Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İstanbulda oturan hanımlar önerebileceğiniz iyi bır hastane var ki ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bağcılar mega medipol günseli hanıma gidiyorum canım. bu ay yeni başladım ama memnunum. Tüp bebek bölümünde.
istersen bir araştır
O doktoru asilama yaptıktan sonra duydum herkes memnun kalmış gibi görünüyor sen de asilama mi yaptın cnm

Hayır sen beni yanlış anladın üzülme demek istedim burdaki herkese çok güzel şeyler söyleyip iyi yönde motive eden birisin sendii yani çok güzel dua ediyordun. Şimdi bu kadar moralin yuksekken düşürme demek istedim yoksa tabi haklısın bende hamile kalanları duyduk ca seviniyorum . Daha çok duymak istiyorum

O doktoru asilama yaptıktan sonra duydum herkes memnun kalmış gibi görünüyor sen de asilama mi yaptın cnm
evet canım. 2. aşılamam. ama iğneli ilk.
valla cok tatlı bir bayan. ne sorsan cevaplıyor anlatıyor.
aşılamada bile gösterdi bak yumurtan catlamıs sımdı gonderıyorum spermı vs vs tatlı dıllı yanı. o da onemli.
kımı olsa yapar cıkar. çocukla ılgılenır gıbı ılgılenıyor.
hakkındaki yorumlarıda umut verdi. o hastanede mustafa acet var genelde o daha yogun oluyor.. bır arkadasım 1-2 kere randevum ertelendı dedı. ben o yuzden ona gıtmedım. cunku calısıyorum. zaten zor oluyor gıt gel. bıde ole ertleme vs stresıne gıremem dıye.

Bende tavsiye üzeri bruksel tup bebek merkezine gittim yücel bey e belki duymuşsundur onlarda iyi doktorlar ama içime bi tereddüt düştü birazda fiyatları pahalı bi daha gidemem diye başka doktor araştırayım dedim

Bilmiyorum cnm herseyin hyrlısı

Canım diyorum
canım sende kasık ağrısı var mı özellikle akşam yatarken ve sabah kalkerken birde sulu sarı akıntı var bugun bende acaba progestan yapıyor olabilir mi

Canım bnm kasık agrısı yok adet olacakmış gibi karnım ağrıyor alt karın ve canım akıntım var bnm sarı degil bnce senin tutuyor canım sarı akıntı gebelik belirtisi inş yanılmıyrm ama senin oldu gibi

Sendii senin aşılamanın kaçıncı günü? Bende 13. gün alt karın ağrısı başlamıştı, böyle adet olacak gibi. Ama çok şiddetli değildi. Akıntı olayı da, eğer progestanı vajnal yolla alıyorsan , o olabilir. ben aşılamanın ertesi gününden beri kullandığım için, hamilelik akıntısı mı yoksa ilaçtan ma hiç ayırt edememiştim.

Canım
Progestan kullanıyorum evet alttan fitil olarak bugün 11 günüm ama şiddetli degil sadece agryor adet olcam sanıyorum bilmiyorum kafamı yastıktan kaldıramıyorum bu ay nolmuş bna yaaaa hep uzanıyorum yorgunum kalkmak istemiyorum dün sabah uyandım iki saat sonra tekrar uyudum uyandım akşam 9da uyudum uyandım 3te uyudum sabah uyandım tekrar uyudum halada uykum var progestan dan mıı

Canım selpkla siliyorum selpk su içinde kalıyor

Progestanı ağız yoluyla almıştım ilk gün, bende de fena uyku, baygınlık yapmıştı. Sonra alttan kullanmaya başladım, o uyku olayı geçti ilk günler. Ama aşağı yukarı 10. günden itibaren uyku olayı yine başladı, böyle tatlı tatlı dalıyosun. gün içinde ben hiç uyumazdım, ama bu gebelik bana gündüz bile uyku yapıyo. hiç zorlanmadan ara ara uykuya dalabiliyorum. acayip bi his.

İşte canım senin gebelik oldugu icin uyuyorsun bnm gebelik yokki ama fena uyku geliyor ilk aşılama yaptım da yoktu uyku hiç uyumadım ama iki üç gündür felaket bide dünden beri baş ağrısı sersem gibiyim adet agrısı olmasa hamileyim diyecektim ama karın ayrım var üzgünüm

test yaptırmış mıydın? Bi de alt karında ağrı oldu bende 13. gün başladı. Düne kadar devam etti ara ara. Bugün bişey yok. 19. gündeyim.

Test yapmadım canım 11 günüm dediğim gb umut yok adet olcam Çünkü
Sen kendini kötüye hazırlıyosun. Anlıyorum. Ama belirtiler var gibi de. Zaten adet ve gebelik belirtileri çok benziyo. 3 gün daha bekle , git kan ver. Çıkar hemen. Dua et, allahtan iste. Gece el ayak çekilince uyan, kendi başına kal ve allaha dua et. İSTE. olmazsa da üzme kendini. Bunlar hep bir süreç. oldugunda daha iyi anlıyosun. Sadece o sürecin ne zaman biteceğini bilemeyiz. Ben 1 ay önce günlüğüme şöyle yazmışım, 'allahım bir gün olacak, nasip edeceksin, bili,yorum. ama ne zaman olacak. Ne zaman teste bakıp 2. çizgi görücem. Aileme haber verdiğim o anı ne zman yaşicam. Eşimin tepkisini ne zmana görücem. ...''
İnan Hiç beklemiyodum, umudum yoktu ama bu ay oluverdi. Ve hala inanamıyorum. Allah sesimi duydu. Bunun başka açıklaması yok bence. ama hep hayırlısını istedim. Ne yaşarsam yaşayım, olumlu veya olumsuz, bi sonraki olayın hayırlı olmasına vesile olsun dedim.
İçini ferah tut. olumlu veya olumsuz ne olursa olsun. sen üzerine düşeni yap. 3 gün sonra yap testini. Herşey Allahtan.

Canım bn

Canım ben allahtan hiç bir zaman vazgeçmedim umudumu kesmedim halads umudum var biliyorum Rabbim bir gün verecek ama ne zaman bilmiyorum bnm umudum Bnden yok allahtan her zmn var bn her gece yalnız kalınca dua ediyorum rabbime ne zmn sesimi duyacak ne zmn yollayacak diye ama tedavi olmaktan sıkıldım bünyem kaldırmıyor artık ayı gibi olcam esim beni beğenmiycek öyle yoruldum kii anlatamam sana allah banada burda bekleyen herkese de nasip etsin inşallah asıl anne biziz o hemen hamile kalan degil biz neler cekiyoruz inş olur allahın izniyle ama bilmiyorum ne desem boş bu arada öykü karın gurultusu oldumu karnında bnm bugün cok gurulduyor allahım kafayo yedim herseyden bişey alıyorum

Yok olmadı :) ama gaz varsa o da bir belirti. Benim çok gazım oldu afedersin. Kabızlık başgösterdi sonra. Ama beslenmeye dikkat edince o da yavaş yavaş geçiyo. Bi de, benim yaşlaşık 9.-10. günden itibaren şişlik hiç geçmedi .tuvalete gitsem de, afedersin gaz da çıkarsam, o alt karın hep gergin ve şişti.

ya ağzından bal damlıyor ama içimden bir his senin tuttuğunu söylüyor benim yürürken filan alt karnım ve sağ kasığım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…