Benn artık kime neye inanacağımı şaşırdım gerçekten düşünmekten uyuyamıyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun canımbenzer hıkaye bızdede var. bızde sorun yok sanıyorduk ama morfolojımız 1 cıktı. 3. testımız ama 1 tanesınde ınceleme baska turlu yapılmıstı . bırınde morfolojı yazmıyordu.
cok sasırdım o yuzden umıdımde kalmadı. sayı ve hız ıyı aslında. normalde daha ıyıde asılamada dusuk cıktı. ama yınede alt sınırın ustunde
de ıste morfolojı
amin canım hayırlısıBenn artık kime neye inanacağımı şaşırdım gerçekten düşünmekten uyuyamıyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun canım
arkadaslar merhaba bende nasipse haftaya asılama yaptıracağım .su an ikinci iğneği yaptırdım.şunu sormak istiyorum.bana doktorum fostimon verdi ve saglık ocagına yaptırıyorum.size doktorunuzmu yapıyor yoksa yakın bir saglık kurulusundamı yaptırıyorsunuz.birde kalçadan yapıyorlar bana buradan okuduguma göre karından yapılanlar var.acaba iğnenin markasındanmı bu farklılık.
o ne ıgnesı canım. ben 3 ay catlatma ıgnesını hastanede yaptırdım.arkadaslar merhaba bende nasipse haftaya asılama yaptıracağım .su an ikinci iğneği yaptırdım.şunu sormak istiyorum.bana doktorum fostimon verdi ve saglık ocagına yaptırıyorum.size doktorunuzmu yapıyor yoksa yakın bir saglık kurulusundamı yaptırıyorsunuz.birde kalçadan yapıyorlar bana buradan okuduguma göre karından yapılanlar var.acaba iğnenin markasındanmı bu farklılık.
arkadaslar merhaba bende nasipse haftaya asılama yaptıracağım .su an ikinci iğneği yaptırdım.şunu sormak istiyorum.bana doktorum fostimon verdi ve saglık ocagına yaptırıyorum.size doktorunuzmu yapıyor yoksa yakın bir saglık kurulusundamı yaptırıyorsunuz.birde kalçadan yapıyorlar bana buradan okuduguma göre karından yapılanlar var.acaba iğnenin markasındanmı bu farklılık.
Ben üniversite hastanesine gittim, ücretsiz yaptılar. Sanırım iğne 100TL tuttu. Varsa siz de gidin. Aslında ben de 150km yol gidiyorum her seferinde, yanıyorum sıcaktan araba sürerken ama ne yapalım. Sinop'ta tedavi yok, Samsun'a gidiyorumne güzel.
bız para dagıtıyoruz valla. ıse yarasa bıdeyoksa bosuna gıtmıs oluyor. napalım
Aynen canım ya ben de çok korkmuştum iğne verilince ama yapabildim. Çatlatma iğnesini de göbekten mi yaptın?o ne ıgnesı canım. ben 3 ay catlatma ıgnesını hastanede yaptırdım.
bu ay yumurta ıcın göbekten ıgne oldum kendım yaptım. catlatma ıgnesınıde kendım yaptım.
valla nasıl yaptım bılmıyorum. elım tıtrıye tıtrıye. normalde kan alırlarken bıle bakamam ama ıs basa dusunce mecbur
cok tesekkürler bende saatine dikkat edeyim bunu düşünmemiştim canim iyi oldu öğrendiğim.bu arada hayırlı ugurlu olsun sanada darısı bizlerin başına inşaallah.Canım, o iğnelerin etken maddeleri hep aynı diye biliyorum. Amaç aynı çünkü, yumurtayı uyarmak. Sonuç olarak bu iğneler ister karından ister kalçadan olabiliyor. Ben 8 tane merional yemiştim kalçadan, benim aşılama tuttu. nereye yaptırdığın da çok önemli değil. önemli olan her gün aynı saatlerde yaptırmaya çalış. Ben aksatmadan her akşam iş çıkışı 6.00 da yaptırdım. Zaten doktorun kendisi yapmaza bence onu, basit bi işlem olduğundan hemşireler yapar. sağlık ocağına da yaptorabilirsin bence.
ıkı gundur hemserılerımı buluyorum =)Ben üniversite hastanesine gittim, ücretsiz yaptılar. Sanırım iğne 100TL tuttu. Varsa siz de gidin. Aslında ben de 150km yol gidiyorum her seferinde, yanıyorum sıcaktan araba sürerken ama ne yapalım. Sinop'ta tedavi yok, Samsun'a gidiyorum
Aynen canım ya ben de çok korkmuştum iğne verilince ama yapabildim. Çatlatma iğnesini de göbekten mi yaptın?
Canım ben de beş yıldır İstanbul'daydım ama çalıştığım okul evimin karşısındaydı. Şanslıydım yani :) Allah'a şükür her konuda şanslıydım. Hayatımda girdiğim her sınavı kazandım, liseden beri aşık olduğum adamla evliyim, Türkiye'nin her yerini gezdim, evim var, arabam var ama bir tek bebiş konusunda çekeceğimiz çile varmış. İki kez ameliyat oldum, eşim de bir kez. 9 gün önce aşılama yapıldı. İnşallah artık kısmetimiz açılır. Benim 29. ayım. Sen kaç aydır istiyorsun?ıkı gundur hemserılerımı buluyorum =)
var tabı ama ıstda daha zor canım. sen 1,5-2 saate gıdıyosun. ben hergun en az o kadar saate ıse gıdıp gelıyorum
göbekten yaptım hepsını. zaten dıgerlerı aynıydı. 5 gun gonal f kullandım. bır de koruma ıgnesı vardı ne ıse bılmıyorum 7 ıgne vurdum.
ama her aksam stres ıcınde. elım zar zor gıdıyodu. alısmadım yanı . yıne olsa korka korka yaparım.
doktorumuz hiçbir açıklama yapmadı eczaneye sorduğumda kol ve ya kalça olabilir kas içine yapılacak dedi sağlık ocağıda direk kalçadan yaptı.sizlerinde öylemi bilmiyorum ama doktordan kafamda bir sürü soru işaretiyle çıkıyorum eve gelinceye kadar sorular ikiye katlanıyor.neden detaylı açıklamalar yapmıyorlar dikkat edilmesi gerekenleri hatırlatmıyorlar anlamıyorum .Canım doktoruna sorsaydın yaaaa nerden yapılıyor bazı iğneler göbekten bazılar koldan bazıları kalcadan yplıyor
ben de aynı selerı dusunuyorum. herkesın bır sıkıntısı oluyor. bızım payımıza da bu dustu sanırım. 18. ay olması lazım 2015 subatta korunmayı bırakmıstım. ıste 1 seneyı gectı.Canım ben de beş yıldır İstanbul'daydım ama çalıştığım okul evimin karşısındaydı. Şanslıydım yani :) Allah'a şükür her konuda şanslıydım. Hayatımda girdiğim her sınavı kazandım, liseden beri aşık olduğum adamla evliyim, Türkiye'nin her yerini gezdim, evim var, arabam var ama bir tek bebiş konusunda çekeceğimiz çile varmış. İki kez ameliyat oldum, eşim de bir kez. 9 gün önce aşılama yapıldı. İnşallah artık kısmetimiz açılır. Benim 29. ayım. Sen kaç aydır istiyorsun?
Ben de Şubat 2014'te bırakmıştım canım. Üç ameliyat ve defalarca ilaç tedavisine rağmen hâlâ olmadı. Bu sefer olmuştur inşallah. Cumartesi kan testi yaptıracağım inşallah. Sen ne zaman yaptıracaksın?ben de aynı selerı dusunuyorum. herkesın bır sıkıntısı oluyor. bızım payımıza da bu dustu sanırım. 18. ay olması lazım 2015 subatta korunmayı bırakmıstım. ıste 1 seneyı gectı.
neden ameliyat oldun canım. bizim sorunumuz yok. bu asılamayı yaparken morfolojı sorunu oldugunu ogrendık.Ben de Şubat 2014'te bırakmıştım canım. Üç ameliyat ve defalarca ilaç tedavisine rağmen hâlâ olmadı. Bu sefer olmuştur inşallah. Cumartesi kan testi yaptıracağım inşallah. Sen ne zaman yaptıracaksın?
senin karın ağrın bana gecti sanırım canım felaket karnım ağrıyorGaliba en uygun fiyata bn yaptrmşm toplam 400tl yaptrdm
canım sende kasık ağrısı var mı özellikle akşam yatarken ve sabah kalkerken birde sulu sarı akıntı var bugun bende acaba progestan yapıyor olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?