Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım gaz falan bilmiyorum ki dikkat etmedim kiii yaaaa ama gecenlerde gaz sancm vardı inmiyırdu karnım 6ay lık gibi duruyordu bilmiyorum canım ayyy hakkını helal et yaa cok sıktım seni kabızlık da var afedersin İshal durumu da var cnm herseyin hyrlısı karın agrim durdu şimdi

ya ağzından bal damlıyor ama içimden bir his senin tuttuğunu söylüyor benim yürürken filan alt karnım ve sağ kasığım ağrıyor
Canım kasık agrısı varsa muhtemelen vardr bilmiyorum umutlandrmak istemem ama içine öyle doguyo allahın izniyle

burdaa okudum canım. ayrıca bır bılgım yok. ne kadar odedın toplam.

Canım kasık agrısı varsa muhtemelen vardr bilmiyorum umutlandrmak istemem ama içine öyle doguyo allahın izniyle
canım progestan fitil olarak kullanınca geri beyaz kremsi şekilde geri çıkıyor mu biraz ilaç yoksa ben ucuna mı koyuyorum bende geri çıkıyor erimiş olarak

canım progestan fitil olarak kullanınca geri beyaz kremsi şekilde geri çıkıyor mu biraz ilaç yoksa ben ucuna mı koyuyorum bende geri çıkıyor erimiş olarak
O çıkan şey ilacın dış kabı. Ben de aynı şeyden kuşkulanıp sormuştum. İçeri itmen yeterli. O içerde cozunuyo, içindeki beyaz sıvı rahime gidiyo. Merak etme

Ben hap kullandim hatam sonra catlatma ignesi yapıldı bi tane O kadar
gecen ay bende hap kullanmıstım canım. klomen ve femara ıle 3 yumurtam oluyodu.
bu ay 2 tane oldu. 1 tanesı catlamıstı. dıgerı sonradan gelıyor dedı.
fark var mı ılacla ıgne arasında bılmıyorum. yumurtlama problemım yok zaten en dusuk doz vuruldum.

canım sızın sperm degerlerınız nasıldı kagıdı duruyor mu

bizim burda en iyi dokturun bile muayene ücreti 30 tl özel olmasına rağmen
öncekı aylarda hızmet hastanesıne gıdıyordum bende memorıala baglı..
neyse yumurta takıbıne zam geldı dedı. 180 tl ıdı yılbasından once. ee dedım ne kadar 350 dedı
dedım ınsanlar dogum yapıyor nerdeyse o fıyata. bıkac ay gıttım gercı . her seyde care arıyosun ıste. pahallı dıye ıyı olacak degıl ama. nerde dr duysak kosup gıdıyoruz.

Biz normal bi hastaneye gittik hsg çekildi formon testleri yapıldı eşimin spermiyogram ı çekildi doktor hiçbir şey yok diyordu stresten olmuyor diyordu sonra bende bu yücel bey ı duydum gittim sende bi problem yok dedi eşimden tekrardan spermiyogram istedi ve eşimin Sperm sayısı çok iyi ama bi hareketliliginde ve morfolijisinde düşüklük var cnm o yüzden doktor asilama yapalım dedi yaptık tutmadı kismet
Biraz uzun oldu ama kusura bakma cnm ya

haklısınız gercekten

benzer hıkaye bızdede var. bızde sorun yok sanıyorduk ama morfolojımız 1 cıktı. 3. testımız ama 1 tanesınde ınceleme baska turlu yapılmıstı . bırınde morfolojı yazmıyordu.
cok sasırdım o yuzden umıdımde kalmadı. sayı ve hız ıyı aslında. normalde daha ıyıde asılamada dusuk cıktı. ama yınede alt sınırın ustunde
de ıste morfolojı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…