Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Vee şunuda söuliyim razaman boyunca oruç tuttum sürekli dua ettim bu mübarek ramazan ayın dua edin arkadaşlar emin olunki Allah içten edilen tüm duaları kabul ediyo
Canim hayirli olsun. Saglikla ilerlesin insallah. Peki sperm degerlerinizi hatirliyo musun. Sorun sadece pko olmanmiydi

Selam kizlar ya bişey soracam 13 haziran asilama yaptırmıştim yArın test yapsam çıkar mi yarın 10. Gün oluyor

Bi de herkesten gizli saklı kimsenin desteği olmadan yapınca daha bi zor oluyor
Bak bende kimseye söylemiyordum. Bide benim tarafımda da eşim tarafında da ilk torun olacak eğer tutarsa herkes ima ediyordu. Ben istemiyorum diyordum ki baskı yapmasinlar diye ama bu ay herkese söyledim ve inan ki çok büyük destekleri oldu kız kardeşim bi yumurta kiramaz geldi evimi temizledi. Ve inan ki söyledikten sonra okadar rahatladım ki. Bence sen de artık saklama emin ol desteklerini görürsün.

Benim ailem uzakta ben istanbul da yaşıyorum biz de ilk çocuklarız kaynanamlar in olursa ilk torunu olacak bizde de kardeşim yeni doğum yapti sürekli zaten imalarda bulunuyorlar sorun bende varmış gibi ama bilmiyorlar ki oğullarından dolayı.her şeyı geçtim benim eşim bana destek değil

Canım seni cok iyi anlıyorum valla benim eşim ger konuda arkamda sadece tedavi konusunda arkamda degil ve ben buna cok üzülüyorum sorun esimde vee bn onun yüzüne hiç bi zaman vurmadım kimseye söylemedim hep kendi üstüme aldım esimde okadar destek okuyorum o bana olmuyor mesela az önce tüp bebek yapalım dedim kralı gelse yapmam dedi cocugum olmazsan olmasın dedi vee ben küstüm ona

Ya eşinı sen motive et bence. Erkekler kadınlar gibi benim eşim sperm testi verirken o kadar sitres yaptıki eğer onda bi sorun çıksaydı bu süreçte hep hırçın olacaktı ama allaha şükür ikimizde sorun çıkmayınca bide hsg de falan da çok canım acıyın ca aylardır çektiğimi daha iyi anladı bence eşine senin destek olmam lazım. Bunun bir sorun değil hastalık olduğunu ve bunun erkeklikle alakalı olmadığını tatlı dille anlatmaya çalış. Emin ol oda sana destek olacaktır. Maddı durumun nasıl iyiyse sana dediğim bahceci tüp bebek merkeziyle bi görüş yada bekle beni benim de tutmazsa gorusmeye gitcem istersen birlikte gideriz.uzman dr ile görüşme ucretsiz mis. Ama Prof muayene ücreti tek sefere mahsus 470 tlmis tüp bebek 6500 tabi buna dondurma dahil değil. Tabi bide ilaçlar falan herhalde 10000 bulur diye düşünüyorum. Belki iki kişi
Ya ben asilama yapılan gününde sayıldığını okumuştum sanki bi yerde off yaa gecmiyo bu gunlerrr
Kesinlikle geçmiyor. . Bende 14 haziranda oldum gerçekten zaman geçmiyor. ..

Bende kimseye söylemedim hatta eşim söyleyelim dedi hayır dedim benim eşimde üstüme düşmez ilgisiz biraz her şeyi ben tek başıma üstleniyorum

Eşinin destek olmadığını dusunen kizlar erkekler eğer ki spermlerinde sıkıntı varsa bunu erkeklikle bagdastiriyorlar ve kendilerini eksik hissediyorlar ve size karşı ilgisiz duyarsiz hale getiriyorlar. Benim eşim sperm testini iki kez verdi ilkinde veremedi olmadı yani ikinyi 1 ay sonra verdi yaklaşık birbuçuk ayı bana zehir etti. Sperm testi iyi çıkınca rahatladı. Şu an sizin onlara destek olmanız lazım ve bu durumun bi sörün değil hastalık olduğunu ve kısırlık tedavisi gören çiftlerin %70 civarında erkek faktörlü olduğunu anlatın bunun küçük tedavilele veya tüp bebekle çok rahat asilacagini anlatin. Ve özellik tüp bebek ele ilgili araştırma yapıp onları da bilgilendirin. Mu arada tavsiyem Prof mustafa bahçesinin videolarını izleyin. Allah yardımcınız olsun.

Cnm zaten eşim de sorun olduğunu yeni öğrendik ağlayacak gibiydi ben ona destek oldum tabiki ama o hep dik kafalı bende büyük bir problem yok ki diyo sürekli ben bir gün olsun ona sorun sende var demedim ama ondan da biraz ilgi bekliyorum bütün yük bende olunca iyice çöktüm

Canım benim teste alakalı degil esim zaten öyle vurdum duymaz hiç bir şey kafasına takmıyor

Çok haklısın canım seni çok iyi anlıyorum benim esimde öyle hiç bir şey takmıyor ilgisiz

Kizlar bide eğer erkek faktörlü ise kesinlikle ikinci asilamayi yaptırmayın bakın tüp bebekte en kaliteli sperm seçiliyor ve yumurta içine enjekte ediliyor ve atıyorum 10 tane toplanmış yumurtadan en kalitelı olanları dolleniyor ve 3.5 gün bekletiliyor ve en kaliteli 2 veya 3 tanwsi transfer ediliyor. Ben bile iki taraflı sorun olmadığı halde çok pişman oldum asilamadan keşke tüp bebek yaptir saydım. Ki eşim aslında hiç uğraşmayalım tüp bebek yapalm dedi. Şimdi de diyor ki bundan sonra eğer tutmazsa ise ben atiyorum dedi.

Oh her sey bizim sirtimiza binsin ne guzel yaa.
Allahtan boyle bir durumda degilim. Tabiki aranizdaki iliski onemli. Esler arasi Herkeste durum farklidir ama yok oyle. Sanki sadece sizinmi cocugunuz. Onlarin degilmi. Istiyolarsa bi zahmet emek edicekler. Sonucta sorun erkektede olsa zahmeti ceken biziz. Igneleri yiyen hesap kitap yapan biziz.erkeklerde ustlerine dusenide yapsinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…