Kizlar bide eğer erkek faktörlü ise kesinlikle ikinci asilamayi yaptırmayın bakın tüp bebekte en kaliteli sperm seçiliyor ve yumurta içine enjekte ediliyor ve atıyorum 10 tane toplanmış yumurtadan en kalitelı olanları dolleniyor ve 3.5 gün bekletiliyor ve en kaliteli 2 veya 3 tanwsi transfer ediliyor. Ben bile iki taraflı sorun olmadığı halde çok pişman oldum asilamadan keşke tüp bebek yaptir saydım. Ki eşim aslında hiç uğraşmayalım tüp bebek yapalm dedi. Şimdi de diyor ki bundan sonra eğer tutmazsa ise ben atiyorum dedi.
Yaşınız genç o yüzden belki çok umursamıyordur. Yada sana çok yansitmiyordur ne hissettiğini ya bide eğer desteklemese sperm vermek istemez dr gelmez bence siz buna takılmayın test günü bekleyin bide sizin sitresten uzak durmanız lazım.Canım benim teste alakalı degil esim zaten öyle vurdum duymaz hiç bir şey kafasına takmıyor
Aaa sen deyince aklıma geldi şimdi. Benim bat pazar ve hâlâ sivilcem çıkmadı. Mutlaka iki tane çıkardı. O kadar çok tedavi gördüm ki. Daha önce yazmıştım. Dur ordan kopyalayayım:neden ameliyat oldun canım. bizim sorunumuz yok. bu asılamayı yaparken morfolojı sorunu oldugunu ogrendık.
benım test gunum 30 haziran. ama benım hıc umıdım yoksıvılcem cıktı sımdıden.
Spermiyogram dan anlıyor musun yollayayim bi bak benim eşimin Sperm sayısı çok iyi ama bi hareketlilik var o düşükKizlar bide eğer erkek faktörlü ise kesinlikle ikinci asilamayi yaptırmayın bakın tüp bebekte en kaliteli sperm seçiliyor ve yumurta içine enjekte ediliyor ve atıyorum 10 tane toplanmış yumurtadan en kalitelı olanları dolleniyor ve 3.5 gün bekletiliyor ve en kaliteli 2 veya 3 tanwsi transfer ediliyor. Ben bile iki taraflı sorun olmadığı halde çok pişman oldum asilamadan keşke tüp bebek yaptir saydım. Ki eşim aslında hiç uğraşmayalım tüp bebek yapalm dedi. Şimdi de diyor ki bundan sonra eğer tutmazsa ise ben atiyorum dedi.
Er canım sen anne olacaksın anneler çeker çile anne olmanın özünde bu var. Ama bence eslerinin çok üstüne gitme o zaten bu şoku daha üstünden atamamistir. Isallh en yakın zaman da hamile kalirsin da o da baba olduktan sonra ayrı bi üstüne düşer.Cnm zaten eşim de sorun olduğunu yeni öğrendik ağlayacak gibiydi ben ona destek oldum tabiki ama o hep dik kafalı bende büyük bir problem yok ki diyo sürekli ben bir gün olsun ona sorun sende var demedim ama ondan da biraz ilgi bekliyorum bütün yük bende olunca iyice çöktüm
Canım o kadar kendimi inanırdım kş adet olcama ki zaten olcam stres yapmayan yoktur bnce yıpratıcı napalım cnm yaa Bnden sonra evlenen ikinci cocugu oldu yaa bnm hala yok kardesim gecen sene evlendi iki hafta sonra dogum yapıyor acıyan gözlerle bkmaları bi bebek kıcahıma alınca dikkat et düşğreceksn demeleri delirtiyor beni bilmiyorlar ki hemen olsaydı cocugum 3yasına gelmişti düşüreceksn demeleri sen anla artıkYaşınız genç o yüzden belki çok umursamıyordur. Yada sana çok yansitmiyordur ne hissettiğini ya bide eğer desteklemese sperm vermek istemez dr gelmez bence siz buna takılmayın test günü bekleyin bide sizin sitresten uzak durmanız lazım.
İnş cnmEr canım sen anne olacaksın anneler çeker çile anne olmanın özünde bu var. Ama bence eslerinin çok üstüne gitme o zaten bu şoku daha üstünden atamamistir. Isallh en yakın zaman da hamile kalirsin da o da baba olduktan sonra ayrı bi üstüne düşer.
Insallah canim. Cok zor seler yasamassin. Maddi manevi. Umarim bu son olur.. cektiklerini unutturur.Aaa sen deyince aklıma geldi şimdi. Benim bat pazar ve hâlâ sivilcem çıkmadı. Mutlaka iki tane çıkardı. O kadar çok tedavi gördüm ki. Daha önce yazmıştım. Dur ordan kopyalayayım:
şubat2014'te dört yıllık evliyken artık bebek istediğime karar verdim.
6 ay olmayınca doktora gittim. En büyüğü 5cm olmak üzere beş tane miyomum olduğunu öğrendim.
ekim2014'te açık miyom ameliyatı oldum. Çok acı vericiydi ve sezaryen gibi ameliyat yerim hâlâ acıyor.
Üç ay korunduk, yine altı ay bebek olmadı. Eşime test yapıldı ve sperm değerleri çok kötü çıktı.
Ağustos2015'te eşim varikosel ameliyatı oldu. İki ay içinde sperm değerleri normal hâle geldi çok şükür.
Yine altı ay hamile kalamadım ve bu sefer en hafif dercede PKOS rahatsızlığım olduğunu söylediler.
Klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık, iki ay çok fazla yumurtam oluştu ama hamile kalmadım.
Sonra aşılama için doktora gittim. Doktor önce rahim filmi çekelim,dedi ama film çekecek kişi canımı çok acıttı yine de filmi çekemedi ve rahim ağzı dar olduğu için içeri ilaç gitmediğini söyledi.
Özel hastanede miyom ameliyatımı yapan profesör doktoruma gittim. Rahim ağzı dar olunca spermler içeri gitmediği için bu da bir kısırlık sebebiymiş. 15 dakika anestezi aldım, hem rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim hem de rahim filmi çekildi. On beş dakikalık operasyon 1.500TL tuttu. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı.
Yani artık önümüzde bir engel kalmadı sandık. Aşılama tedavisine başlamak için reglimin ikinci günü hastaneye gittik ama kistim olduğu için tedaviye başlayamadık. Doktor belki kendin hamile kalırsın dedi, olmadı. Dokuz gün önce sonunda aşılama yapıldı. İnşallah artık dualarımız kabul olur
Yok canın ama bi gönder internetten bakaRum biligim hareketlilik %50 üzerine iyi eşimin %75 yanılmıyorsam %65 de olabilir sayısı da 1 ml 80 milyon 4 ml vermiş 320 milyonduSpermiyogram dan anlıyor musun yollayayim bi bak benim eşimin Sperm sayısı çok iyi ama bi hareketlilik var o düşük
Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun cnmAaa sen deyince aklıma geldi şimdi. Benim bat pazar ve hâlâ sivilcem çıkmadı. Mutlaka iki tane çıkardı. O kadar çok tedavi gördüm ki. Daha önce yazmıştım. Dur ordan kopyalayayım:
6 ay olmayınca doktora gittim. En büyüğü 5cm olmak üzere beş tane miyomum olduğunu öğrendim.
ekim2014'te açık miyom ameliyatı oldum. Çok acı vericiydi ve sezaryen gibi ameliyat yerim hâlâ acıyor.
Üç ay korunduk, yine altı ay bebek olmadı. Eşime test yapıldı ve sperm değerleri çok kötü çıktı.
Ağustos2015'te eşim varikosel ameliyatı oldu. İki ay içinde sperm değerleri normal hâle geldi çok şükür.
Yine altı ay hamile kalamadım ve bu sefer en hafif dercede PKOS rahatsızlığım olduğunu söylediler.
Klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık, iki ay çok fazla yumurtam oluştu ama hamile kalmadım.
Sonra aşılama için doktora gittim. Doktor önce rahim filmi çekelim,dedi ama film çekecek kişi canımı çok acıttı yine de filmi çekemedi ve rahim ağzı dar olduğu için içeri ilaç gitmediğini söyledi.
Özel hastanede miyom ameliyatımı yapan profesör doktoruma gittim. Rahim ağzı dar olunca spermler içeri gitmediği için bu da bir kısırlık sebebiymiş. 15 dakika anestezi aldım, hem rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim hem de rahim filmi çekildi. On beş dakikalık operasyon 1.500TL tuttu. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı.
Yani artık önümüzde bir engel kalmadı sandık. Aşılama tedavisine başlamak için reglimin ikinci günü hastaneye gittik ama kistim olduğu için tedaviye başlayamadık. Doktor belki kendin hamile kalırsın dedi, olmadı. Dokuz gün önce sonunda aşılama yapıldı. İnşallah artık dualarımız kabul olur
isandeniz, post: 47025895, member: 678648"]Aaa sen deyince aklıma geldi şimdi. Benim bat pazar ve hâlâ sivilcem çıkmadı. Mutlaka iki tane çıkardı. O kadar çok tedavi gördüm ki. Daha önce yazmıştım. Dur ordan kopyalayayım:
İnşallah canım.Ama asıl zor olan çocuk büyütmek. Her yıl yaklaşık 200 öğrencinin dersine giriyorum.Ne kadar zor onlara görgü, ahlak, terbiye öğretmek. Allah hepimize hayırlı evlat versin.Insallah canim. Cok zor seler yasamassin. Maddi manevi. Umarim bu son olur.. cektiklerini unutturur.
Ya aslında benim eşimde kibaret bi adam değil hatta kaba dır da ama hastane veya çocuk olayı işin içine girince okadar hassas davranıyor ki onu desteği ilk önceleri yoktu uzak tan izledi ben çabaladım ama gitme yada gir demedi ama hsg cekilirken oda dişarida ağlamış benim bagirmalarimdan dolayı . Hatta bana dediki kadınlara ayrı saygı duyuyorum allah bu yüzden doğum yapan kadınların günahlarını affediyor. Yani siz kadının ne zorluklar yaşadığını anlatın. Anlamıyorsa da çok ustune gitme seviyorsan onuda böyle kabul et. Ya you tube dan bende anne olmak istiyorum diye arat bak orda çok zor anne olmuş kadınların hikayeleri var önce sen izle sonra eşine izlet benceCanım işte sen sanslısn esin sana t destek bizim dediğimiz işte bu destekçi degil yapmıycm diyor istese olmasın diyor napayım diyor ilgisiz keske benimde hadi tüp yapalım deseydi ama demiyor bn dedim yapalim yok diyor kendi kendine olsun diyor
Hareketlilik %91 syi 87 yazıyor eşimin progressif hareketlilik diye bir şey var o %11 normalde %32 den fazla olması gerekiyormuş bi de morfolojı %3Yok canın ama bi gönder internetten bakaRum biligim hareketlilik %50 üzerine iyi eşimin %75 yanılmıyorsam %65 de olabilir sayısı da 1 ml 80 milyon 4 ml vermiş 320 milyondu
Ya aslında benim eşimde kibaret bi adam değil hatta kaba dır da ama hastane veya çocuk olayı işin içine girince okadar hassas davranıyor ki onu desteği ilk önceleri yoktu uzak tan izledi ben çabaladım ama gitme yada gir demedi ama hsg cekilirken oda dişarida ağlamış benim bagirmalarimdan dolayı . Hatta bana dediki kadınlara ayrı saygı duyuyorum allah bu yüzden doğum yapan kadınların günahlarını affediyor. Yani siz kadının ne zorluklar yaşadığını anlatın. Anlamıyorsa da çok ustune gitme seviyorsan onuda böyle kabul et. Ya you tube dan bende anne olmak istiyorum diye arat bak orda çok zor anne olmuş kadınların hikayeleri var önce sen izle sonra eşine izlet bence
Ee çok iyi peki ne sikintı var kiHareketlilik %91 syi 87 yazıyor eşimin progressif hareketlilik diye bir şey var o %11 normalde %32 den fazla olması gerekiyormuş bi de morfolojı %3
Sonuclar gayet güzelEe çok iyi peki ne sikintı var ki
Progressif hareketlilik düşükmüş ne demek tam da anlamadım normal yolla hamile kalan bi bayana göre şansın az dedi bana benim de içim e kurt düştü açıkçasıEe çok iyi peki ne sikintı var ki
Ewet gerçekten çok istiyor ve benim eşimde şu 1 aydır beninle geliyor önceleri tek gidiyordum. Eşim işin ciddiyetine yeni vardı seninki de ciddiyetinı alayacaktir.sıkıntı yapma benceCanım senin eşin demekki cok cocuk istiyor bnmde istiyor ama kafaya takmıyor işte bn hastaneye hep tek gidiyorum düşün eşime izlersem bile etkilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?