Cnm benim esimde ilk zamanlar öyleydi kendinde sorun olduğunu bildiği halde .. ben sürekli ağlıyordum hep sorun bende izlenimi verdim birazda bırakın kendinden dolayi olduğunu anlasınlar ben eşime çok ilgi gösteriyordum ilk zamanlar bebek gibi bakıyordum ama sonrasında anladım ki tek taraflı çabalamam oluyor tüp bebek uzmanı arastırdım ondan habersiz ve görüşmeye gitmek istediğimi söyledim uzun uraslar sonrasında ikna ettim ve gittik doktor direk aşılama dedi tabi eşim ordan çıkınca normal olcak diye tutturdu gene neşe pek ses çıkarmadım kendi doktoruma gidince tüp bebek uzmanının goruslerini söyledim ve eşimin yaklaşımını anlattım kendisi çok ii bir doktor ve çoook anlayışlı bir insan arkadaş gibi oda eşine benim de direk aşılama dediğimi söyle dedi dualarla gönderdi beni bende eşime asilamayi iyice araştırıp anlattım evrelerini sonra muaneye gittik ve suan beklemedeyim normalde ilk ve son aşılaman diyordu bana suan bu olmazsa birdaha aşılama yaptırirız diyor bende Sinem gibi olmazsa direk tüp bebek düşünüyorum. . Bunu yaptıran bilmek içinde hassas noktalarından vurucaksiniz eşim bana hiç Kıyamaz en ufak biyerim ağrısın hemen üstüme titrerki bişi olmasın sana diye ve bende iğneler den çok muzdaribim o yüzden dondurma yapıp tüpbebek için urasyorum bu olmazsa bi ihtimal aklında bulunsun diye ... kızlar yani erkeklere birazda sorunun kendisinde olduğunu hissettiriceksiniz eğer bunu algilamazlarsa hep biz yipraniriz bırakın onlar tedavi için sizin pesinizden koşsun hep yipranan biz olmayalım