Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
EŞ ÇOK ÖNEMLİ YAA bu çocuk olayı tek başına peydahlanmıyor. Ama erkeklerin gurur olayı yok muuu.. hiç olgun bi hareket değil. Ama işte kişilik meselesi, yaradılış meselesi. Evlilik yemininde 'iyi günde kötü günde' diye bi söz var. Böyle zamanlarda daha iyi anlaşılıyor. Erkekler şunu anlamıyo.. İyi, tedavi olmasın akışına bırakalım.. Ama kadın vücudunun doğurganlığının bir miyadı var. Bunu DANKK ettirmek lazım. .

arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim.bende haftaya aşılama olucam.ptesi adetin ikinci günüydü ve iğnelere başladık ama doktorumu arayıp adetimin üç dört gün erken geldiğini bunun bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağinı sordum sorun değil ama kanda bir gebelik testi yaptır negatifse iğnelere başla dedi .hemen yaptırdım bhcg küçük 2 cıktı yanı negatif.ve iğnelere başladım.bugün dördüncü iğneyi oldum ama hala tam anlamıyla adet başlamadı .hala lekelenme seklinde.ilçede olunca doktorada heran ulasamıyorum.normaldede adetim başlarda lekelenmeyle baslar ıkı üç gün sonra kanamaya dönerdi.sorduğum bir doktor lekelenmeninde adetten sayıldığını söylediği için ben iğneye ikinci gün başladımm.ama hala niye kanama başlamadı anlamadım.birde bu ayın 7sinde hsg çeildi.sonrasında üç güne yakın kanamam az"az olmuştu.oda adeti etkilemiş olabilirmi.kafa karısıklığı içinde bunaldım.
Canım hamile olsan bile hiç bir sorun olmaz diye düşünüyorum bi topik te gördüm kız hamileymiş ve üstüne tekrar aşılama yaptırmış aşılama tutmuş ve ikiz hamile kalmış ama önceden hamile oldugu için ilki önce doğmuş sonra bir ay sonra öbürünü doğurmuş ama sen bende bi hastaneye git ams kan testi yptysan cıkmadysa gebelik yok bnce ama o lekelenme hava dehiştgi için olmuş olabilir bnmde kısın öyle oluyor bilmiyorum canım en iyisi bi doktorla görüş

EŞ ÇOK ÖNEMLİ YAA bu çocuk olayı tek başına peydahlanmıyor. Ama erkeklerin gurur olayı yok muuu.. hiç olgun bi hareket değil. Ama işte kişilik meselesi, yaradılış meselesi. Evlilik yemininde 'iyi günde kötü günde' diye bi söz var. Böyle zamanlarda daha iyi anlaşılıyor. Erkekler şunu anlamıyo.. İyi, tedavi olmasın akışına bırakalım.. Ama kadın vücudunun doğurganlığının bir miyadı var. Bunu DANKK ettirmek lazım. .
Aynen canım katılıyorum işte keşke bizim erkeklerde anlasa bazıları anlayışlı ama bazıları degil yapcak bişey yok

Ben yine bu sitede okuduğum bi yazıda hamile kalma çabalarında kullandıkları bir yöntemi paylaşayım belki bu bir ayı böyle değerlendirirsin. Yine yumurtlama takibi yap ovilsayon testleri varmıs onlarla takip yap. Esin temiz bir kaba spermini çıkartsın temiz ucunda igne olmayan şırınga yla spermi çek ve ayaklarını havaya dikerek ignesiz siringayi vajina dan içeri it ve spermi içeri ver. Ya bu yöntemle gebe kalanlar var bi araştır istersen. Onumizde ki bayram malum bende memlekete gideceğim ve tüp bebeğe baslayamam bu yöntemi eşime kabul ettirirsem dr ilk kontrolü olup memleketteki dr gidecem ve orda takibe devam etcem. Bi yöntemi denemek istiyorum. Boşa geçiremem koskoca 1 ayı. Kendi kendine asilama gibi birşey asli nda ama iyi bir araştırma gerektiriyor.
Canım bu yöntem ekşi sözlükte yazıldı biliyor musun :D Normal ilişkiden ne farkı var ki şırıngayla yapmanın

Aynen canım katılıyorum işte keşke bizim erkeklerde anlasa bazıları anlayışlı ama bazıları degil yapcak bişey yok
Canım senin aşılama ayın 11'inde mi yapıldı? Ne zaman test yapacaksın? Benim 13'ünde yapıldı. Cumartesi gecesi yaptırmayı düşünüyorum

Canım bu yöntem ekşi sözlükte yazıldı biliyor musun :KK70: Normal ilişkiden ne farkı var ki şırıngayla yapmanın
Cnm siringayla yapmak belki doğru beklide değil şahsen yanlış anlamayın ama ben bole bsi yapmayı düşünmüyorum ama suda bi gerçekki Sperm sorunu yaşayan kişilerde ileri hızlı ser sayısı az olunca sorunlu Sperm ler Rahime geçişi zorluyor ve hızlı olan Sperm ler Rahime giremiyor ben daha önceki tedavilerimde bi sıkıntı olmadığı halde gebe kalamadim nasip değilmiş belkide ama asilamayla hamile kalamazsam bu tez çürür :bicak:

Canım senin aşılama ayın 11'inde mi yapıldı? Ne zaman test yapacaksın? Benim 13'ünde yapıldı. Cumartesi gecesi yaptırmayı düşünüyorum
Cnm bnm de 13 de yapıldı doktorum cumartesi için beta vermeni söyledi cuma gunude cumartesi ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum belki çıkar belli mi olur

Canım hamile olsan bile hiç bir sorun olmaz diye düşünüyorum bi topik te gördüm kız hamileymiş ve üstüne tekrar aşılama yaptırmış aşılama tutmuş ve ikiz hamile kalmış ama önceden hamile oldugu için ilki önce doğmuş sonra bir ay sonra öbürünü doğurmuş ama sen bende bi hastaneye git ams kan testi yptysan cıkmadysa gebelik yok bnce ama o lekelenme hava dehiştgi için olmuş olabilir bnmde kısın öyle oluyor bilmiyorum canım en iyisi bi doktorla görüş
cevaplar için tesekkürler arkadaşlar bende sizlerin hayırlı haberlerini an ve an takip ediyorum.rabbim hepimizi bu bereketli ayda bereketlendirsin inşaallah

Cnm bnm de 13 de yapıldı doktorum cumartesi için beta vermeni söyledi cuma gunude cumartesi ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum belki çıkar belli mi olur
Ayyyy canım sağ ol bilgi verdiğin için. Bana sadece iki hafta sonra kan tahlili yaptır dedi. Ben de yarın test yapayım ozaman oleyyyyyy :halay::halay::halay:

Evet ayın 11de yapıldı bugün 13.günüm bn yptrmycm pazar günü adet oluyorum çünkü karnım cok agryor

Canım ben yarın sabah idrar testi yaptıracağım. cumartesi de kan. Perşembe iki aylık tatile giriyorum, ona göre tatili planlamam lazım

Canım belirtin falan var mı
Valla cnm iki gün once akşam şiddetli batman vardı hareket dahi edemiyordum dağ taraftaki yumurtam orası battı hep dün gene hafif batma oldu belim arada bi ağrıyo genel dede hep belim ağrır ve gece gündüz hava serin olsa bile ateş basması oluyor dışım buz gibi içim yanıyor ve ovitrelle vurunduktan sonra göğüs uçlarım irilesip sancı yaptı ve rengi değişti hala devam ediyor ağrım hiç kesilmeden ama hafifledi biraz eğer belirti olarak sayılır sa bunlar haricinde bi si farketmedim

Valla cnm iki gün once akşam şiddetli batman vardı hareket dahi edemiyordum dağ taraftaki yumurtam orası battı hep dün gene hafif batma oldu belim arada bi ağrıyo genel dede hep belim ağrır ve gece gündüz hava serin olsa bile ateş basması oluyor dışım buz gibi içim yanıyor ve ovitrelle vurunduktan sonra göğüs uçlarım irilesip sancı yaptı ve rengi değişti hala devam ediyor ağrım hiç kesilmeden ama hafifledi biraz eğer belirti olarak sayılır sa bunlar haricinde bi si farketmedim
Adet olacakmış gibi hissediyor musun

Bence bu çok saçma ya bi kere gebelik olustuktan sonra yumurtlama olayı gebelik bitene kadar olmuyor ki 1 ay sonra diğerinin doğması daha da saçma. İnanmayın bence bu olaylara dalga geçmek isteyen biri uydurmuş bunu. Ki emriyo rahme yerleştikten sonra adet kanamasi olmaz yerlesme kanamasi olur. Zaten gebelik olusmadiginda ostorejen ve progestoron hormonu düşüşe gecer ve rahim içinde bulunan gebelik için hazırlanan duvar düşmeye başlar buda adet kanamasi dediğimiz olaydır. Yani tamamen zirvalamak isteyen bir arkadaş insanları yanlış yönlendirmeye çalışmış.

Back
X