İnş canım hepimizin inş hepimiz olmasada bi kacımız inş pozitif görürSenin içindi bu duam tatlım adetin başlamadı pozitif çıkar inş umutluyum senden
Bana mı hayırlı olsun dedin ??Hayırlı olsun canım kaçıncı gün verdin
Canım bn o negatif pzotif gördüm özür dilerim canım yaaBana mı hayırlı olsun dedin ??
Önemli değil canım. 12. gün verdim, 2,8 çıktı. Yani hamile değilimCanım bn o negatif pzotif gördüm özür dilerim canım yaa
Önemli değil canım. 12. gün verdim, 2,8 çıktı. Yani hamile değilim
bende de hep 1,2'den küçük yazıyordu. Çok ilaç kullandım ya canım. Onların etkisiyle birazcık yüksek bence. Tabi reglim geçerse yine test yaparım ama sanmıyorum2.8mi deger ilk defa duyuyorum bnm hep 1.20 cıkıyor ya 12 gün erken degil mi adet olmazsan bnce tekrar yap inş yükselr degerin
Allah büyük bol bol dua et inş var sana mucize olurbende de hep 1,2'den küçük yazıyordu. Çok ilaç kullandım ya canım. Onların etkisiyle birazcık yüksek bence. Tabi reglim geçerse yine test yaparım ama sanmıyorum
Hayırlısı olsun canım kaçıncı günün bugünSelamlar... ben de bu ay 2. Aşılamami yaptırdım...
Rabbim herkese hayırlısını versin...
Dün yaptırdım 1.gün henüzHayırlısı olsun canım kaçıncı günün bugün
Hayrlsi olsun hakkimizda cnm bnm sıkma Cnnı bende 13.de yaptrdm aynı gün aşılama olduk yani bugün akşam bende kan vercem ama biliyorum sizinle kader ortağıyız bugün rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah nediyelim çok geçmeden inşallah hepimiz hamile kalırız ama önce uzun süre bekleyenlere rabbim nasip etsin inşallahBenimde sonucum çıktı maalesef koca bi NEGATİF
Amin insallahh seninki pozitif çıkar da bize moral olur ben resmen yıkıldimHayrlsi olsun hakkimizda cnm bnm sıkma Cnnı bende 13.de yaptrdm aynı gün aşılama olduk yani bugün akşam bende kan vercem ama biliyorum sizinle kader ortağıyız bugün rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah nediyelim çok geçmeden inşallah hepimiz hamile kalırız ama önce uzun süre bekleyenlere rabbim nasip etsin inşallah
Senin de 13 mayıstı di mi canım. Hayırlısı olsun inşallahBenimde sonucum çıktı maalesef koca bi NEGATİF
Evet canım maalesef tutmadi çok Üzgünüm ya şu an ne yapacağımi bilmiyorum doktorumu degistirmek istiyorum asilama ve Tüp bebek arasında kaldım yada 1 ay ara mi versem diyom sen naptinSenin de 13 mayıstı di mi canım. Hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?