Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2.8mi deger ilk defa duyuyorum bnm hep 1.20 cıkıyor ya 12 gün erken degil mi adet olmazsan bnce tekrar yap inş yükselr degerin
bende de hep 1,2'den küçük yazıyordu. Çok ilaç kullandım ya canım. Onların etkisiyle birazcık yüksek bence. Tabi reglim geçerse yine test yaparım ama sanmıyorum

Benimde sonucum çıktı maalesef koca bi NEGATİF
Hayrlsi olsun hakkimizda cnm bnm sıkma Cnnı bende 13.de yaptrdm aynı gün aşılama olduk yani bugün akşam bende kan vercem ama biliyorum sizinle kader ortağıyız bugün rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah nediyelim çok geçmeden inşallah hepimiz hamile kalırız ama önce uzun süre bekleyenlere rabbim nasip etsin inşallah

Amin insallahh seninki pozitif çıkar da bize moral olur ben resmen yıkıldim

Kizlar burda okadar kadın asilama yaptırdı ve sadece 2 kişinin ki pozitif ya nekadar acı birşey bu. Ben burda yazarken çok umutluydum sizleri okurken ama sadece 2 kişi. .. allah hepimizin yardımcısı olsun. Kırmizi kartı gören arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin. Ben de salı günü test vercem... hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…