- 4 Haziran 2016
- 134
- 22
- 13
- 30
İnşallah güzel haberlerini alırız peki hiç belirti yasiyormusun?Agustos 25 te 3 yıl olcak 1 yıl vajınusmus oldugum için olmadı ondan sonrada hep istedik olmadı 2. Asılamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberlerini alırız peki hiç belirti yasiyormusun?Agustos 25 te 3 yıl olcak 1 yıl vajınusmus oldugum için olmadı ondan sonrada hep istedik olmadı 2. Asılamam
Bilmiyorumİnşallah güzel haberlerini alırız peki hiç belirti yasiyormusun?
Umarim hamilesindirBilmiyorumKendimi dinlemek istemiyorum belirtiler yaniltir dıye dusunuyorum 13. Gun gdıp kan testı yapıcam varsa cıkar zaten kasık agrısı oluyo ara ara okadar
İnsallah hepimiz hamile kalirızUmarim hamilesindir![]()
Amiiiinn inşallahİnsallah hepimiz hamile kalirız
Emeklerimiz bosa gıtmesin cok yıprandık![]()
Reglin kaç gün sürüyor. Belki onunla alakalidir. Aynı igneyi bana da verdi fakat 6 adet verdi. Daha önce klomen kullanmıştım Reglimin 5. Gunu başlayarak 5 gün kullandım. Kntrol de 15 ve 17 ml olmustu. Catlatma ignesini de 14 gün olmuştum biri 19 diğeri 21 di.Kızlar ben gonal f kullanıyorum günde 75 uyguluyorum bi kutu bitirdim ikinci kutuya başladım bugün 10. İğne mi yaptım salı gunude dahil olmak üzere iğneleri uyguluycam sizinde yumurtlamanız bukadar geç sürdümü
B Bekleyisimsin cnm sende pko varsa ondandır gec buyuyo yumurtalar oyuzden uzun suruyo benimki gec surduReglin kaç gün sürüyor. Belki onunla alakalidir. Aynı igneyi bana da verdi fakat 6 adet verdi. Daha önce klomen kullanmıştım Reglimin 5. Gunu başlayarak 5 gün kullandım. Kntrol de 15 ve 17 ml olmustu. Catlatma ignesini de 14 gün olmuştum biri 19 diğeri 21 di.
Dediğin gibi pko var ve ileri derece tembel yurtlara sahibim malesef tahminimce uzun süre vermesinin sebebi birden fazla yumurta olgunlastirmak olsa gerek cunki 2 gün önceki muanede sağda 14 boyutunda bir tane yumurtam vardıB Bekleyisimsin cnm sende pko varsa ondandır gec buyuyo yumurtalar oyuzden uzun suruyo benimki gec surdu
Hayrlı güzel haberler alırsın inşallah cnmMrb kızlar bende perşembe günü ilk asilamamı yaptım ins hepimiz güzel haberler alırız
Hm benim adetim 10 günü buluyor rahat peki sen ne zaman yaptırdın asilamayi ne kdr süredir beklemedesinReglin kaç gün sürüyor. Belki onunla alakalidir. Aynı igneyi bana da verdi fakat 6 adet verdi. Daha önce klomen kullanmıştım Reglimin 5. Gunu başlayarak 5 gün kullandım. Kntrol de 15 ve 17 ml olmustu. Catlatma ignesini de 14 gün olmuştum biri 19 diğeri 21 di.
Olabılır canım bende de durum aynı bakalım nasipDediğin gibi pko var ve ileri derece tembel yurtlara sahibim malesef tahminimce uzun süre vermesinin sebebi birden fazla yumurta olgunlastirmak olsa gerek cunki 2 gün önceki muanede sağda 14 boyutunda bir tane yumurtam vardı
Hepimiz umarım güzel haber alırız bu ay inşallah bizim ayimiz olur bu arada Nerede tedavi goruyorsunuzOlabılır canım bende de durum aynı bakalım nasip
G.antep te sen ? Tüp bebek merkezindeHepimiz umarım güzel haber alırız bu ay inşallah bizim ayimiz olur bu arada Nerede tedavi goruyorsunuz
İstanbul Hisar hospital tüp bebek bölümünde tedavi görüyorumG.antep te sen ? Tüp bebek merkezinde
Oo uzakmiş banaİstanbul Hisar hospital tüp bebek bölümünde tedavi görüyorum
Bende istanbuldayim bruksel tup bebek merkezinde oldum asilama rabbim bu ay kucağımıza bi bebek verir insNasipte istanbula gelin gelip ve sonrasında hastane hastane dolaşmak varmış