Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben gonal f kullanıyorum günde 75 uyguluyorum bi kutu bitirdim ikinci kutuya başladım bugün 10. İğne mi yaptım salı gunude dahil olmak üzere iğneleri uyguluycam sizinde yumurtlamanız bukadar geç sürdümü

Kizlar dr bana gonal 6 tane igné verdi bugün 3. İgnemi vurulcam fakat sağ tarimda ağrı var.. dünde baş dönmesi vardı ve uyku , yorgunluk var. Acaba ilacin etkisi mi. Reglimin de 5. Gunu bitmek üzereyim.

Kızlar ben gonal f kullanıyorum günde 75 uyguluyorum bi kutu bitirdim ikinci kutuya başladım bugün 10. İğne mi yaptım salı gunude dahil olmak üzere iğneleri uyguluycam sizinde yumurtlamanız bukadar geç sürdümü
Reglin kaç gün sürüyor. Belki onunla alakalidir. Aynı igneyi bana da verdi fakat 6 adet verdi. Daha önce klomen kullanmıştım Reglimin 5. Gunu başlayarak 5 gün kullandım. Kntrol de 15 ve 17 ml olmustu. Catlatma ignesini de 14 gün olmuştum biri 19 diğeri 21 di.

Reglin kaç gün sürüyor. Belki onunla alakalidir. Aynı igneyi bana da verdi fakat 6 adet verdi. Daha önce klomen kullanmıştım Reglimin 5. Gunu başlayarak 5 gün kullandım. Kntrol de 15 ve 17 ml olmustu. Catlatma ignesini de 14 gün olmuştum biri 19 diğeri 21 di.
B Bekleyisimsin cnm sende pko varsa ondandır gec buyuyo yumurtalar oyuzden uzun suruyo benimki gec surdu

B Bekleyisimsin cnm sende pko varsa ondandır gec buyuyo yumurtalar oyuzden uzun suruyo benimki gec surdu
Dediğin gibi pko var ve ileri derece tembel yurtlara sahibim malesef tahminimce uzun süre vermesinin sebebi birden fazla yumurta olgunlastirmak olsa gerek cunki 2 gün önceki muanede sağda 14 boyutunda bir tane yumurtam vardı

Hm benim adetim 10 günü buluyor rahat peki sen ne zaman yaptırdın asilamayi ne kdr süredir beklemedesin

Back
X