- 14 Ocak 2016
- 1.008
- 219
- 43
- 30
Benimde oluyor canım bide göğüs kanarlarm agryor yaaBide kizlar adet olacakmış gibi ağrım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde oluyor canım bide göğüs kanarlarm agryor yaaBide kizlar adet olacakmış gibi ağrım var
Ewet bende de var o ve ben evde sutyen takmıyorum okadar agriyo ama bendce kullandigimiz ilaçtan.Benimde oluyor canım bide göğüs kanarlarm agryor yaa
Evet canım ilaçtan olabilr ama bn igne ille tedavi olmadım hapla tedavi oldım sadece catlatma iğne kullandım ilac olarak sütyen takıyorum daa acayip rahtsz ediyor bide sırtım çok agryor belimde bi iş yapsam sancı giriyor belime anlamadım pazar günü gelsin bklm adet mi olcam yoksa bebek mi olcak bkliyip görücez artkEwet bende de var o ve ben evde sutyen takmıyorum okadar agriyo ama bendce kullandigimiz ilaçtan.
Canım, ben 13. gün akşam yapmıştım, çok çok açık çizgi çıkmıştı. Bence bi kaç gün sonra tekrarla derim.Merhaba kızlar. Bugün aşılamanın üstünden 11 gün geçti. Sabah test yaptım ve maalesef negatif
Eki Görüntüle 1851373
Senin 13. Gun degilmi test falan yaptın niEvet canım ilaçtan olabilr ama bn igne ille tedavi olmadım hapla tedavi oldım sadece catlatma iğne kullandım ilac olarak sütyen takıyorum daa acayip rahtsz ediyor bide sırtım çok agryor belimde bi iş yapsam sancı giriyor belime anlamadım pazar günü gelsin bklm adet mi olcam yoksa bebek mi olcak bkliyip görücez artk
14 günüm canım bn pazar günü yapcam doktor öyle demiştiSenin 13. Gun degilmi test falan yaptın ni
Sen ayın kaçın da yapmisti ya bide catlatma ignesinden 14 gün sonra adet olunuyomus eger olamadıysan tutma ihtimali var bari evde gebelik testi yap varsa sevinirsin çıkmazsa pazar gününü beklersin14 günüm canım bn pazar günü yapcam doktor öyle demişti
Canım bilmiyorum haklısın bn catlatma iğne senden sonra 14 günde oluyorum normalde test ypsm cıkmaz iki gün kaldı zaten bkliyim en iyisi varsa zaten benim yoksa yok karnım da agryor suan değişik hislerSen ayın kaçın da yapmisti ya bide catlatma ignesinden 14 gün sonra adet olunuyomus eger olamadıysan tutma ihtimali var bari evde gebelik testi yap varsa sevinirsin çıkmazsa pazar gününü beklersin
Ayy inşallah olmazsin yaaaCanım bilmiyorum haklısın bn catlatma iğne senden sonra 14 günde oluyorum normalde test ypsm cıkmaz iki gün kaldı zaten bkliyim en iyisi varsa zaten benim yoksa yok karnım da agryor suan değişik hisler
Duygucum ovitrelle kullandığında seninde göğüs uçların acıyordu hala devam ediyormu acaba ??3 senedir o kadar uğraşmama o kadar negatif görmeme rağmen hala sabırsızım ben negatif çıkıyor canım farklı bi sonuç beklemiyordum zaten
Evet canım devam ediyorDuygucum ovitrelle kullandığında seninde göğüs uçların acıyordu hala devam ediyormu acaba ??
Duygu sen ne zaman olmustun..ben 16 haziranda oldum. 30 u test gunum ama. Evde denerim gun yaklasincaEvet canım devam ediyor
13 haziranda aşılama yapıldı bana canım. İlk günü sayma diyorlar. İnşallah yarın sahur vakti falan kan testi yaptıracağım. Sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?@nisandeniz bugün benimde 11.günüm ve sabah benim testimde negatif çıktı
Aynı gün mü kan verdin canım? Kanda kaç çıktı? Ben yarın kan vermeyi düşünüyorum gece yarısından sonra7
Canım, ben 13. gün akşam yapmıştım, çok çok açık çizgi çıkmıştı. Bence bi kaç gün sonra tekrarla derim.
Canım progestan gögüs ağrısı yapıyor. İlacı almaya başladım, 2. günden beri yürürken bile acıyor göğüslerimEvet canım ilaçtan olabilr ama bn igne ille tedavi olmadım hapla tedavi oldım sadece catlatma iğne kullandım ilac olarak sütyen takıyorum daa acayip rahtsz ediyor bide sırtım çok agryor belimde bi iş yapsam sancı giriyor belime anlamadım pazar günü gelsin bklm adet mi olcam yoksa bebek mi olcak bkliyip görücez artk
Edosss kankii bende burdayimmm ayni tarihte test yapicaz hayirlisi bakalimDuygu sen ne zaman olmustun..ben 16 haziranda oldum. 30 u test gunum ama. Evde denerim gun yaklasinca![]()
Progestani ben de kullanıyorum ama bende hiç göğüs ağrısı yapmadiCanım progestan gögüs ağrısı yapıyor. İlacı almaya başladım, 2. günden beri yürürken bile acıyor göğüslerim![]()