- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
Olabilir sizde pıhtılaşma ve coraspin yetmemiş demekkiİlki 8 şimdiki 6. Coraspin kullanıyodum ama pıhtılaşma olabilir. Ailemde öyle bi hikaye de var. İğneyle gebelik çok mu zor?
Allahtan hayirlisi dilerim sende saglikli bir gebelik yasarsin. Allah herkese nasib etsin. Sonucu burdan yaxarsinEvet canım kullanıyordum bir buçuk aydan Çakar sonuç
Benim arastirmam yazin olmustu pihtilasma oldugi gibi sperm sorunumuzda cikti bizim tup bebek dedi doktorumuz ama bu arada ek gida kullandik ve esime klomen vermisti doktor ustune bide ummu sibyan muskasi taktim o ay da hamile kaldim massallah. Simdi gunde iki kez igne yapiyorum zor oluyor haliyle kolay degil tabi ama o igne olmasa bebegimi kaybedebilirim. Katlaniyor insan bir sekilde sabrini veriyor Allahİkinci kaybım bu. Aralığın sonunda çıkıcak sonuçlar. Senin araştırman ne zaman oldu? Şimdi iğne mi verdiler?
Kasıklarına doğru ince sinsi bi ağrı mı? Lekelenme var mı?KIZLAR BU HAFTALARDA BEL AĞRISI KARIN AĞRISI ÇEKEN OLUYORMU
yok sadece bel ağrısı var lekenlenme şöyle var dün geceki birliktelikden sonra hafif kahverengi sümükümsü bi akıntı olduKasıklarına doğru ince sinsi bi ağrı mı? Lekelenme var mı?
Ben bu hafta segirme şeklinde hissetmeye başladım. İkinci çocuğum olduğu için belki bu kadar erken hissettimbebeğin hareklerini hisseden var mı
Doktoruna bi kontrole git istersen. Ben olsam giderdimyok sadece bel ağrısı var lekenlenme şöyle var dün geceki birliktelikden sonra hafif kahverengi sümükümsü bi akıntı oldu
Aman bebeğin sağlıkla yaşasın da bulansın napıcan. Benim bulantım kesilince aklım çıkıyo. İkidir yüreğime iniyo işte. Keşke yaşasaydı da ben de öğürsem dursaydımBenim bulantılarım kusmalarım devam ediyor ilaç da alıyorum ama çok etkili olmuyor maalesef. Telefondaki uygulamaya göre 12. Haftadayım inşallah geçer. Benim de ablamda pıhtılaşma vardı ben de tedbiren kullanıyorum ama iki güne bir fln vuruyorum iğneyi acıyor biraz. Sizlerin nasıl gidiyor
Tedbiren kullaniyorum derken sizdede pihtilasma ciktimi yani doktorunuz biliyomu kan sulandirici igne kullandiginiziBenim bulantılarım kusmalarım devam ediyor ilaç da alıyorum ama çok etkili olmuyor maalesef. Telefondaki uygulamaya göre 12. Haftadayım inşallah geçer. Benim de ablamda pıhtılaşma vardı ben de tedbiren kullanıyorum ama iki güne bir fln vuruyorum iğneyi acıyor biraz. Sizlerin nasıl gidiyor
Pıhtılaşma çıktı mı derken nasıl bir testte çıkması gerekiyor? Gerekli herşeyi yaptığımdan emin olmak istiyorumTedbiren kullaniyorum derken sizdede pihtilasma ciktimi yani doktorunuz biliyomu kan sulandirici igne kullandiginizi
Aman bebeğin sağlıkla yaşasın da bulansın napıcan. Benim bulantım kesilince aklım çıkıyo. İkidir yüreğime iniyo işte. Keşke yaşasaydı da ben de öğürsem dursaydım
Hayır zor diye şartlandırmayın kendinizi. Ben deiğne vuruluyorum şu an 12 içindeyim her doktora gidişimde korkuyla gidiyorum kötü bişey var mı acaba diye iyi olduğunu görmek herseye değiyor allah hayırlısını versin 11 yasında bi kızım var onda hiçbir sorun yasamamıştım . Üç kayıptan sonra arastırma yapıldı kan pıhtılaşması varmış meğer .çocuk istediğimde coraspin kullanmaya basladım iğneye 5. Hafta basladımİlki 8 şimdiki 6. Coraspin kullanıyodum ama pıhtılaşma olabilir. Ailemde öyle bi hikaye de var. İğneyle gebelik çok mu zor?
Aa çok enteresan ilkinde yaşamayıp sonra yaşaman. Coraspin ben de kullandım ama yetmedi bana galiba. Hep geç gelişti 6 haftada da durmuş işte. Allah nasip etmeyince bişey bahane oluyo demek kiHayır zor diye şartlandırmayın kendinizi. Ben deiğne vuruluyorum şu an 12 içindeyim her doktora gidişimde korkuyla gidiyorum kötü bişey var mı acaba diye iyi olduğunu görmek herseye değiyor allah hayırlısını versin 11 yasında bi kızım var onda hiçbir sorun yasamamıştım . Üç kayıptan sonra arastırma yapıldı kan pıhtılaşması varmış meğer .çocuk istediğimde coraspin kullanmaya basladım iğneye 5. Hafta basladım
Genetik test yaptirdigimizda doktor soylemisti pihtilasma oldugunu daha sonra sonuclari kadin dogum doktoruma goturdum oda evet pihtilasma var igne kullanmamis gerektigini soyledi ve kullaniyorum igne su anda gunde 2 defaPıhtılaşma çıktı mı derken nasıl bir testte çıkması gerekiyor? Gerekli herşeyi yaptığımdan emin olmak istiyorum
Doktorun haberi olduguna gore demekki pihtilasma olup olmadigini bilmeden kan sulandirici kullanmanin bi sakincasi yok sakincasi yok bende endiseleniyodum 2 igne cokmu gazla acaba bi zarari oluyomudur diyeAraştırmaya göndermedik doktorumun haberi var evet o yazdı. Ben Van da görev yapıyorum burda böyle bir şey yaptırmak istemiyorum o yüzden tedbiren kullanıyorum
Günde kaçlık kullanıyorsun iğneyiDoktorun haberi olduguna gore demekki pihtilasma olup olmadigini bilmeden kan sulandirici kullanmanin bi sakincasi yok sakincasi yok bende endiseleniyodum 2 igne cokmu gazla acaba bi zarari oluyomudur diye
bende giittim zaten durmak mümkünmü içeride kanama görünmedi bebek iyi keseside iyi istirahat verdilerDoktoruna bi kontrole git istersen. Ben olsam giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?