Haziran 2020 Anneleri

Merhaba herkese, ben de Haziran annesi olacağım inşallah..Dün sabah aldım güzel haberi. Herkese sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik dönemi diliyorum...
hayırlı olsun kan verdiniz mi

hayırlı olsun kan verdiniz mi
Teşekkür ederim, kan vermedim, dün sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi çok belirgin şekilde çıktı, hatta ilk çizgiden de koyuydu. Öğleden sonra hemen doktoruma gittim. Ultrasonda keseyi gördü, kan istemedi. Cuma'ya kalp atışlarını dinlemek için çağırdı.

siz baya geç öğrenmişsiniz ama böyle daha iyi oluyor erken öğrenince kan faalan stres oluyorsunuz. son adet tarihiniz ne zaman

Sizin son adetten hemen sonra döllendi galiba yumurçak maşallah

siz baya geç öğrenmişsiniz ama böyle daha iyi oluyor erken öğrenince kan faalan stres oluyorsunuz. son adet tarihiniz ne zaman
Evet geç öğrendim, çünkü zaman zaman adet düzensizliklerim oluyordu, daha öncekiler gibi hayal kırıklığına uğramak istemediğim için bekledim sanırım. Gecikmenin 6.gününde test yaptım. Son adet tarihim 10 Eylül.

Kanama kesildi şuan sadece bel ağrısı ve rahimde gerginlik hissi
Merhabalar oncelikle gecmis olsun.bende de dün pembe akinti gelmeye basladi dr dusuk tehlikesi var dedi progestan iğne yaptilar hemen.haftaya bir daha yapacaklar.simdi baktim hala azicik da olsa kirmiziya dönük pembe akinti var.Allah yardimcimiz olsun,ödüm patliyor birsey olacak diye

Allah yardımcın olsun canım çok zor inan ki
gece karın ağrısı ile uyandım dün sabahta ağrımıştı aşırı adet sancısı gibi bişey biraz evde dolaşınca geçtı ama leke kan falan yok
eşimle çok endişeliyiz inşallah 3 ayı kolaylıkla atlatırız

Bulantınız başladı mı kızlar beta yükseldikçe başlar benim tahmini benimki 6000 olmasI lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…