- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
çok minnacık dedi zaten kese içinkesenizi iyi görmüş erken normalde kalp atışı için ama haftaya erken sanki yine de dr unuzun dediğini dinleyin siz
274 cıktı canımmaşşallah canım bizede haber ver sonucu
Yok 1 oğlum var kısmetse 2. Çocuğum olacaksorma aynen zaman geçmiyor. İlk gebelikmi
benimde 1 kızım varYok 1 oğlum var kısmetse 2. Çocuğum olacak
Ben sürekli tuvaletteyimbu arada bel ağrısı ve sık idrara çıkma var sizde de varmı
Ya ne güzel ben istiyodum ama sürpriz oldu yine de. Kızım kaç yaşında? Benim oğlum 31 Ekimde 2 olacak kısmetsebenimde 1 kızım var
belki ben gittiğimde ikisinide görüp duyup gelirimçok minnacık dedi zaten kese için
Cok sevindim.canim saglikla kucagina al insallah❤Benimde pozitif bakalım. Kız beraber kaldık. Senle cok karşılaştım
ben keseyi gördümde bir hafta sonra kalp atışına çağıdı.sizce duyulur mu ya? 4+4 üm şuan
274 canım pazartesi kontrol var tekrarmaşşallah canım bizede haber ver sonucu
kızım 6 yaşında valla biz 2 yildir uğraşıyoruz 2 kimyasal düşük yaşadım 1 aşılama negatif sonuçlandı baldi pekmezdi ilacı derken tüp bebeğe hazırlanırken supriz oldu çok şükür inşallah yine düşükle sonuçlanmaz.Ya ne güzel ben istiyodum ama sürpriz oldu yine de. Kızım kaç yaşında? Benim oğlum 31 Ekimde 2 olacak kısmetse ☺
doktorunu arayıp sormanda fayda var canım.Kızlar iki saat önce WC de kanama oldu de beta istedi yaptırdım iki gün önce 1049 du 2040 bügün değer normal ama neden oldu kanama
Yerleşm kanaması dedi iğne vurunucam akşamdoktorunu arayıp sormanda fayda var canım.
Ne iğnesi verdiKanama kesildi şuan sadece bel ağrısı ve rahimde gerginlik hissi
Proluton depot yada progestan iğneNe iğnesi verdi
bende progestan fitil duphaston hap bide kan civiltici iğne kullanıyorumProluton depot yada progestan iğne
hayırlı olsun canımMerhaba herkese, ben de Haziran annesi olacağım inşallah..Dün sabah aldım güzel haberi. Herkese sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik dönemi diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?