- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
-
ilk adımmıydı ondan mı yoksa pınar çocuk sütü mü?
Özlemde süt koymaktan bahsetti artık kullanıyor musunuz süt .Bir zararı oldu mu şimdiye kadar
ilk adımmıydı ondan mı yoksa pınar çocuk sütü mü?
Sütten bahsetmişsin oğlum beni emiyor gerek varmı acaba?
sütün iyiyse gerek yoktur canımSütten bahsetmişsin oğlum beni emiyor gerek varmı acaba?
tavuğu pişmişmi atıyorsun dipfrize canım, bişey olmuyormu?bizim kahvaltımız şöyle:
4 CİCİ bebe
1 ç k pekmez
1.ç.k ceviz
1 yumurta sarısı
1 labne
devam sütü 90 cc
,ama sütü çok azkoyuyorum bunları karışıtırınca macun gibi oluyo yedıkten sonra kalan sütü üstüne içiriyorum.bazen de yumurtanın sarısından omlet yapıyorum kaşarlı maydonozlu.
sebze çorbaları klasık aynı yapıyoruz herhalde hepimiz.ben derine tavuk haşlayıp az az ayırıyorum sonra deep freeze atıyorum.haftada bı kaç kez haşlayıp blenderdan geçiriyorum üzerine yoğurt çok seviyo.yoğurdu da kendim yapıyorum.
kuru köfteyi yemiyo.ben de salçalı yaptım bi kaç kez.izmir köfte.o yumuşak olduğu için yedi.bı de balığa bayılıyo.somon yapıyodum ama dondurulmuş gelıyo ulkeye dıye pek önermedi bizim dr.
dün mesela kıymalı kabak yapmıştım yanına cacık bayıla bayıla yedi.bizim yemeklerden de yıyo yanı.tuzunu ben de.çorbalara da ekmek doğruyorum yıyo maşallah.
tuzlu olabilir canım, bazı zeytinler tuzsuz oluyor onlardan veriyorum ben bazenBen kahvaltıyı çeşitlendirmeye çalışıyorum ama pek başaramadım. Kabak çekirdeğini, bademi, cevizi rondodan geçiriyorum. Yine kuru üzüm, kayısı, inciri haşlyıp suyuyla rondodan geçiriyorum. Bunları ayrı ayrı Milupanın küçük kavanozlarına koyuyorum, dönüşümlü olarak kahvaltılarına birer kaşık ekliyorum. Bu aralar zeytin ve domates vermeyi düşünüyorum. Hazır zeytin ezmeleri çok mu tuzlu olur acaba?
Ben kahvaltıyı çeşitlendirmeye çalışıyorum ama pek başaramadım. Kabak çekirdeğini, bademi, cevizi rondodan geçiriyorum. Yine kuru üzüm, kayısı, inciri haşlyıp suyuyla rondodan geçiriyorum. Bunları ayrı ayrı Milupanın küçük kavanozlarına koyuyorum, dönüşümlü olarak kahvaltılarına birer kaşık ekliyorum. Bu aralar zeytin ve domates vermeyi düşünüyorum. Hazır zeytin ezmeleri çok mu tuzlu olur acaba?
sütün iyiyse gerek yoktur canım
tavuğu pişmişmi atıyorsun dipfrize canım, bişey olmuyormu?
bende deniyim sağol, salçalı izmir köfteyi kızartmadan koyuyorsun dimi fırına
tuzlu olabilir canım, bazı zeytinler tuzsuz oluyor onlardan veriyorum ben bazen
bunları bende denicem , teşekkürler canım
Onu bilmiyordum. Ben 1-2 kez köftesini domates püresiyle pişirdim, burdan bir arkadaştan okumuştum. Bir de kızım milupanın fasulye domatesini seviyor ara sıra onu veriyorum. Ama 2 ay daha kahvaltısı için bekleyelim. Ne olur ne olmaz.tatlım dometesi 1 yaşından sonra verin diyolar diye biliyorum
erken değilmi dahacokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?