- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
-
Bugün ilk kez lahana vereyim dedim, nasıl pişireceğimi bilemedim. Ben de uydurdum bi şeyler ve kızım o kadar iştahla yedi ki çok şaşırdım. 1 büyük lahana yaprğı, yarım soğan, yarım havuç, bi parça kırmızı dolmalık biberi kaynattım. Yalnız suyunu fzla koymuşum, kasenin içine 1 tam bebe ekmeği ezdim. Ondan mıdır yoksa gerçekten çorbanın tadını mı sevdi bilmiyorum hepsini bitirdiPirinç ya da bulgur flan da koyabilirdim aslında
Lahana bebeklerde 3 yaşına kadar yasak diyorlar, ben o kadar uzun vadeli değil ama 1 yaşına kadar yasaklı listemde var. patlıcan, çilek, lahana. Gaz yapmadımı seninkinde.
canım Allah yadımcın olsun, benimkide zorla yiyor ama okadar değil yiyor gene maşallahay sorma y valla sinirlerim bozuluyo sadece devam sütü alıyo.başka hiçbişey o kadar uğraşıyorum yok.o hazır tahıllı mamaları falan yemiyo cicibebeyi hiç sevmedi bari muhallebi esin diyorum karşı olduğum halde o da yok
Canım küçük küçük vermelisin çiğnemeyi öğrensin, dişleride varmış artıkkızlar ben kızıma tuz ve şeker kullanmıyorum siz kullanıyomusun.Benim kızım daha ekmek içi yiyemiyor kaldıki köfte hiç yiyemiyor yutmakta zorlanıyor,önden 8tane diş çıkardık azı dişleri çıktıktan sonra inş. yerdiye ümid ediyorum
sağol canımemelcim ben tavuğu az az bölup çiğ koyuyorum dolaba.yapıcağım gün haşlıyorum hemen.köfteyi de teflonda azcık pişiriyorum önunu arkasına ondan sonra salçallayıp pişiriyorum.salça dıyosam o azıcık domatesle pişiyo işte.
Afiyet olsun yarasın derinimize, bende makarna falan veriyorum çok seviyorhaa bi de geçenlerde biz yerken azcık erişte vermiştim çok sevmişti.bugun hususi ona yaptım yoğurt koydum üstüne 1 tabak yedi maşallah:)
Afiyet olsun sudeye , yarasınBugün ilk kez lahana vereyim dedim, nasıl pişireceğimi bilemedim. Ben de uydurdum bi şeyler ve kızım o kadar iştahla yedi ki çok şaşırdım. 1 büyük lahana yaprğı, yarım soğan, yarım havuç, bi parça kırmızı dolmalık biberi kaynattım. Yalnız suyunu fzla koymuşum, kasenin içine 1 tam bebe ekmeği ezdim. Ondan mıdır yoksa gerçekten çorbanın tadını mı sevdi bilmiyorum hepsini bitirdiPirinç ya da bulgur flan da koyabilirdim aslında
Afiyet olsun sudeye , yarasın
Yok, yapmadı şükür. Lahananın yasak olduğunu da bilmiyordum. Bizim doktor bakla, patlıcan, pancar, tropik meyveler dedi. Hepsinin farklı görüşü var.
İLginç gerçekten. Pilav nasıl asidik olurmuş ki?fisfisfis Ben pilavı kavurarak yparım. Sude ye daha pilav yedirmedim hiç ama suya atarak yapmaya alışsam iyi olcak.Bizim doktorda kiviyi ve r dedi, gerçekten çok farklı görüşleri var, asidik şeyler verme dedi pilav gibi dedi şok oldum :)
İLginç gerçekten. Pilav nasıl asidik olurmuş ki?fisfisfis Ben pilavı kavurarak yparım. Sude ye daha pilav yedirmedim hiç ama suya atarak yapmaya alışsam iyi olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?