- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
-
sadece 200 ml felan mama içiyor benim kız sütü de pek sevmiyor.su ver içsin akşama kadar
ayşecim köfte gibi kuru olmadı tam ağzına göreydi aslında ama bizimki iştahsız işte o yüzden yemedi
Maşaallah oğluna.özlem tarif çok güzel bende deneyeceğim....dün oğluma krep yaptım yedi..hayret ettim..daha önce yaptığımda yememişti...süt de içmiş olsun diye bol sütlü yaptım krebi tabi tavada çeviremedim öyle karıştıra karıştıra yaptım..tarifi herkes bilir ama ben yine de yazayım
2 yumurta , 1.5 bardak süt, 2.5 tepeleme çorba kaşığı un, biraz tuz, tereyeğında tavada pişirdim..
Maşaallah oğluna.Ben de 3-4 güne bir yapıyorum krep. Ama ben 2 yumurta 1 bardak un, 1 bardak sütle yapıyorum. Bir de arasına 1 ezilmiş muz, 1 labne, pekmez, ceviz karışımı koyuyorum, 2 krebe bölüyorum karışımı, hepsini bitiriyor Kalan kreplerden gün içinde eline veriyorum, yediği kardır diye.
afiyet olsun bebişine canım...benimki süt içmediği için çok süt koydum ben...gerçi 2. sefer yemedi...1 günlükmüş hevesi...neyse o da kardır...Maşaallah oğluna.Ben de 3-4 güne bir yapıyorum krep. Ama ben 2 yumurta 1 bardak un, 1 bardak sütle yapıyorum. Bir de arasına 1 ezilmiş muz, 1 labne, pekmez, ceviz karışımı koyuyorum, 2 krebe bölüyorum karışımı, hepsini bitiriyor Kalan kreplerden gün içinde eline veriyorum, yediği kardır diye.
peki bebeğiniz hala geceleri kalkıp süt içiyor mu?benimki hala kalkıyor...nezaman bıraksam gece beslenmesini acaba,yoksa geç mi kaldım???
aranızda bizim gibi olan var mı?
Benim kızım 3 aylık. Geceleri çok sık meme emmeye kalkıyor maalesef. Bende çok uykusuz kalıyorum haliyle. Gündüz uykusuda gece uykusuda kesik kesik. En uzun uykusu 4 saatUyanık olduğunda hep yanında olmamı istiyor. Yanına gidiyorum naz yapıp kucak istiyo, kucağıma alıyorum bu kezde miyavlıyo :)) çok tatlı benim kızım. Ama hasta. Burnu tıkanmış ve öksürüyo napsam ya ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?