haziran anneleri bebeklerimiz için yaptığımız tarifleri paylaşalımmı?

kızlar geçen tv den aldığım tarifi yaptım ece de yer dedim ama tadına bile bakmadı yeşil mercimek köftesi çok güzel oldu. yeşil mercimeği haşlıyosun içine normal köfteye kattığın mazlzemelerden katıyosun ,yumurta soğan ekmek baharatlar bir de bir iki kaşık un sonra köfte gibi kızartıyosun çok güzel oldu biz yedik ama ece yemedi tabiki

ece yeseydi bende merte yapacaktım :)
çocuklar kuru şeyleri yemiyorlar, sulu olacakki lüp diye yutsunlar.

bende geçen peymezle helva yatım ama yemedi bence güzeldi, mert zaten tatlıla hiç arası yok sadece çikolata yer, ne yaş pasta nede donndurma hiç sevmiyor.

günaydın kızlar birazda ben bizim 1 günlük menümüzden bahsedim
sabah kavaltımız: 6 tane cici bebe-1 kaşık labne peyniri-1 tatlı kaşığı tereyağ-1 yumurta sarısı (beyazını sevmiyo)- 1 ceciz-bal ve süt
öğlen: sebze çorbası :her türlü sebze, mercimek,irmik,pirinç, tavuk kıyması ve kuzu kıyması dönüşümlü
öğleden sora meyve püresi
ikindide sütaş babymix
akşamda muhallebi onada daha yeni başladık ama oldum olası muhallebiyi yemiyo kızım ben genede pes etmeden 2-3 kaşık olsada veriyorum
günde yaklaşık 3-4 kez de meme
yanlız kızım bu hazırladıklarımızı çoğunlukla bitirmiyo
bide zeynep duru nun en kötü özelliği istemediği şeyi tükürmesi.Dışarda yemek yedirmek eziyet oluyo resmen

yeşimnur bu durular hep mi böyle.benim kızda hala senin anlattığın şeyleri zar zor yiyor.1 yaşında bebekler çokdan normal yemeğe geçti biz hala mamadayız.Tükürme kusma herşey mevcut bide

çok dertliyim bu konuda neslihan valla dışarıya çıkınca biberon taşıyorum yanımda sütlü cici bebeli napıyim ne bende üst baş kalıyo ne onda..Bide yoğurdu alıyorum yanıma....
bazen maşallah başkalarının çocuklarını görüyorum dışardan çorba alıp içiriyolar hayranım valla onlara benim kızım 2 kaşık yerse 3.sünü tükürüyo...

özlem tarif çok güzel bende deneyeceğim....dün oğluma krep yaptım yedi..hayret ettim..daha önce yaptığımda yememişti...süt de içmiş olsun diye bol sütlü yaptım krebi tabi tavada çeviremedim öyle karıştıra karıştıra yaptım..tarifi herkes bilir ama ben yine de yazayım
2 yumurta , 1.5 bardak süt, 2.5 tepeleme çorba kaşığı un, biraz tuz, tereyeğında tavada pişirdim..

Maşaallah oğluna. Ben de 3-4 güne bir yapıyorum krep. Ama ben 2 yumurta 1 bardak un, 1 bardak sütle yapıyorum. Bir de arasına 1 ezilmiş muz, 1 labne, pekmez, ceviz karışımı koyuyorum, 2 krebe bölüyorum karışımı, hepsini bitiriyor Kalan kreplerden gün içinde eline veriyorum, yediği kardır diye.

nerde bunları yiycek dün meyveli yoğurt vermiştim.2,5 saat geçti domates çorbası yapmıştım kaşarlı.Yememek için öğürdü.Yedirdiğim yoğurdun hepsini çıkardı.

Maşallah bebeğine Pepee

afiyet olsun bebişine canım...benimki süt içmediği için çok süt koydum ben...gerçi 2. sefer yemedi...1 günlükmüş hevesi...neyse o da kardır...

peki bebeğiniz hala geceleri kalkıp süt içiyor mu?benimki hala kalkıyor...nezaman bıraksam gece beslenmesini acaba,yoksa geç mi kaldım???
aranızda bizim gibi olan var mı?

kızlar kızım yaklaşık 1 aydır gece beslenmesini kesti.artık sabaha kadar kalkmadan uyuyuyor...doğrusu çok rahat ettimsositosositosositososito... en güzelide kendi isteğiyle bırakması,ben hiçbirşey yapmadımhihoyyythihoyyyt...
sizinkiler ne durumda,hala gece besleniyorlar mı?

gece beslenmiyor benimki ...sadece su içmek için kalkar 3-4 kere...kışa onu da bırakır herhalde...gece beslense ben çok sevinirdim herhalde..beslensin de gece gündüz farketmez..

Benim kızım 3 aylık. Geceleri çok sık meme emmeye kalkıyor maalesef. Bende çok uykusuz kalıyorum haliyle. Gündüz uykusuda gece uykusuda kesik kesik. En uzun uykusu 4 saat Uyanık olduğunda hep yanında olmamı istiyor. Yanına gidiyorum naz yapıp kucak istiyo, kucağıma alıyorum bu kezde miyavlıyo :)) çok tatlı benim kızım. Ama hasta. Burnu tıkanmış ve öksürüyo napsam ya ??

canım doktorumuz demıştı cocugun burnunda petek gordunuzmu hemen alın yoksa bogazı şişermış bıde cocuklar ıcın soguk algınlıgı cayları varmış onlardan alablırsın

topik çok sessiz kalmış, canlansın artık.

ben herzamanki gibi, soğanlı sarmısaklı kıyma kavurucam merte, ağzını haaam diye açarak yediği tek şey o.

ben dün etli nohut bugün de kıymalı kabak yemeği verdim ama son 1 aydır hep yaptığı gibi yarsından çoğunu yemedi.napıcam böyle bilmıyorum( yarın domatesli makarna yapayı dıyorum en son 1 tabak yemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…