haziran anneleri bebeklerimiz için yaptığımız tarifleri paylaşalımmı?

ben krep yaptım geçen gün iki yumurta biraz süt biraz su , göz kararı un, 5-6 tane çıktı , beraber yedik :)
çok sevdi tavsiye ederim, hem böylece yumurta yemiş oldu
hergün aynı şey sıkılyorlar ben kahvaltıda yaptım, yanında peynir pekmez yedirdim

kızlar yeni tarifler yok mu benimki az da olsa yemeye başladı ama sadece çorba valla şaşırıyorum ne yapıcağımı yemeklerden falan yemiyo çıkartıyo hemen

aynısı sadece çorba yemek istiyor.Sanırım seninki mamayı yiyordu.Artık 1 yaşına geldi diye,aptamil junior en fazla içtiği 120 ml genelde 70-80 ml içer bırakır.Çorba harici herşeyi öğürme numarasıyla yiyor.Bu numaralar sırasında da kusuyor

Sizinkiler yine çorba yiyormuş, benimki sadece kahvaltı yapıyor ve hep emiyor acıkınca, en sevdiği tarhanayı bile yemiyor artık.
Aylardır 9800 gr sizinkiler nasıl.

ben sarımsaklı çorba yaptım antibiyotik yerine süper oldu sevdide
3-4 kaşık kadar un, tereyağnda biraz çeviriyoruz, iki üç domates rendesi ekliyoruz biraz daha kavuruyoruz, göz kararı su ekliyoruz 2 iş taze sarımsak rendesi ekliyoruz , kaynamaya başlayınca ben kıyma ekledim, ( ben kıymayı önceden pişirip buzluğa atıyorum o yüzden en son koyuyorum )
sevdi yusuf kayra güzel yedi maşallah
tavsiye ederiz :)
bu ölçülerden bir tencere oluyor bilginiz olsun, ben çok yaptım akşama yeriz diye

canım pişirdiğin eti buzlukta kaç gün tutuyorsun,besin değerlerini kaybediyor olabilir mi bu şekilde?...bende senin gibi yapıyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorumolumunekankayizsmile

neslicim evet devam sütü iiyor ama inek sütüne de alıştırdım allahtan içiyo gerçi çok kötü kabız yaptı süt şimdilik bıraktık ama süte alışmasına sevindim sen de azar azar alıştır bence
ayşecim bizimki 10 kilo kilosu iyi ama işte pek yararlı bişey yemiyo
emelcim kıyma yerine süt de koyabilirsin ben geçen yaptım ama bikaç kaşık yedi döktüm ben de

bende kreamlı tavuk yaıom.seviyor. bir butu pişirip içine pirnç atyım.sonra unla yourtla terbiye yaıom.. tavuğu ister didikliyip ister blendırtlayın. sonra terbiyesini katın.mis gibi oluor. stünde isterr mayudonoz ister nane afyet olsun..

canım pişirdiğin eti buzlukta kaç gün tutuyorsun,besin değerlerini kaybediyor olabilir mi bu şekilde?...bende senin gibi yapıyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorumolumunekankayizsmile

kızlar mesajım arada kaynamışkaydirigubbakcemile3....bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan....

canım ben hiç öyle yapmadım.Pişmemiş halde 2-3 e bölüyorum.1 hafta içinde bitiyor.250 gr felan alıyorum.Zaten 2 yemelik yapıyorum çorbalarını en fazla.Onada 250 gr mı 3
e felan böldüm mü yetiyor.Benim kız ne tavuğu ne balığı seviyor.Et seviyor birtek.Bütün çorbaları yağsız dana kıymalı

ben yarım kilo kıyma alıyorum yağsız , onu suyla pişiriyorum , soğuyunca buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum ordan çorbalara yemeklere , yaklaşık 1 hafta 10 günde bitiyor
pişmiş şekilde saklamanın daha iyi olduğunu biliyorum sadece
ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum
ben her çorbaya koymuyorum zaten, bugün yoğurt çorbası yaptım, yarında onu yicek kıymasız,
o bitince kıymalı yaparım
haftada 3-4 gün yiyor

bende bir kilo kıymayı alıyorum minik minik paraçalra bölüp buzluğa atıyorum.. bend e trhana ve sebze çorbaların katıyorum.. yayla çorbasına daha çok tavuk katıyorum.. balık seviyor ama mevsimi geçti

pişmiş kıymada bakteri üremiyor ama besin değerini kaybediyor diye duydum, o yüzden çiğden minik minik koyuyorum buzdolabında çödürüp suda az haşlıyorum dışarıda bekletmediğim için bakteri üremesi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…