- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Hala nisan ve mayisdan umutlu olanlar çoğunlukta o yuzdendir canimSanırım kimse planlamıyor
Herşeyin hayırlısı, olur Inşallah, bebeginiz varmı?eminim planlayan vardır ama keşke plandığı ay olsaydı.. eğer hazirana kadar olmamış olursa bizimde yazarım
Hayırlısı canım mutlu haberi hep beraber ogrenirizBiz Haziran ayı ve sonrası için düşünüyoruz. Hayırlısıyla
Ben korundugum için o aylardan umudum yokHala nisan ve mayisdan umutlu olanlar çoğunlukta o yuzdendir canim
Bence şimdiden başla. Çünkü anca tutturuyorsun. Ben hala uğraşıyorum. 6 ay olduHaziranda bebek plani yapanlar hep birlikde paylasalim neler yaptigimizi ne yiyip ne ictigimizi.. Vee mujdeli haberi ogrenelim
Canim ben başladım çoktanBence şimdiden başla. Çünkü anca tutturuyorsun. Ben hala uğraşıyorum. 6 ay oldu
Bende belirti var ama yumurtlama belirtisi mi bilmiyorum. Adetten hemen sonra kasık ve bel ağrısı başladı. Bazen midem bulanıyor. Ama hamile olsam bile bu belirtilerin zamanı değil. Ben hala çalışmaktayım. Diğer adeti beklicem bakalım. Son adetim 28 martti. İnşallah senden duyalim o güzel haberiCanim ben başladım çoktanhatta belirtilerimde var umarim tahminlerim doğrudur, merak icinde beklemedeyim
Nasil warmi sende de belirti
Yani cok nadiren de olsa adet sonrasi direk yumurtlayan oluyomuş, madem belirtilerin vardi boş geçmemissindir umarimBende belirti var ama yumurtlama belirtisi mi bilmiyorum. Adetten hemen sonra kasık ve bel ağrısı başladı. Bazen midem bulanıyor. Ama hamile olsam bile bu belirtilerin zamanı değil. Ben hala çalışmaktayım. Diğer adeti beklicem bakalım. Son adetim 28 martti. İnşallah senden duyalim o güzel haberiadet günün nezaman. Hangi belirtilerin başladı ?
inşallah canım. Allah cümlemize nasip etsin.Hayırlısı canım mutlu haberi hep beraber ogreniriz
Doktor izin vermiyorBence şimdiden başla. Çünkü anca tutturuyorsun. Ben hala uğraşıyorum. 6 ay oldu
Guzel haberini bizlede paylasirsan sevinirimCanim ben başladım çoktanhatta belirtilerimde var umarim tahminlerim doğrudur, merak icinde beklemedeyim
Nasil warmi sende de belirti
Bu belirtilerin boşa değildir inşallahh canim. Benim son adetim 28 martta oldum. 34-36 günde bir oluyorum. Bazen ileri geri atıyor bikac gün. Adet olmadan öncede vardı bu bel ağrısı falan. Oldum bittim hala var kasık ve bel ağrısı. Bide buaralar midem kötü gibi. Ben de üşüttüm diye düşünüyorum. NebilimYani cok nadiren de olsa adet sonrasi direk yumurtlayan oluyomuş, madem belirtilerin vardi boş geçmemissindir umarim
Ayy insallah canim birbirimize veririz güzel haberler.
Benim sag kasikda batma oluyo arada bi. Ama öyle ani harekette degil. Öyle durup dururken. Cok değil ama biraz akintimda var beyaz beyaz. Bide bazen gece cok sicak basio, cildim yaniyo gibi.
Ama biliyosun bu belirtiler aslinda üşütünce falan da olabilio maalesef
17 nisan bat. 5 gün kaldi 4 gözle bekliyorum
Sen kac günde bi adet oluyosun. Batin ne zaman
Neden kiDoktor izin vermiyor
Kurtaj oldum 4 ay once 5 ay korunmami soylediNeden ki
Üzülme canım herkesin başına gelebilir. Az kalmış ama bak :) inşallah sapasağlam tutunur bu sefer bebişin annesine. Geçmiş olsun buaradaKurtaj oldum 4 ay once 5 ay korunmami soyledi
Dogru az kaldi, amma gecmek bilmedi bi turlu, butun psikolojim bozulduÜzülme canım herkesin başına gelebilir. Az kalmış ama bak :) inşallah sapasağlam tutunur bu sefer bebişin annesine. Geçmiş olsun buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?