Haziran ayi icin..

Canim ben başladım çoktan hatta belirtilerimde var umarim tahminlerim doğrudur, merak icinde beklemedeyim
Nasil warmi sende de belirti
Bende belirti var ama yumurtlama belirtisi mi bilmiyorum. Adetten hemen sonra kasık ve bel ağrısı başladı. Bazen midem bulanıyor. Ama hamile olsam bile bu belirtilerin zamanı değil. Ben hala çalışmaktayım. Diğer adeti beklicem bakalım. Son adetim 28 martti. İnşallah senden duyalim o güzel haberi adet günün nezaman. Hangi belirtilerin başladı ?

Yani cok nadiren de olsa adet sonrasi direk yumurtlayan oluyomuş, madem belirtilerin vardi boş geçmemissindir umarim
Ayy insallah canim birbirimize veririz güzel haberler.
Benim sag kasikda batma oluyo arada bi. Ama öyle ani harekette degil. Öyle durup dururken. Cok değil ama biraz akintimda var beyaz beyaz. Bide bazen gece cok sicak basio, cildim yaniyo gibi.
Ama biliyosun bu belirtiler aslinda üşütünce falan da olabilio maalesef
17 nisan bat. 5 gün kaldi 4 gözle bekliyorum
Sen kac günde bi adet oluyosun. Batin ne zaman

Bu belirtilerin boşa değildir inşallahh canim. Benim son adetim 28 martta oldum. 34-36 günde bir oluyorum. Bazen ileri geri atıyor bikac gün. Adet olmadan öncede vardı bu bel ağrısı falan. Oldum bittim hala var kasık ve bel ağrısı. Bide buaralar midem kötü gibi. Ben de üşüttüm diye düşünüyorum. Nebilim başka belirtim yok çünkü. Göğüs agrim yok bise yok. Sadece bel kasık ve mide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…