Haziran ayi icin..

Be

yumurtlama gununu sizde adet araligina goremi hesapliyosunuz?
Ya canim onceki aylar öyle yapmistim ama bu ay ovulasyon testi yaptim, 22. Günümde yumurtladim. Bekledigimden geç yani. Artık bu ay mi böyle oldu bilmiyorum. Bence test garanti, gerçi akıntı ve ağrıdanda anlaşılır ama yinede ben testde daha rahat oluyorum, bu ay okmazsa yine test yaoacam gelecek ay, bide sigan kürü yapacam gelecek ay, umarim gerek kalmaz :)

Gerek kalmaz İnsallah Ne zaman adet tarıhın? Gectımı yoksa hala beklıyomusun, adetin duzenlimi?

Gerek kalmaz İnsallah Ne zaman adet tarıhın? Gectımı yoksa hala beklıyomusun, adetin duzenlimi?
Canim cok duzenliydi taki geçen aya kadar, gecen ay 12 gun gecikti. Ya gec yumurtladim bu ayki gibi yada stres ve beklentiden öyle oldu. Şimdide 17 nisani bekliyorum canim , haftasonu test yaparim :)

Sen yapiyormusun?
Yok ama bu ay olmazsa gelecek ay kesin yapacam.
Ablamda kist vardi, bayada büyük, doktor nudahale edebiliriz demişti. Yapti soğan kürü. Walla gitti kist, doktorda şok oldu :) buralarda olsun etrafimdaki insanlarda olsun ,cok yapip hamile kalan duyuyorum. Rahimde ciddi duzenleyici etkisi var. Bir yan etkiside zararida yok. En azindan hiç duymadim :) bence bi araştır içine sinerse yap.

Gecmiş olsun, ok arastiririm canim, bende duydum bi kac arkadasdan ama denemedim

İki gundur giremiyordum nete kızlar acilmiyordu daha doğrusu. Oyüzden yazamadim. Benimde ilk bebeğim olcak inşallah olursa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…