- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Ya canim onceki aylar öyle yapmistim ama bu ay ovulasyon testi yaptim, 22. Günümde yumurtladim. Bekledigimden geç yani. Artık bu ay mi böyle oldu bilmiyorum. Bence test garanti, gerçi akıntı ve ağrıdanda anlaşılır ama yinede ben testde daha rahat oluyorum, bu ay okmazsa yine test yaoacam gelecek ay, bide sigan kürü yapacam gelecek ay, umarim gerek kalmaz :)Be
yumurtlama gununu sizde adet araligina goremi hesapliyosunuz?
Gerek kalmaz İnsallah Ne zaman adet tarıhın? Gectımı yoksa hala beklıyomusun, adetin duzenlimi?Ya canim onceki aylar öyle yapmistim ama bu ay ovulasyon testi yaptim, 22. Günümde yumurtladim. Bekledigimden geç yani. Artık bu ay mi böyle oldu bilmiyorum. Bence test garanti, gerçi akıntı ve ağrıdanda anlaşılır ama yinede ben testde daha rahat oluyorum, bu ay okmazsa yine test yaoacam gelecek ay, bide sigan kürü yapacam gelecek ay, umarim gerek kalmaz :)
Canim cok duzenliydi taki geçen aya kadar, gecen ay 12 gun gecikti. Ya gec yumurtladim bu ayki gibi yada stres ve beklentiden öyle oldu. Şimdide 17 nisani bekliyorum canim , haftasonu test yaparim :)Gerek kalmaz İnsallah Ne zaman adet tarıhın? Gectımı yoksa hala beklıyomusun, adetin duzenlimi?
ne guzell banada haber et kizCanim cok duzenliydi taki geçen aya kadar, gecen ay 12 gun gecikti. Ya gec yumurtladim bu ayki gibi yada stres ve beklentiden öyle oldu. Şimdide 17 nisani bekliyorum canim , haftasonu test yaparim :)
Bende haziran ayini bekliyorumCanim cok duzenliydi taki geçen aya kadar, gecen ay 12 gun gecikti. Ya gec yumurtladim bu ayki gibi yada stres ve beklentiden öyle oldu. Şimdide 17 nisani bekliyorum canim , haftasonu test yaparim :)
Ederim yaaa seve seve bi olsunda.ne guzell banada haber et kizpozitif olur sonuç İnsallah
Sen yapiyormusun?Ederim yaaa seve seve bi olsunda.
Bu arada beklerkene soğan kürü yapsana, her derde deva valla, hiçbir zararida yok.
Evet duydum sogan kürünü, sen kac yillik evlisin? İlk bebeginmi?Ederim yaaa seve seve bi olsunda.
Bu arada beklerkene soğan kürü yapsana, her derde deva valla, hiçbir zararida yok.
Yok ama bu ay olmazsa gelecek ay kesin yapacam.Sen yapiyormusun?
Canim 3 yillik evliyiz daha yeni bebek yapmaya karar verdik. 4 aydir korunmuyorum. İlk bebeğim olacak inşallah. Seninde ilk mi?Evet duydum sogan kürünü, sen kac yillik evlisin? İlk bebeginmi?
Gecmiş olsun, ok arastiririm canim, bende duydum bi kac arkadasdan ama denemedimYok ama bu ay olmazsa gelecek ay kesin yapacam.
Ablamda kist vardi, bayada büyük, doktor nudahale edebiliriz demişti. Yapti soğan kürü. Walla gitti kist, doktorda şok oldu :) buralarda olsun etrafimdaki insanlarda olsun ,cok yapip hamile kalan duyuyorum. Rahimde ciddi duzenleyici etkisi var. Bir yan etkiside zararida yok. En azindan hiç duymadim :) bence bi araştır içine sinerse yap.
Evet ilk bebegim, gelisimden kaldigi için kurtaj oldu bebegim simdi korunuyorum, hazirana İnsallah Rabbim kismet ederseCanim 3 yillik evliyiz daha yeni bebek yapmaya karar verdik. 4 aydir korunmuyorum. İlk bebeğim olacak inşallah. Seninde ilk mi?
İnsallah canim hayırlısıylaEvet ilk bebegim, gelisimden kaldigi için kurtaj oldu bebegim simdi korunuyorum, hazirana İnsallah Rabbim kismet ederse
İnşallah canım heycan içindeyimAynen canim ben yaptim bu ay, insallah ihtiyacin kalmaz ama alacak olursan internetten toplu al ucuza gelio.
Walla hayırlısı olsun ama hayırlısı da bu ay olsun inşallah
Çok haklisin canim. Ama gerçekten dayanamıyorum düşünmemek için tutuyorum kendimi. Bekleyip görelim bu ay inşallah hep birlikteYaa hemen umutsuzluga kapilma, guzel dusun guzel olucak. Stres yapma cok etkiliyor
Aynen bende bu akşam cok artti ama heyecan dayanamayip sabah hassas test yapacam sanırımİnşallah canım heycan içindeyim
Yapar yapmaz bana haber ver hemen burdan :) inşallah pozitifffff cikarr ve sağlıklı bi bebis olur :)Aynen bende bu akşam cok artti ama heyecan dayanamayip sabah hassas test yapacam sanırım
Ayy insallah canim, aslinda erken ama dayanamiyorum. Artık hayırlısıYapar yapmaz bana haber ver hemen burdan :) inşallah pozitifffff cikarr ve sağlıklı bi bebis olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?