Haziran ayi icin..

Ayy insallah canim, aslinda erken ama dayanamiyorum. Artık hayırlısı
İyi dileklerini yolla bana :)
Sen daha beklemedesin dimi. Bat ne zaman
Nisan sonu yada mayıs başı canım. Benim adetim 36 günde bir oluyor. İleri geri atabiliyor tarih. En son 28 martta olmuştum. Buaralar küçücük şeffaf biseler geliyor akıntıdan. Yumurtlama günüm mu acaba bilemedim. Ama degerlendiriyorum canım. Bekliyorum bende :) belirtilerim vardı geçen gunlerde. Ama test yaptım negatif. Zaten negatif olduğunu biliyordum, psikolojikti belirtiler. Belliydi. Ama umutlaniyorum her belirtide

Yaa bilmezmiyim o her belirtiden umutlanmayi, ama bide sonra biraz gerçekçi düşününcede daha neler kendimi cok dinlediğimden bu belirtiler diom, sonra bi üzüntü oluyo. Yani bi o uctayim bir bu uçta
Senin de test icin erkenmis ama canim zaten negatif alman normal hayırlısıyla bir süreliğine adet olmasak ne iyi olur.. şöyle bi en az 9 ay falan :))

Allah duysun ağzından yaaaa
Allah duysun ağzından yaa ilk adımı sen at hayırlısıyla yarın ver haberi burdannn ben galiba yumurtlicam yada yumurtladim. O saçma belirtiler oyüzden. Belki de üşüttüm valla anlayamıyorum vücudumu artik. Yumurtlamak uzereysem o şeffaflık oyüzden geldi sanırım.

Günaydın kizlar nasilsiniz? İlk Güzel haberi bakalim kim vericek bekliyorum 1,2 ay sonra bende veririm İnsallah

Ayy regl gunun 9 ay gecikir İnsallah test yapmayi ne zaman dusunuyorsun? Benim ilk gebeligimde 5 gun gecikmisdi adetim, pozitiv cikti

kırmızı kart yedik az evlvel...
olsun daha ilk ayımdı üzülmedim gerçekten.. 10. günden sonra çalışmalar hız kazandıralım

Banada haber et, bende hamile olunca bilmediklerime yardimci olursun

Canim az once geldim doktordan, cok erken kese gorunmez ama yinede bakalim dedi, görünmedi :) ama kalınlaşma var dedi, kan testi aldi yarin arayacam kese icin tarih verecek
Canim saglikla ilerlesinde insallah gebeligim seve seve yardim etmek isterim.
Simdi cok yoğunum, hele birazdan ev dolunca hic yazamayacam ilk firsatta belirtileri falan ayri bi konuda acacam zaten detaylica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…