- 9 Nisan 2013
- 1.257
- 1.037
- 83
- 36
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Nisan sonu yada mayıs başı canım. Benim adetim 36 günde bir oluyor. İleri geri atabiliyor tarih. En son 28 martta olmuştum. Buaralar küçücük şeffaf biseler geliyor akıntıdan. Yumurtlama günüm mu acaba bilemedim. Ama degerlendiriyorum canım. Bekliyorum bende :) belirtilerim vardı geçen gunlerde. Ama test yaptım negatif. Zaten negatif olduğunu biliyordum, psikolojikti belirtiler. Belliydi. Ama umutlaniyorum her belirtideAyy insallah canim, aslinda erken ama dayanamiyorum. Artık hayırlısı
İyi dileklerini yolla bana :)
Sen daha beklemedesin dimi. Bat ne zaman
Yaa bilmezmiyim o her belirtiden umutlanmayi, ama bide sonra biraz gerçekçi düşününcede daha neler kendimi cok dinlediğimden bu belirtiler diom, sonra bi üzüntü oluyo. Yani bi o uctayim bir bu uçtaNisan sonu yada mayıs başı canım. Benim adetim 36 günde bir oluyor. İleri geri atabiliyor tarih. En son 28 martta olmuştum. Buaralar küçücük şeffaf biseler geliyor akıntıdan. Yumurtlama günüm mu acaba bilemedim. Ama degerlendiriyorum canım. Bekliyorum bende :) belirtilerim vardı geçen gunlerde. Ama test yaptım negatif. Zaten negatif olduğunu biliyordum, psikolojikti belirtiler. Belliydi. Ama umutlaniyorum her belirtide
Allah duysun ağzından yaaaaYaa bilmezmiyim o her belirtiden umutlanmayi, ama bide sonra biraz gerçekçi düşününcede daha neler kendimi cok dinlediğimden bu belirtiler diom, sonra bi üzüntü oluyo. Yani bi o uctayim bir bu uçta
Senin de test icin erkenmis ama canim zaten negatif alman normalhayırlısıyla bir süreliğine adet olmasak ne iyi olur.. şöyle bi en az 9 ay falan :))
Allah duysun ağzından yaaYaa bilmezmiyim o her belirtiden umutlanmayi, ama bide sonra biraz gerçekçi düşününcede daha neler kendimi cok dinlediğimden bu belirtiler diom, sonra bi üzüntü oluyo. Yani bi o uctayim bir bu uçta
Senin de test icin erkenmis ama canim zaten negatif alman normalhayırlısıyla bir süreliğine adet olmasak ne iyi olur.. şöyle bi en az 9 ay falan :))
Ayy regl gunun 9 ay gecikir İnsallahbenim dün regl günümde ama 1 gün geçti bakalım
Kiz test yaptinmi, guzel haber varmi guzel haberAyy insallah canim, aslinda erken ama dayanamiyorum. Artık hayırlısı
İyi dileklerini yolla bana :)
Sen daha beklemedesin dimi. Bat ne zaman
Yazdim canim senide etiketlemiştim gormedin mi.Kiz test yaptinmi, guzel haber varmi guzel haber?
Ay hadi İnşallahYazdim canim senide etiketlemiştim gormedin mi.
Walla var gibi test pozitif çıktı, akşama doktora gidiyorum
Test pozitifse var bebiş, gözün aydin kizzzYazdim canim senide etiketlemiştim gormedin mi.
Walla var gibi test pozitif çıktı, akşama doktora gidiyorum
Ayyy sagol canım benimTest pozitifse var bebiş, gözün aydin kizzzhayirli olsun
Sagol kardesimAyyy sagol canım benimsizlerdende bekliyoruz guzel haberler, hepinize dua edecemm
Doktora gittinmi?Ayyy sagol canım benimsizlerdende bekliyoruz guzel haberler, hepinize dua edecemm
Yok canim doktor randevusu 16:30 da. Anca bulabildim.Doktora gittinmi?
Ayy regl gunun 9 ay gecikir İnsallahtest yapmayi ne zaman dusunuyorsun? Benim ilk gebeligimde 5 gun gecikmisdi adetim, pozitiv cikti
Aynen)) devam çalismalarakırmızı kart yedik az evlvel...
olsun daha ilk ayımdı üzülmedim gerçekten.. 10. günden sonra çalışmalar hız kazandıralım
Yeni evlimisin? Yoksa bebege yenimi karar verdiniz? Daha ilk ayimdi yazmişsindakırmızı kart yedik az evlvel...
olsun daha ilk ayımdı üzülmedim gerçekten.. 10. günden sonra çalışmalar hız kazandıralım
Banada haber et, bende hamile olunca bilmediklerime yardimci olursunYok canim doktor randevusu 16:30 da. Anca bulabildim.
Banada haber et, bende hamile olunca bilmediklerime yardimci olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?