- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Sagol canim bu arada InsallahÜzülme canım herkesin başına gelebilir. Az kalmış ama bak :) inşallah sapasağlam tutunur bu sefer bebişin annesine. Geçmiş olsun buarada
Ayy gelsinde guzel haber seve seve paylaşırım canim..Guzel haberini bizlede paylasirsan sevinirim
Kurtaj oldum, bebegim gelisimden kaldigi icin aldilar, kanda pihtilasma oldugu icin, simdi kan sulandrici kullaniyorumAyy gelsinde guzel haber seve seve paylaşırım canim..
Canim ama sen niye korunuyosunki??
Yumurta takibi yapiomusun testle,bu yakınlardadir senin muhtemelen, kaçırma yumurtayı, malum ayda bi oluyoBu belirtilerin boşa değildir inşallahh canim. Benim son adetim 28 martta oldum. 34-36 günde bir oluyorum. Bazen ileri geri atıyor bikac gün. Adet olmadan öncede vardı bu bel ağrısı falan. Oldum bittim hala var kasık ve bel ağrısı. Bide buaralar midem kötü gibi. Ben de üşüttüm diye düşünüyorum. Nebilimbaşka belirtim yok çünkü. Göğüs agrim yok bise yok. Sadece bel kasık ve mide
Ayy canim yaa çok gecmis olsun, biraz vucudun dinlenmesi lazim tabi dimi ondan.Kurtaj oldum, bebegim gelisimden kaldigi icin aldilar, kanda pihtilasma oldugu icin, simdi kan sulandrici kullaniyorum
Evet haklisin. O an çok kötü bi durum. Ve sonrası dahada yıpratıcı. Ama zamanla alışınca ve yeni umutlar olunca dahada duzeliyor insan. Heleki sağlıklı bi bebis rahmine tutunursa herşeyi başa sararsin ve bütün kötü anıları unutursun. Şimdi hiç düşünme geçmişi. Stressiz sağlıklı bi bebek yapDogru az kaldi, amma gecmek bilmedi bi turlu, butun psikolojim bozuldu
Yumurta takibi yapmiyorum canım ama yapacam bi dahaki aya. Çünkü bu böyle olmaz yaaa tutmuyor. Hergun bi belirti çıkıyor ortaya sinir olmaya başladım. Eğer bu ayda tutmazsa yumurta testi alacam. Bilinç altimizda var ve ruyalarimiza giriyor artik dediğin gibi valla. Tutsun bu ay nolur yaaYumurta takibi yapiomusun testle,bu yakınlardadir senin muhtemelen, kaçırma yumurtayı, malum ayda bi oluyo
Walla canim aslina bakarsan hiçbir belirti sırf gebeliğe has degil , yani kasık ağrısı adet oncesi de oluyo üşütünce de oluyo gebelikte de, bu aralarda havalar bi öyle bi böyle, walla umutlanmak pek istemiom hayirlisi diyom. Ama umarim ikimizinde vardır.
Bide dun gece rüyamda once ovulasyon testi yapiodum cift cizgi sonra gebelik testi yapiodum hemen cift cizgi goruyodum. Sabah uyanip ruya oldugunu anlayınca bigarip oldum ya.
Cok umutlanip uzulmek istemiom, hayırlısı
Benim hamileliyimde garip ama hic bişey hiss etmiyordum, adet olucam gibi hiss ediyordum, 5 gun gecikti subhelenmeye basladim, test yaptim evde, iki cizgi cikti silik degildi, ikiside ayni renkte.Sonra kan testi yaptim oyle emin oldum.hamilelik belirtileri 2 ci aya gectikden sonra oldu, hemen olmuyor belirtiler, amma herkesde farkli oluyorYumurta takibi yapiomusun testle,bu yakınlardadir senin muhtemelen, kaçırma yumurtayı, malum ayda bi oluyo
Walla canim aslina bakarsan hiçbir belirti sırf gebeliğe has degil , yani kasık ağrısı adet oncesi de oluyo üşütünce de oluyo gebelikte de, bu aralarda havalar bi öyle bi böyle, walla umutlanmak pek istemiom hayirlisi diyom. Ama umarim ikimizinde vardır.
Bide dun gece rüyamda once ovulasyon testi yapiodum cift cizgi sonra gebelik testi yapiodum hemen cift cizgi goruyodum. Sabah uyanip ruya oldugunu anlayınca bigarip oldum ya.
Cok umutlanip uzulmek istemiom, hayırlısı
Sagol kardesim, dusunmemeye unutmaya çalisiyorum bende, bakalim korunmam biter bitmez calismalara baslicam, guzel haberi bende yazarim İnsallah sizlerle beraberEvet haklisin. O an çok kötü bi durum. Ve sonrası dahada yıpratıcı. Ama zamanla alışınca ve yeni umutlar olunca dahada duzeliyor insan. Heleki sağlıklı bi bebis rahmine tutunursa herşeyi başa sararsin ve bütün kötü anıları unutursun. Şimdi hiç düşünme geçmişi. Stressiz sağlıklı bi bebek yap
Aynen canim ben yaptim bu ay, insallah ihtiyacin kalmaz ama alacak olursan internetten toplu al ucuza gelio.Yumurta takibi yapmiyorum canım ama yapacam bi dahaki aya. Çünkü bu böyle olmaz yaaa tutmuyor. Hergun bi belirti çıkıyor ortaya sinir olmaya başladım. Eğer bu ayda tutmazsa yumurta testi alacam. Bilinç altimizda var ve ruyalarimiza giriyor artik dediğin gibi valla. Tutsun bu ay nolur yaa
Yaa hemen umutsuzluga kapilma, guzel dusun guzel olucak. Stres yapma cok etkiliyorYumurta takibi yapmiyorum canım ama yapacam bi dahaki aya. Çünkü bu böyle olmaz yaaa tutmuyor. Hergun bi belirti çıkıyor ortaya sinir olmaya başladım. Eğer bu ayda tutmazsa yumurta testi alacam. Bilinç altimizda var ve ruyalarimiza giriyor artik dediğin gibi valla. Tutsun bu ay nolur yaa
İnsallah insallah ya canim..Sagol kardesim, dusunmemeye unutmaya çalisiyorum bende, bakalim korunmam biter bitmez calismalara baslicam, guzel haberi bende yazarim İnsallah sizlerle beraber
Sagol canim, Evet biraz dinlenmem gerek vucut olarak kendimi hazir hiss etmem gerek dedi doktorum,Ayy canim yaa çok gecmis olsun, biraz vucudun dinlenmesi lazim tabi dimi ondan.
İnşallah bidahakine saglikla alacaksin bebeisini kucağına
Ya aslinda genelde böyle olmasi lazim doktorlarda böyle olur dio, biz kadınlar cok dinliyoruz kendimizi ondan bence bu belirti dediklerimizBenim hamileliyimde garip ama hic bişey hiss etmiyordum, adet olucam gibi hiss ediyordum, 5 gun gecikti subhelenmeye basladim, test yaptim evde, iki cizgi cikti silik degildi, ikiside ayni renkte.Sonra kan testi yaptim oyle emin oldum.hamilelik belirtileri 2 ci aya gectikden sonra oldu, hemen olmuyor belirtiler, amma herkesde farkli oluyor
Her seyde bir hayir vardir. Rabbim bundan sonraki bebeklerimi bana bagislasinİnsallah insallah ya canim..
Düşünme ya canim, üzülür insan tahmin edebiliyorum ama çok normal, oluyo boyle. Sen beslenmene falan dikkat et vücut iyice toparlasın.
Evet aynen bencede normal zamanlardada bas donmesi bulanma falan oluyor yedigimiz birsey dokunuyor, amma hamile olmayi istediyimiz ay herseyi hamilelige bagliyoruz)Ya aslinda genelde böyle olmasi lazim doktorlarda böyle olur dio, biz kadınlar cok dinliyoruz kendimizi ondan bence bu belirti dediklerimiz
amin canım öyle olacaktır inşallah.Her seyde bir hayir vardir. Rabbim bundan sonraki bebeklerimi bana bagislasin
aynen öyle işte, bakalım ya kendimizi dinlememeyi bi başarsak beklentiyi azaltabilsek, o zaman yumurtalarda daha rahat çatlıyomuş, bebeğin tutunmasıda daha kolay oluyomuş, stress vucudumuzu baya etkiliyo.Evet aynen bencede normal zamanlardada bas donmesi bulanma falan oluyor yedigimiz birsey dokunuyor, amma hamile olmayi istediyimiz ay herseyi hamilelige bagliyoruz)
yumurtlama gununu sizde adet araligina goremi hesapliyosunuz?aynen öyle işte, bakalım ya kendimizi dinlememeyi bi başarsak beklentiyi azaltabilsek, o zaman yumurtalarda daha rahat çatlıyomuş, bebeğin tutunmasıda daha kolay oluyomuş, stress vucudumuzu baya etkiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?