Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet daha yolun başındayız farkındayım biliyorum ama inanki toplum baskısı çok var üzerimde sırf o yüzden bir an önce olsun istiyorum insanlar o kadar anlayışsız ki gerçekten
Toplum baskısı hep var ki canım
Birinciyi yaparsın 2 sene geçmeden 2.yi ne zaman yapacaksın, arayı açma derler
Bitmiyor yani o yüzden sen kendi içini dinle
Gerçekten istiyor musun? Hazır mısın diye..
Benim ilk çocuğum 6 yaşında. Yıllardır kendi annem tarafından bile çok baskı vardı ama ben kendimi hazır hissetmiyordum oğlum çok zor bi bebekti. Lohusa travmalarım uzun yıllar sürdü.
Kimse bunu anlayamaz. O yüzden ben daha şuan kendimi hazır hissediyorum ve istiyorum.
Korunmayı bırakalı 1 yıl oldu mesela ama neden olmuyor diye düşünmedim doktora da bu aya kadar gitmedim çünkü tam gönülden istemiyordum

Hap olarak olanı aldım bile artık çok geç
O da alttan alınabiliyor galiba canım sor mutlaka doktoruna. Çünkü aynı ilacı ben ağız yolundan alıyordum arkadaşım vajinal yoldan
Çalışıyorsan hap çok zorlar. İçtikten yarım saat sonra baş dönmesiyle birlikte kendini oturur pozisyonda bile tutamıyorsun

Çok haklısın ama ben 1. Yi yaptıktan sonra ki baskıyı çok onemsemem galiba he şuan isteyip istemediğim konusuna gelince bende istiyorum aslında 29 yaşındayım bide hani olsun istiyorum ailemden akrabalarimdan uzağım yalnızım en azından bana yoldaş olur diye istiyorum yani

Ooo yumurtalarına maşallah canım, ikizler gelebilir
27 hazirandan önce yapma bence
Ben 11 haziranda iğne yaptırdım, 27 haziranda yaparım testi o yüzden eve test almayı da erteliyorum tutamam kendimi kesin
Ayy hayırlısıyla Evde var fakat sürekli kendimi oyalıyorum tutmaya çalışıyorum sadece ne zaman test yapsam en erken ne zaman belli olur çok sabırsızızz

Artık kesinleştiğini göre sorabilirim canım, belirtilerin neler oldu ağrın var mı, yumurtlamanın 10. Günü belli oldu dimi
Evet canım ben bu ay 23.günde yumurtlamayi gördüm yani 6 haziran o gün tek korunmasız ilişki oldu ve iliski olduktan sonra yüzüstü döndüm öyle uyudum.o günden beri sol kasik agrim gecmedi özellikle otururken boyle içerden yaniyomus gibi sızlama oldu 10.gün gece öylesine test yapayim dedim bi baktim çıktı 12.gün yani bugün hem ovulasyon hem gebelik yaptim boyle cikti işte

Eklentiler

• _20200618_152548.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 26
Ya çok güzeeell hayırlı olsun canım. Senin durumun neydi bi özet geçsen:)
ben bu ay 23.günde yumurtlamayi gördüm yani 6 haziran o gün tek korunmasız ilişki oldu ve iliski olduktan sonra yüzüstü döndüm öyle uyudum.o günden beri sol kasik agrim gecmedi özellikle otururken boyle içerden yaniyomus gibi sızlama oldu 10.gün gece öylesine test yapayim dedim bi baktim çıktı 12.gün yani bugün hem ovulasyon hem gebelik yaptim boyle cikti işte canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…