- 29 Ağustos 2019
- 136
- 49
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
ben bu ay 23.günde yumurtlamayi gördüm yani 6 haziran o gün tek korunmasız ilişki oldu ve iliski olduktan sonra yüzüstü döndüm öyle uyudum.o günden beri sol kasik agrim gecmedi özellikle otururken boyle içerden yaniyomus gibi sızlama oldu 10.gün gece öylesine test yapayim dedim bi baktim çıktı 12.gün yani bugün hem ovulasyon hem gebelik yaptim boyle cikti işte canim
Ayy tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende sabah kan verdim bekliyorum sabırsızlıkla Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahÇıktıdarısı bekleyen herkese
Hm anladım canım benim çatlatma iğnesi olduğu için 14 günü beklemem gerekecek sanırımEvet canım ben bu ay 23.günde yumurtlamayi gördüm yani 6 haziran o gün tek korunmasız ilişki oldu ve iliski olduktan sonra yüzüstü döndüm öyle uyudum.o günden beri sol kasik agrim gecmedi özellikle otururken boyle içerden yaniyomus gibi sızlama oldu 10.gün gece öylesine test yapayim dedim bi baktim çıktı 12.gün yani bugün hem ovulasyon hem gebelik yaptim boyle cikti işte
Sen de durum ne canım. Var mı agrı sızıHm anladım canım benim çatlatma iğnesi olduğu için 14 günü beklemem gerekecek sanırım
Elbet bi vakti vardir bende 5 aydir deniyodum yüzüstü dene canim her ilişkideBizde 2 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyoruz. Tutturamadık
Hadi inşallah bakalim yarın da senden güzel haber alalimAyy tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende sabah kan verdim bekliyorum sabırsızlıkla Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Evet igne etkisi 14.gün geçiyormuş ben igne vurulmadim o yüzden erken çıktıHm anladım canım benim çatlatma iğnesi olduğu için 14 günü beklemem gerekecek sanırım
Ayy inşallah canım hamilesin duan kabul olur dua et sende bizeHadi inşallah bakalim yarın da senden güzel haber alalim
Ediyorum canim etmem mi her zaman dualarimdasinizAyy inşallah canım hamilesin duan kabul olur dua et sende bize
Sağol canım Allah razı olsunEdiyorum canim etmem mi her zaman dualarimdasiniz
Sadece karnımın sol tarafı sağa göre hafif şiş, bazen sol tarafım ağrıyıp geçiyor, bi de göğüslerimde bu sefer ağrı yok normalde yumurtlamadan 3 gün sonra göğüslerim ağrıyınca anlıyorum adet olduğumu bugün 5. GünSen de durum ne canım. Var mı agrı sızı
1.20 çıktı sonucum canım üzgünümSadece karnımın sol tarafı sağa göre hafif şiş, bazen sol tarafım ağrıyıp geçiyor, bi de göğüslerimde bu sefer ağrı yok normalde yumurtlamadan 3 gün sonra göğüslerim ağrıyınca anlıyorum adet olduğumu bugün 5. Gün
Yaa üzülme canım bir daha ki ay olur1.20 çıktı sonucum canım üzgünüm
Yok daha olmadım yaYaa üzülme canım bir daha ki ay olurÜmidini kaybetme adet oldun mu
Haftaya cuma memlekete gideceğim bı sure ara vermiş olacağız mecburiyettenYaa üzülme canım bir daha ki ay olurÜmidini kaybetme adet oldun mu
Bende çok üzgünüm memlekete gideceğim bide kötü denk geldiHaftaya cuma memlekete gideceğim bı sure ara vermiş olacağız mecburiyetten ☹
Adette olmamışsın canım onu anlayamadım ben normalde 14 gün sonra adet olman gerekmez miHamile olarak gitmeyi çok istemiştim
Evet olmadım daha ama olacak gibiyim canım doktoruma sordum yükselir mi diye adet olmasan tekrar dene testi dedi bı ihtimal ama düşük bı ihtimal benceAdette olmamışsın canım onu anlayamadım ben normalde 14 gün sonra adet olman gerekmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?