Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok daha olmadım ya
Son ilişkin ne zamandı canım ? Dün benim de 1.20 çıktı ama hâlâ adet olamadım son ilişkim 8 hazirandı doktorun verdiği takvime uyduk. Yumurtaların çatladığını da söyledi ama neden adet olmadım bilmiyorum.

14 Haziran 16 Haziran canım . Bide ben çatlatma iğnesi yaptıktan sonra doktora gitmedim çatlamış mi catlamamis mı diye yani de doktor öyle bişey söylememişti bana

14 Haziran 16 Haziran canım . Bide ben çatlatma iğnesi yaptıktan sonra doktora gitmedim çatlamış mi catlamamis mı diye yani de doktor öyle bişey söylememişti bana
Bende gitmedim iğneden sonra canım
Bu ay hamile kalamazsam önümüzdeki ay ben teklif edeceğim doktora çatlama sonrası gelmek istiyorum diyeceğim

Hanımlar merhaba. Yarın gidicem inşallah hastaneye yumurta oldu mu olmadı mı bakicak doktor. Dua edin bana lütfen yarın hemen yazicam inşallah sevinçli sevinçli yazarım buraya da. Hepinizi tek tek okuyorum tecrübelerini yazıyorsunuz çok çok sağolun çok bilgi sahibi oluyor insan. Yumurta olduğu Zaman ağrı oldu mu sizce bende hiç birşey yok. Akıntı var oda her adet sonrası olurdu bende zaten.

İlaç ve iğnenin etkisi mi. Benimde kasıklarımda çok agrı var.

İgnenin 4. Günü pozitif çıkacak mı diye merak ettim
Çift çizgiyi görünce mutlu oldum ya gerçekmiş gibi

Eklentiler

• image.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba canım. İnşallah yüzün gülerek çıkarsın muayeneden:) benimde normalde kasık agrım olurdu ama bu sefer daha şiddetli ve batma şeklinde

İgnenin 4. Günü pozitif çıkacak mı diye merak ettim
Çift çizgiyi görünce mutlu oldum ya gerçekmiş gibi
Allah en kısa zman da gerçeğini ognenmeni nasip etsin.
Peki canım yumurta olduğunda mı yoksa catladigindami ağrı oluyor. Bende bişey yok öyle olunca umutsuzlastim açıkçası

Bende gitmedim iğneden sonra canım
Bu ay hamile kalamazsam önümüzdeki ay ben teklif edeceğim doktora çatlama sonrası gelmek istiyorum diyeceğim
Aslında daha iyi olur sanki en azından çatlamış mi catlamamis mı bunu bilerek hareket etmek daha mantıklı sanki

Allah en kısa zman da gerçeğini ognenmeni nasip etsin.
Peki canım yumurta olduğunda mı yoksa catladigindami ağrı oluyor. Bende bişey yok öyle olunca umutsuzlastim açıkçası
İğne günü ve sonraki gün benim hiç ağrım olmadı canım hatta çatlamadı diye düşünüyordum doktora gittim çatlamış

Canim evet adet olmazsan bi kaç gün sonra tekrar test yaptır yükselme ihtimali var çünkü normalde negatif bi kan sonucu 0.100 dür ondan yukarisinda ihtimal vardir geç döllenme olabilir

Canm benm gecen ay kasikta agrm yoktu yumurta olsmadi sandm bingittim 2yumurtam vardi herkeste degisiyor illa agri olcak diye bisey yok

Canim evet adet olmazsan bi kaç gün sonra tekrar test yaptır yükselme ihtimali var çünkü normalde negatif bi kan sonucu 0.100 dür ondan yukarisinda ihtimal vardir geç döllenme olabilir
HAyır zannımca 3/4 olunca gebelik şüphesi var zaten 5 ve üstü kesin var çünkü neden diyorum benim hem 0,100 hemde 1.20 çıktığı oluyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…