Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar çatlama iğnesi sonrası kasıklarda ağrı olan oldu mu iğneden iki gün sonra başladı benim acaba yumurta çatlamadı ondan mi bu ağrı

Yasamayan anlamiylr demek ki baksana istedigi anda hemen kalanlar bunun kiymetini bilse keske bilseler boyle konusmazlar herkesnde hemen olcak saniyolar

Yasamayan anlamiylr demek ki baksana istedigi anda hemen kalanlar bunun kiymetini bilse keske bilseler boyle konusmazlar herkesnde hemen olcak saniyolar
Sabredeceğiz vee bizim mutluluğumuzz çook çook güzel olacak. çabuk elde edenlerden daha fazla ve daha kıymetli olacak şükürler edeceğiz Başka insanlar için inan hiç kendimizi yıpratmaya değmez güzel günler de gelecek şimdilik sadece sabır edeceğiz duyma ve düşünme derim insanları canımcım

Mesajini okurken icime ferahlik geldi vallahi cok sagol canim ya

Kızlar bugün güne kötü bir sırt ağrısı ile uyandım çok kötü hemde gebelik ile ilgisi olabilir mi ki
Sırt ağrısı bilmiyorum gebelikle ilgisi var mı ama benimde dün geceden beri sırtım ağrıyo sağ tarafım Bel ağrısının gebelikle ilgisi olabiliyor da sırt ağrısını bilemiyorum kuzum

Bi test alıp yapasım var delircem

Canm ben gecen ay igneyi 21maysta oldum 19-21-22 degerlendirdk sonra gunasiri degerlendirdik ama gebelik olmadi maalesef
Cevabın için teşekkür ederim insallah emeklerimiz boşa cikmasin bugün o kadar kasikağrım varki hareket etmekte zorlaniyorum hiçbirşeyin farkında olmadan hamile kalanlara imreniyorum

Benim bugün kontorolüm vardı yumurtalarım halen 10mm gelişmediler okadar moralim bozukki , Allaha sığınıyorum. Olmadı bu ayda progestan verdi günde 3 al bitince adet olmazsan bir test yap dedi yani bir ihtimal belki yumurtaların büyür diye herhalde , ki büyüse bile çatlayacağını sanmıyorum zaten benim sorunum çatlamaması takibide bitiriyprum adet olup gel öbür ay klomen dozunu arttırırız dedi

Yaa çok üzüldüm canım klomeni günde kaç kez almıştın ki

Cevabın için teşekkür ederim insallah emeklerimiz boşa cikmasin bugün o kadar kasikağrım varki hareket etmekte zorlaniyorum hiçbirşeyin farkında olmadan hamile kalanlara imreniyorum
Ah ahh millet ne ovu testi biliyor ne yumurta biliyor rahat rahat şak diye gebe kaliyorlar ama bizimde sinavimiz bu demekki gecicez bu sinavi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…