- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Yasamayan anlamiylr demek ki baksana istedigi anda hemen kalanlar bunun kiymetini bilse keske bilseler boyle konusmazlar herkesnde hemen olcak saniyolarhiiççç takma bile hadsiz insanlar olmaz mı var tabi kocaman görmüş geçirmiş kadın kaynanamın arkadaşı her gördüğünde soruyor kadın yılmadı beni takip etmekten en son napcan nüfusuna mı alacaksın dedim düşünmüyoruz deyip geçiştiriyorum bu durum kimseyi ilgilendirmez birde ayıp ya bu soru ne bileyim belki hiç olmayacak birine sordu hiç mi vicdanlarına oturmayacak bu sordukları soru
Sabredeceğiz vee bizim mutluluğumuzz çook çook güzel olacak. çabuk elde edenlerden daha fazla ve daha kıymetli olacak şükürler edeceğizYasamayan anlamiylr demek ki baksana istedigi anda hemen kalanlar bunun kiymetini bilse keske bilseler boyle konusmazlar herkesnde hemen olcak saniyolar
Benimde öyleydi canım ama çatladı kişiden kişiye değişiyor düşünmeHanımlar çatlama iğnesi sonrası kasıklarda ağrı olan oldu mu iğneden iki gün sonra başladı benim acaba yumurta çatlamadı ondan mi bu ağrı
Doktor dün değerlendirmenizi söyledi eğer ağrı çatlama ağrısıysa ne yapsam bugün ve yarını değerlendirsek miBenimde öyleydi canım ama çatladı kişiden kişiye değişiyor düşünme
Valla bana iğnenin ertesi gününden başlayıp yani Pazar ve pazartesi ilişki dedi, bizim hergün oldu sonucunuza bilmiyorum canımDoktor dün değerlendirmenizi söyledi eğer ağrı çatlama ağrısıysa ne yapsam bugün ve yarını değerlendirsek mi
Cevabın için teşekkür ederim canim gün aşırı mi hergun mu olmali bilemedimValla bana iğnenin ertesi gününden başlayıp yani Pazar ve pazartesi ilişki dedi, bizim hergün oldu sonucunuza bilmiyorum canım
Mesajini okurken icime ferahlik geldi vallahi cok sagol canim yaSabredeceğiz vee bizim mutluluğumuzz çook çook güzel olacak. çabuk elde edenlerden daha fazla ve daha kıymetli olacak şükürler edeceğizBaşka insanlar için inan hiç kendimizi yıpratmaya değmez güzel günler de gelecek şimdilik sadece sabır edeceğiz duyma ve düşünme derim insanları canımcım
canım benim doktorum iğnenin ertesi günü yani çatladığı gün ve sonraki 2 gün üst üste sonra günler ise gün aşırı dediCevabın için teşekkür ederim canim gün aşırı mi hergun mu olmali bilemedim
rica ederim canımcımmMesajini okurken icime ferahlik geldi vallahi cok sagol canim ya☺☺
Canm ben gecen ay igneyi 21maysta oldum 19-21-22 degerlendirdk sonra gunasiri degerlendirdik ama gebelik olmadi maalesefCevabın için teşekkür ederim canim gün aşırı mi hergun mu olmali bilemedim
Sırt ağrısı bilmiyorum gebelikle ilgisi var mı ama benimde dün geceden beri sırtım ağrıyo sağ tarafımKızlar bugün güne kötü bir sırt ağrısı ile uyandım çok kötü hemdegebelik ile ilgisi olabilir mi ki
Cevabın için teşekkür ederim insallah emeklerimiz boşa cikmasin bugün o kadar kasikağrım varki hareket etmekte zorlaniyorum hiçbirşeyin farkında olmadan hamile kalanlara imreniyorumCanm ben gecen ay igneyi 21maysta oldum 19-21-22 degerlendirdk sonra gunasiri degerlendirdik ama gebelik olmadi maalesef
Bu sefer psikolojik mi bilmiyorum ama başıma herşey geliyorSırt ağrısı bilmiyorum gebelikle ilgisi var mı ama benimde dün geceden beri sırtım ağrıyo sağ tarafımBel ağrısının gebelikle ilgisi olabiliyor da sırt ağrısını bilemiyorum kuzum
Bi test alıp yapasım var delircem
Yaa çok üzüldüm canım klomeni günde kaç kez almıştın kiBenim bugün kontorolüm vardı yumurtalarım halen 10mm gelişmediler okadar moralim bozukki , Allaha sığınıyorum. Olmadı bu ayda progestan verdi günde 3 al bitince adet olmazsan bir test yap dedi yani bir ihtimal belki yumurtaların büyür diye herhalde , ki büyüse bile çatlayacağını sanmıyorum zaten benim sorunum çatlamaması takibide bitiriyprum adet olup gel öbür ay klomen dozunu arttırırız dedi
Ah ahh millet ne ovu testi biliyor ne yumurta biliyor rahat rahat şak diye gebe kaliyorlar ama bizimde sinavimiz bu demekki gecicez bu sinavi inşallahCevabın için teşekkür ederim insallah emeklerimiz boşa cikmasin bugün o kadar kasikağrım varki hareket etmekte zorlaniyorum hiçbirşeyin farkında olmadan hamile kalanlara imreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?