- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Gerçekten olabilir mi ya peki bunu doktor bilmiyor mu ben doktora sordum dedim yükselme ihtimali var mı adet olmadım çünkü taamm dedi adet olmazsan bi daha yap test dediCanim evet adet olmazsan bi kaç gün sonra tekrar test yaptır yükselme ihtimali var çünkü normalde negatif bi kan sonucu 0.100 dür ondan yukarisinda ihtimal vardir geç döllenme olabilir
BENde yarın gidicem mutlaka haber etHanımlar merhaba. Yarın gidicem inşallah hastaneye yumurta oldu mu olmadı mı bakicak doktor. Dua edin bana lütfen yarın hemen yazicam inşallah sevinçli sevinçli yazarım buraya da. Hepinizi tek tek okuyorum tecrübelerini yazıyorsunuz çok çok sağolun çok bilgi sahibi oluyor insan. Yumurta olduğu Zaman ağrı oldu mu sizce bende hiç birşey yok. Akıntı var oda her adet sonrası olurdu bende zaten.
Canım umutlandırmak istemiyorum seni ama benim gittiğim hastanede referans aralığı 1.20 sen başlıyorGerçekten olabilir mi ya peki bunu doktor bilmiyor mu ben doktora sordum dedim yükselme ihtimali var mı adet olmadım çünkü taamm dedi adet olmazsan bi daha yap test dedi
Yani olabilir mi anlamında dedin bunu canımCanım umutlandırmak istemiyorum seni ama benim gittiğim hastanede referans aralığı 1.20 sen başlıyor
Tabi adet olmadığın sürece umut var demek istiyorum, Her kurumun referans aralığı farklı canım baktın mı sende kaçmışYani olabilir mi anlamında dedin bunu canım
1.20 ydi canımTabi adet olmadığın sürece umut var demek istiyorum, Her kurumun referans aralığı farklı canım baktın mı sende kaçmış
Bu bel ağrısı neyin nesi Ölüyorum ya sanmıyorumTabi adet olmadığın sürece umut var demek istiyorum, Her kurumun referans aralığı farklı canım baktın mı sende kaçmış
Çok az pempemsi bı leke oluştu sadeceTabi adet olmadığın sürece umut var demek istiyorum, Her kurumun referans aralığı farklı canım baktın mı sende kaçmış
Bide bu süreçte ilişki olur mu acaba bilginiz var mı yoksa yasak mı olmalıTabi adet olmadığın sürece umut var demek istiyorum, Her kurumun referans aralığı farklı canım baktın mı sende kaçmış
En iyisi sabırla beklemek canım belirtilerin gebeliğe işaret hakkında hayırlısı olsun inşallahÇok az pempemsi bı leke oluştu sadece
Riske atma bence ilişki olmasın sonuçlanana kadarBide bu süreçte ilişki olur mu acaba bilginiz var mı yoksa yasak mı olmalı
Ayyy inşallah ya çok istiyorumEn iyisi sabırla beklemek canım belirtilerin gebeliğe işaret hakkında hayırlısı olsun inşallah
Aynen inşallah canım seni çok iyi anlıyorumAyyy inşallah ya çok istiyorumtabi hepiniz gibi inşallah Rabbim nasip eder
Aa bende benim arkadaşım 1.20 çıkmıştı dr.a gösterdik şüpheli değer takip edicez dedi boyle olan oluyo sonradan yükseliyo dedi sonra gerçekten de yükseldi ve oğlu oldu yani garanti olmaz tabiki canim ama ihtimal varmışHAyır zannımca 3/4 olunca gebelik şüphesi var zaten 5 ve üstü kesin var çünkü neden diyorum benim hem 0,100 hemde 1.20 çıktığı oluyor hep
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim inşallah hayırlı zamanda hepimizin yüzüne gülerAynen inşallah canım seni çok iyi anlıyorum
Ayy ya ne umut dolu yorumlar bunlar Allah razı olsun hepinizden kızlarAa bende benim arkadaşım 1.20 çıkmıştı dr.a gösterdik şüpheli değer takip edicez dedi boyle olan oluyo sonradan yükseliyo dedi sonra gerçekten de yükseldi ve oğlu oldu yani garanti olmaz tabiki canim ama ihtimal varmış
hiiççç takma bile hadsiz insanlar olmaz mı var tabi kocaman görmüş geçirmiş kadın kaynanamın arkadaşı her gördüğünde soruyor kadın yılmadı beni takip etmekten en son napcan nüfusuna mı alacaksın dedim düşünmüyoruz deyip geçiştiriyorum bu durum kimseyi ilgilendirmez birde ayıp ya bu soru ne bileyim belki hiç olmayacak birine sordu hiç mi vicdanlarına oturmayacak bu sordukları soruİnsanlar ne kadar dusuncesiz kizlar ya is yerimde 3 arkadas gebe biri gelms diyorki bi sen yapmadin cocuk diyor durumumu bilmiyor varmi sizinde cevrenzde boyleleri soyledigi cumle icime oturdu kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?