Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim evet adet olmazsan bi kaç gün sonra tekrar test yaptır yükselme ihtimali var çünkü normalde negatif bi kan sonucu 0.100 dür ondan yukarisinda ihtimal vardir geç döllenme olabilir
Gerçekten olabilir mi ya peki bunu doktor bilmiyor mu ben doktora sordum dedim yükselme ihtimali var mı adet olmadım çünkü taamm dedi adet olmazsan bi daha yap test dedi

@zeynpYldr
BENde yarın gidicem mutlaka haber et

Gerçekten olabilir mi ya peki bunu doktor bilmiyor mu ben doktora sordum dedim yükselme ihtimali var mı adet olmadım çünkü taamm dedi adet olmazsan bi daha yap test dedi
Canım umutlandırmak istemiyorum seni ama benim gittiğim hastanede referans aralığı 1.20 sen başlıyor

Eklentiler

• D8A43AC8-BA1C-48CA-875F-AC2DBF07353C.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 37
HAyır zannımca 3/4 olunca gebelik şüphesi var zaten 5 ve üstü kesin var çünkü neden diyorum benim hem 0,100 hemde 1.20 çıktığı oluyor hep
Aa bende benim arkadaşım 1.20 çıkmıştı dr.a gösterdik şüpheli değer takip edicez dedi boyle olan oluyo sonradan yükseliyo dedi sonra gerçekten de yükseldi ve oğlu oldu yani garanti olmaz tabiki canim ama ihtimal varmış

Ayy ya ne umut dolu yorumlar bunlar Allah razı olsun hepinizden kızlar

Geçmiş olsun. Bu tür takip ve doğal yolla gebeliğe bırakma tedavilerinde başarı şansının % 10 u geçmediğini iletmiştim...
Doktorumun bana attığı msj adamın aklı fikri tüp bebekte ya yumurtalıklarimin sayısı fazla diye

İnsanlar ne kadar dusuncesiz kizlar ya is yerimde 3 arkadas gebe biri gelms diyorki bi sen yapmadin cocuk diyor durumumu bilmiyor varmi sizinde cevrenzde boyleleri soyledigi cumle icime oturdu kaldi

İnsanlar ne kadar dusuncesiz kizlar ya is yerimde 3 arkadas gebe biri gelms diyorki bi sen yapmadin cocuk diyor durumumu bilmiyor varmi sizinde cevrenzde boyleleri soyledigi cumle icime oturdu kaldi
hiiççç takma bile hadsiz insanlar olmaz mı var tabi kocaman görmüş geçirmiş kadın kaynanamın arkadaşı her gördüğünde soruyor kadın yılmadı beni takip etmekten en son napcan nüfusuna mı alacaksın dedim düşünmüyoruz deyip geçiştiriyorum bu durum kimseyi ilgilendirmez birde ayıp ya bu soru ne bileyim belki hiç olmayacak birine sordu hiç mi vicdanlarına oturmayacak bu sordukları soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…