Haziran ayı

Kızlar iki aydır günüm 33 gün sürüyor bu ay ovulasyon testi yaptım 11. Gün 14. Ve 16. Günler köyü geldi akintim 11. Günde geldi ve bugüne kadar ıslaktim ancak döngüm bu bugün başlangıç olarak 3 günü yumurtlama günü hrsapliyor sizce ne yapayım akıl verin

Bence en mantıklısı 1 gun arayla ilişkiye girmek

Duzenli olması yumurtlama gununu bulmayı kolaylastrıyo, Benimde hep duzenliydi, korunmayı bıraktık adetim duzensizlesti,
Neyle korunuyordun canım hapsa haptan sonra düzene oturması zaman alıyor diye biliyorum

kızlar selamlar, ben de Haziran ayında inşallah o güzel haberi almayı Rabbimden diliyorum.
klomen kullandım 5 gün boyunca, bugün de yumurtalara baktırmaya gittim.2 tane yumurta vardı 1 tanesi yeterli büyüklüğe ulaşmış. choriomon 5000IU çatlatma iğnesi verdi doktor. Bu sabah o iğneyi kalçadan vurdurdum.7-9 Haziranda ilişkii önerdi. İnşalllah Allahım nerede isteyen varsa benimle birlikte hayırlısıyla güzel haberleri aldırsın.

Benim bugün sabah yaptığım ovulasyon testi her sabah yaptigimdan daha koyu idi bende hala yumurtlama derdindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…