- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
evet hatta venim hep 2 gün önceden olurdum gecen ay sadece 1 hafta onceden oldum ama olsamda hic ileri gitmedi yani hep one geldi ne biliyim vallaAdetin duzenlimi?
Bence en mantıklısı 1 gun arayla ilişkiye girmekKızlar iki aydır günüm 33 gün sürüyor bu ay ovulasyon testi yaptım 11. Gün 14. Ve 16. Günler köyü geldi akintim 11. Günde geldi ve bugüne kadar ıslaktim ancak döngüm bu bugün başlangıç olarak 3 günü yumurtlama günü hrsapliyor sizce ne yapayım akıl verin
Duzenli olması yumurtlama gununu bulmayı kolaylastrıyo, Benimde hep duzenliydi, korunmayı bıraktık adetim duzensizlesti,evet hatta venim hep 2 gün önceden olurdum gecen ay sadece 1 hafta onceden oldum ama olsamda hic ileri gitmedi yani hep one geldi ne biliyim valla
Neyle korunuyordun canım hapsa haptan sonra düzene oturması zaman alıyor diye biliyorumDuzenli olması yumurtlama gununu bulmayı kolaylastrıyo, Benimde hep duzenliydi, korunmayı bıraktık adetim duzensizlesti,
Geri çekilme yontemiyleNeyle korunuyordun canım hapsa haptan sonra düzene oturması zaman alıyor diye biliyorum
2.5 sene oldu krunmayalı ama naplm hyrlsı zaman artkDuzenli olması yumurtlama gununu bulmayı kolaylastrıyo, Benimde hep duzenliydi, korunmayı bıraktık adetim duzensizlesti,
Canım ramazan da nasıl olacakBence en mantıklısı 1 gun arayla ilişkiye girmek
Tabiki herseyin hayırlısı, bi bakmışız hamileyim diye mesaj yazıyosun2.5 sene oldu krunmayalı ama naplm hyrlsı zaman artk
Yirimm ne gzel sozler ckyo oyle azindan insAllah kzum hepmze rbbm sglkli shhatli hyrli evltlar nasib etsn hepmz yazalmmTabiki herseyin hayırlısı, bi bakmışız hamileyim diye mesaj yazıyosun
Iftardan soonra ezana az kalana kdar :))))Canım ramazan da nasıl olacak
Canım ramazan da nasıl olacak
Iftardan soonra ezana az kalana kdar :))))
YUMURTLAMA adet derken gün saymakla bir hal oldukSelam kizlarrr benim gibi adetine gun sayanlar burdamiii?
Aynen))) Yumurtlama gununu tutdura bilsekYUMURTLAMA adet derken gün saymakla bir hal olduk
Uzulme canim tam gaz devam, kac gun gecikti adetin?Ben dün adet oldummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?