- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Bendede ayni boyleydi gecen ay 2 gun sonra adet oldum, eger 1 hafta icinde olmazsan yeniden test yap canim, Insallah hamilesindir, bu arada adetin kac gun gecikti test yaptin?Duygu ikinci çizgiyi fark edemedim fotoğraftan dolayi da olabilir inşallah vardır rabbim bir an önce müjdeyi almani nasip etsin
3 GÜN GECTI CANIMBendede ayni boyleydi gecen ay 2 gun sonra adet oldum, eger 1 hafta icinde olmazsan yeniden test yap canim, Insallah hamilesindir, bu arada adetin kac gun gecikti test yaptin?
Gunaydin, sanirim ovulasyon testi yaptin, ben hic yapmadigim icin bi fikrim yok o konudaKızlar Günaydın birsey soracağım dün adet dongumun 18. gunu idi sabah diğer sabah yaptığım testlere göre köyü idi tabi aksam da köyü idi dün gece çalışma oldu ama biraz önce test yaptım dün sabaha göre çok silik çizgi var
Benim ilk gebeligimde ( sonu husran olsada) 5 gun gecikti test yaptim iki cizgide ayni renkdeydi koyu kirmizi, sonra tabi inanamayib kan testide yaptirdim 4032 cikti3 GÜN GECTI CANIM
Kan testi yap kesin emin olursun varsa cikar, gec dollenme ola bilir3 GÜN GECTI CANIM
Selam, bizde canim bizde umitliyiz Insallah Allah sevindirir, simdi ovulasyon testi ayni gebelik testi gibi sanirim, biri gebeligi biri yumurtayi belli ediyo? Dogrumu, ay bendemi denesem bilemedimkikızlar merhaba bende hazirandan ümitliyim bakalım bat 28 haziran adetim yeni bitti dün hsg çekilcektim doktor yumurtan büyümüş çatlamak üzere duvarın kalın dedi çekmedi önümüzdeki ay çekeriz dedi valla bende ümitlendim öyle deyince ama ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıkıyo anlamadım hiç bişey ya çatladı yetişemedik yada daha zamanı var zamanı varsa doktor niye yumurtan çatlamak üzere dedi kafamda deli sorular :)
EVET YUMURTLAMAYI GÖSTERİYORMUŞ BENDE İLK DEFA BU AY DENEDİM AMA KAFAM KARIŞTI DOKTOR YUMURTAN BÜYÜMÜŞ ÇATLAMAK ÜZERE DİYE HSG ÇEKMEDİ AMA TESTTE NEGATİF ÇIKIYO ACABA ÇATLADI MI BEN TESTİ YAPMADAN EĞER ÇATLADIYSA BEN BU AYI DA KACIRDIMSelam, bizde canim bizde umitliyiz Insallah Allah sevindirir, simdi ovulasyon testi ayni gebelik testi gibi sanirim, biri gebeligi biri yumurtayi belli ediyo? Dogrumu, ay bendemi denesem bilemedimki
Yumurtlama gunu 4 gun icinde oluyor yani belli bi gunde, hamile kalma sansi yuksek oluyor, belkide kacirmadinEVET YUMURTLAMAYI GÖSTERİYORMUŞ BENDE İLK DEFA BU AY DENEDİM AMA KAFAM KARIŞTI DOKTOR YUMURTAN BÜYÜMÜŞ ÇATLAMAK ÜZERE DİYE HSG ÇEKMEDİ AMA TESTTE NEGATİF ÇIKIYO ACABA ÇATLADI MI BEN TESTİ YAPMADAN EĞER ÇATLADIYSA BEN BU AYI DA KACIRDIM
inş ya ufff beklemek cok zorYumurtlama gunu 4 gun icinde oluyor yani belli bi gunde, hamile kalma sansi yuksek oluyor, belkide kacirmadin
Adetinin kacinci gunu? Yerlesme kanamasida ola bilir eger yumurtlama gunlerini kacirmadiysankızlar pazartesi günü çatlatma iğnesi olmuştum. dün gece eşimle birlikte olduk. Sabah iç çamaşırımda pembemsi lekelenme vardı. Bu neden oldu sizce? dün gece ilişki esnasında da böyle bi akıntım geldi. sizce yumurta çatlama akıntısı mıydı o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?