- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Ben hic yapmadimkiKızlar kaç gün sürüyor bu ovulasyon testi nin köyü çıkması
Bgün oldum pardon tam 7.si 5 gün gecikti canmmUzulme canim tam gaz devam, kac gun gecikti adetin?
Yumurta catlayinca, ben ogle biliyorum, yani duymustumBirde yumurtlama olmadan mi açık renk akinti geliyor yoksa yumurtlam ken mi yoksa yumurta catlayinca mi
Aslında iyi birsey ama ovulasyon köyü ve ya en köyu şunu bulmak uğraş istiyorBen hic yapmadimkiovulasyon testi
Bnde hic yapmadim valla ama adetin dzenliyse 13 17 arasi yap testi belli olur sankiKızlar kaç gün sürüyor bu ovulasyon testi nin köyü çıkması
Yumurta catlayinca, ben ogle biliyorum, yani duymustum
Test yaptinmi?Bgün oldum pardon tam 7.si 5 gün gecikti canmm
Teşekkür ederim Elnaelnaelna Elnaelnaelna
Ayyy banada oyle dedi doktorCanim ben çift rahim liyim ameliyat iolduktan sonra 33 gün sürüyor iki aydır 33 gün daha önce 28 ğun sürer di bugün 18. Günüm baya köyu çıktı
Ne gzel o zman iki cizgi cktysa yumurtlama anlaminami geliodu vlla hic almadimda yapmadimda dydum sadeceCanim ben çift rahim liyim ameliyat iolduktan sonra 33 gün sürüyor iki aydır 33 gün daha önce 28 ğun sürer di bugün 18. Günüm baya köyu çıktı
Ama sonra rahim egriligi cikti, doktor egrilik cok dediCanim ben çift rahim liyim ameliyat iolduktan sonra 33 gün sürüyor iki aydır 33 gün daha önce 28 ğun sürer di bugün 18. Günüm baya köyu çıktı
Neler yapiyorsun hamile kalmak icin ot ilac felan birsey yapiyomusun?Kan testi yaptrmıstım isde canm dun mü dünden önceki gün mü kafa kalmadı inann mralim bzuk ama hayrlsı tabi kendimi baya kaptrdim bu ay ondan uzuldum kan testi 1.20 cikmisti adet olcagim icin mi cikti ole bilmem
Yk hicbisey yapmadm sadece iltihabim var die maydonoz ile sut buhari yapyrum ara ara okadrNeler yapiyorsun hamile kalmak icin ot ilac felan birsey yapiyomusun?
Ama sonra rahim egriligi cikti, doktor egrilik cok dedi
Evet duymustum maydanoz buharini, bendede vardi mantar tedavi gordumYk hicbisey yapmadm sadece iltihabim var die maydonoz ile sut buhari yapyrum ara ara okadr
Hic bi tedavi gormedim, doktor 6 ay olmasa bebegin gel masajla duzeltilir dedi, benim korunmamda yeni bittiPeki nasıl bir tedavi gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?