Haziran ayında Aşılama Olacaklar Hadii beraber bekleyelimmm

Kızlar bir şey soracağım size ctesi kontrole gidicem 10. Günüm bir sey belli olur mu ultrasonda aceba yada kan tahlili mi yaptırsam sakin sabırlı durmaya calışıyorum ama aceba mı diyorum halen dikkat ediyorum

Insallah 3 yildir evliyiz nerdeyse 1 senedir dusunuyoruz hala olmadi allahim bi vakti var herhalde hepimizin yuzunu guldursun rabbim.

En sinir bozucu olanda hic bir sorunumuz yokken olmamasi neden neden neden oof allahim buyuk.
Her şeyin bir zamanı var bizde 1 senedir evliyiz ama etrafımda hekes hamile artık Allah ne zaman vereceğini çok iyi bilir ben inanıyorum sende sabret oflama dua et :)))

Günaydın kızlar bu topik hiç aktif değil ne durumdasınız bakalım benim 9. Günüm bel ve karın ağrısı haricind bir belirti yok hakkımızda hayırlısı olur inşallah yarın kontrolüm var bakalım kanda çıkar mı dr soracağım umarımbir sürprizolur

Herkes beklemede:) ne oldu sonucun canım

Selam kızlar ne yaptınız nasıl gidiyor benm pazartesi 13 mm oldu şükür yumurta yarında kontrole gidicem

Adetime 2 gun kaldi ama adet sancilarim basladi oof tutmadimi acaba cok moralim bozuk

bugun bi ara kasigimda bi sizi hissettim boyle ara ara batma gibide degil degisik acaba adet sancisiylami karistiriyorum yada kendimi cok dinliyorum ondan sanirim ay bilemedim ya nolcak bu halimiz

Bugün gttim tekrar 12mm ve 16mm var yarın tekrar gidicem çatlatma iğnesini yapcaz inşaallah cumada aşılama olcak

İnşallah bebisin seninledir canım hiç belli olmazzz

Arkadaslar bende bugün oldum aşılama da sizdeki problem neydi kadina dayali mi erkege dayali miydi. Birde doktorunuz asilamadan sonra ilac verdi mi bana hicbor ilac yazmadi genelde progesteron iceren ilaclar verilyormus ama bana birsey demedi.

Bana da ilaç vermedi canım bizde hiçbir sorun yok

Selam kızlar bugün tekrar gittim e 2 500lerde solda 17mm sagda 14mm var bugün ovitrelle mi vurdum yarın da aşılamam olucak

selam arkadaşlar biz de ayın 22 sinde yaptırdık aşılama, hadi hayırlısı bakalım, benim bu ikinci aşılamam, inşallah tutar. bir de sorum olacaktı arkadaşlar, aşılama öncesinde iki yumurta vardı biri 19 mm diğeri 14 mm, çatlatma iğnesi vurulduğunda küçük olan yumurta da çatlıyor mu acaba?

benımde aynı sekıldeydı. asılama esnasında 1 tanesı catlamıstı. dıgerı ıcın dr ılıskı planı verdı. asılamadan sonra . demekkı catlamıyor =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…