- 18 Haziran 2015
- 782
- 1.366
- 63
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Her şeyin bir zamanı var bizde 1 senedir evliyiz ama etrafımda hekes hamile artık Allah ne zaman vereceğini çok iyi bilir ben inanıyorum sende sabret oflama dua et :)))Insallah 3 yildir evliyiz nerdeyse 1 senedir dusunuyoruz hala olmadi allahim bi vakti var herhalde hepimizin yuzunu guldursun rabbim.
En sinir bozucu olanda hic bir sorunumuz yokken olmamasi neden neden neden oof allahim buyuk.
Haklisiniz o zamanini bilir allahim hepimize sabir versinHer şeyin bir zamanı var bizde 1 senedir evliyiz ama etrafımda hekes hamile artık Allah ne zaman vereceğini çok iyi bilir ben inanıyorum sende sabret oflama dua et :)))
Amin inşallah hayırlısıysa olsun hep öyle derimHaklisiniz o zamanini bilir allahim hepimize sabir versin
Herkes beklemede:) ne oldu sonucun canımGünaydın kızlar bu topik hiç aktif değil ne durumdasınız bakalım benim 9. Günüm bel ve karın ağrısı haricind bir belirti yok hakkımızda hayırlısı olur inşallah yarın kontrolüm var bakalım kanda çıkar mı dr soracağım umarımbir sürprizolur
Evet bende beklemedeyim son 4 gün sonra tahlil yaptırıcam tabi kırmızıları görmezsem hayırlısı inşallah bu gün 11. Günüm sabırla bekliyorum:)))Herkes beklemede:) ne oldu sonucun canım
Durumun nedir belli oldumu benimkide bu hafta sonu belli olucak guzel haberlerini bekliyoruz hadi hayirlisiEvet bende beklemedeyim son 4 gün sonra tahlil yaptırıcam tabi kırmızıları görmezsem hayırlısı inşallah bu gün 11. Günüm sabırla bekliyorum:)))
Benim de iki tane 17 mm var yarın aşılamayı yapıcaz hayırlısıylaSelam kızlar ne yaptınız nasıl gidiyor benm pazartesi 13 mm oldu şükür yumurta yarında kontrole gidicem
İnşallah bebisin seninledir canım hiç belli olmazzzAdetime 2 gun kaldi ama adet sancilarim basladi oof tutmadimi acaba cok moralim bozuk
bugun bi ara kasigimda bi sizi hissettim boyle ara ara batma gibide degil degisik acaba adet sancisiylami karistiriyorum yada kendimi cok dinliyorum ondan sanirim ay bilemedim ya nolcak bu halimiz
Bugün yaptım aşılamayı ama o dakikadan beri karnımda Bi sancı var önceki aşılamada olmamıştı böyle sizde de var mı bu durumBugün gttim tekrar 12mm ve 16mm var yarın tekrar gidicem çatlatma iğnesini yapcaz inşaallah cumada aşılama olcak
Bana da ilaç vermedi canım bizde hiçbir sorun yokArkadaslar bende bugün oldum aşılama da sizdeki problem neydi kadina dayali mi erkege dayali miydi. Birde doktorunuz asilamadan sonra ilac verdi mi bana hicbor ilac yazmadi genelde progesteron iceren ilaclar verilyormus ama bana birsey demedi.
Bizde esimde problem var canim sayisi az ihtimal dusuk ama nasip tabi insallah ya senin kac gün oldu canimBana da ilaç vermedi canım bizde hiçbir sorun yok
benımde aynı sekıldeydı. asılama esnasında 1 tanesı catlamıstı. dıgerı ıcın dr ılıskı planı verdı. asılamadan sonra . demekkı catlamıyor =)selam arkadaşlar biz de ayın 22 sinde yaptırdık aşılama, hadi hayırlısı bakalım, benim bu ikinci aşılamam, inşallah tutar. bir de sorum olacaktı arkadaşlar, aşılama öncesinde iki yumurta vardı biri 19 mm diğeri 14 mm, çatlatma iğnesi vurulduğunda küçük olan yumurta da çatlıyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?