kızlar az önce doktorumla görüştüm bütün tahlil sonuçlarım normal çıkmış çok şükür
en çok pıhtılaşmadan korkuyodum ama o da normalmiş umarım ileride sağlıklı bi hamilelik geçiririm
Çok geçmiş olsun tekrardAn canım gözün Aydın. Benimde öyle çıkmıştı sonuçlarım. Şimdi de bir genetik testi istedi doktorum ileri bit araştırma şekli dedi ama ben şimdi yaptırmak istedim. Rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize bu duyguyu
amin canım inşallah hiçbirimiz bidaha yaşamayız
heralde benim yaptırmadığım bi genetik testleri kaldı ama ben istesem de doktor yapmaz şu an, diğer testlere bile gerek olmadığını söylüyodu ama ben zorla yaptırttım
o testler tam olarak ne anlama geliyo canım, yani bi problem varsa onun önlemi alınabiliyo mu?
Evet canım yapmıyorlarben de çok baskı yaptım ondan sonra bende. Kurtulmak için verdi :) 750 liraya yapıyorlarmış :) ohhh olsun der gibi verdi bana da :)
aynen biraz da bizim dırdırımızdan kurtulmak için yapıyolar testleri mecburen,eğer bu genetik testlerinde bi problem çıkarsa doktorlar yeni hamilelik için nasıl önlemler alıyolar acaba bi bilgin var mı canım?
Bildiğim kadarıyla PGP denilen bir test daha oluyor ama bunu embriyo ya yapıyorlar. Pek tedavi durumu yol sanırım. Ama çok düşük bir ihtimal canım pek takılmayalım bu duruma bence. İnşallah sağlıkla yeni bir gebelik geçiririz. 3 ay mı bekleyeceksiniz? Doktorun ne dedi?
doktorum 3 ay korun dedi, kürtaj olalı tam 3 hafta oldu ama kürtajdan sonra biz korunmadık eşimle nasılsa hemen olmaz diye , çünkü ilk hamileliğim de 9 sonra olabilmişti kolay hamile kalamıyorum diye korunmayı da düşünmüyorum
zaten bugün adet sancısı gibi ağrılarım var ve hafif kanamam oldu doktora sordum adet başlangıçı olabilir dedi ama benim kafam karıştı kürtaj olalı daha 3 hafta oldu hemen adet olmam normal değil gibi 30-45 günde adet olunuyomuş diye okumuştum biçok yerde
Canım kürtajdan sonra ne kadar kanaman oldu?
benim kanamam 1 hafta sürdü ama çok az oldu leke şeklinde, günlük ped kullandım yani 1 hafta boyunca
Çok iyiymiş canım. Benim 16 gün sürdü ve ilk 10 gün feci bir kanamaydı. Benim bebeğim 4. aya girmişti belki ondandır canım. Ve 35. gün oldum sonraki adetimi. Biraz erken olur şu an senin olursa. Takip et bakalım lekelenme tarzı bir şeyler olacak mı. Umarım zamanında olursun adetini.Ama benimde olmuştu 10 gün falan önceden hep adet olacakmışım gibi belirtiler.
Benim durumum çok fena canım. Ben 6 ay önce kürtaj oldum. 3 ay sonra korunmayı bıraktım hamile kaldım 1 ay sonra hamile kaldım. O da hetefobik gebelik oldu. İkizdi bebeklerim ama biri iç diğeri dış gebelikti. Yani bebeklerden biri tüpte kalmıştı. Bunu fark edemedi doktorlar. Taa ki bir sabah müthiş bir sancıyla uyanana kadar. sol tüpüm patlamıştı ve iç kanama başlamıştı bile. Hemen ameliyata alındım.Bebekler ve sol tüpüm tamamen alındı. Sana bir önerim var. Bu ayki adetinde soğan kürü yap. Çok işe yaradığını duydum. Çünkü dış gebelik daha önce geçirilmiş ameliyat vb durumların yarattığı enfeksiyonlardan olabiliyor. Daha sağlıklı bir yeni hamilelik için yardımcı oluyormuşbenim bebeğim çok minikti 7 haftalıktı alındığında belki de dediğin gibi o yüzden az kanamam oldu, sen korunuyo musun şu an ne kadar oldu kürtaj olalı canım?
Benim durumum çok fena canım. Ben 6 ay önce kürtaj oldum. 3 ay sonra korunmayı bıraktım hamile kaldım 1 ay sonra hamile kaldım. O da hetefobik gebelik oldu. İkizdi bebeklerim ama biri iç diğeri dış gebelikti. Yani bebeklerden biri tüpte kalmıştı. Bunu fark edemedi doktorlar. Taa ki bir sabah müthiş bir sancıyla uyanana kadar. sol tüpüm patlamıştı ve iç kanama başlamıştı bile. Hemen ameliyata alındım.Bebekler ve sol tüpüm tamamen alındı. Sana bir önerim var. Bu ayki adetinde soğan kürü yap. Çok işe yaradığını duydum. Çünkü dış gebelik daha önce geçirilmiş ameliyat vb durumların yarattığı enfeksiyonlardan olabiliyor. Daha sağlıklı bir yeni hamilelik için yardımcı oluyormuş
gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inaşllah canım
soğan kürü tam olarak nedir nasıl uygulanır bilmiyorum
Ben de bu ay uygulamaya geçicem canım. Duyumlarım iyi yönde. İnşallah bize de şifa olur :)
inşallah canım sağol kür için ben de şu adet bilmecem çözüldükten sonra denicem
burdan biran önce güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah:)))
Canımın içi 3 ay diyorlar ben 5. Ayda hamile kaldım tekrar ama sonuç hüsran yine. O yüzden çok takılma be demeye başla bence hemen. Olacağı varsa ya da Rabbim verecekse veriyor zaten. Sen iyi düşün iyi olsun canım. Güzel olacak her şey...kızlar ben kürtajdan 3 hafta sonra yani geçen çarşamba adet oldum ama buraya yazmıştım azar azar geliyo die
burada okumuştum civan perçemi diye bi ot varmış ve adet söktürüyomuş die, hemen o ottan aldım ve perşembe gününden beri günde 3 bardak içiyorum ve kanamam normal adet oluyomuşum gibi gelmeye başladı, 4 gündür normal adet görüyorum inşallah bu adetten sonra çocuk çalışmalarına başlamak istiyorum ben, tabi yumurtlama zamanımı falan anlayabilirsem daha verimli olur
doktorum 3 ay korun demişti ama ben ilk adetten sonra başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?