Canımın içi 3 ay diyorlar ben 5. Ayda hamile kaldım tekrar ama sonuç hüsran yine. O yüzden çok takılma be demeye başla bence hemen. Olacağı varsa ya da Rabbim verecekse veriyor zaten. Sen iyi düşün iyi olsun canım. Güzel olacak her şey...
doğru söylüyosun canım iyi düşünmek lazım ben hep kötü ihtimali düşünüyodum ama sanırım yanlış yapıyorum bunu düzeltmem lazım önce, kendimi değiştirmeye çalışıcam kötü şeyler yaşasam bile hep iyiyi düşünücem
zaten hayırlıysa benim için allah verir tekrar inşallah
ben zaten hemen hamile kalan biri değilim o yüzden de korunmayı falan düşünmüyorum olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil, ben elimden geleni yapıp gerisini allaha bırakıcam
aslında hep bi konuya odaklanmak ta çok yoruyo insanı, biraz başka şeylere de odaklanmak lazım, bizim gibi kötü şeyler yaşayanlar için bunu yapmak çok zor farkındayım ama hep bebek olayını düşündükçe ben daha çok yıpranıyorum
allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah
inanıyorum ben buraya güzel haberlerimizi yazıp birbirimize moral olucaz:))))
kızlar meraba, ben 2. adetimi de oldum, allahtan kürtajdan sonra adet düzenim çok bozulmadı
normalde 26 günde bir olurdum, kürtajdan sonra ilk adetimi 21. gün, ikinci adetimi de 28. gün oldum
artık bundan sonra yeni hamilelik için çalışmalar başlamak istiyorum
sizlerde durum nedir?
Merhaba canım. Yolunda gitmesine sevindim:) ben de ilk adetimi oldum. Yolunda her şey. Cuma günü doktor cem Demirel'e gideceğim. Son bir durum değerlendirmesi için. Ben de denemelere başlıycam bu hafta. Tek tüple düşük bir ihtimal hamile kalmam ama bakalım. Şansımız yaver gider inşallah. Çünkü eşim sefere çıkacak ve 4 ay yokdua edin benim için emi:)
kızlar meraba, ben 2. adetimi de oldum, allahtan kürtajdan sonra adet düzenim çok bozulmadı
normalde 26 günde bir olurdum, kürtajdan sonra ilk adetimi 21. gün, ikinci adetimi de 28. gün oldum
artık bundan sonra yeni hamilelik için çalışmalar başlamak istiyorum
sizlerde durum nedir?
sen tek tüp diyince aklıma gledi, benim yengemin kız kardeşinin de çocukken geçirdiği bi hastalık yüzünden tek tüpü vardı
çocuğu olmaz diyolardı genellikle, sonra bundan 3 yıl önce evlendi ve şu an bebeği 1 yaşında çok ta tatlı ve sağlıklı maşallah
kadının yaşı da 35 , yani düşük ihtimaldi hamile kalması ama oldu
o yüzden o konuyu kafana çok takma bence olacağı varsa her türlü oluyo, ama olmıcaksa da 2 tüpünde olsa işe yaramıyo malesef
inşallah çalışmalarımızdan olmulu sonuçlar alırızı:)))
İnşallah canımmmm. İyi haberlerimizi paylaşırız bir an önce umarım. Bu kez ailem de dahil kimseye söylemeyi düşünmüyorum hamileliğimi nasip olursa. 3. Aydan snr söylemeyi düşünüyorum. Sadece size ve eşime söyliycem:)
aynen ben de öyle düşünüyorum, eğer dayanabilirsem 3 aya kadar aileme söylemeyi düşünmüyorum
Tamam o zaman ilk birbirimize söyleyelim olur mu :)
Kizlar hamile kalirsam hemen buraya yazarim demistim, dun hastanede kan testi yaptim hcg 392.3 cikti cok sukur hamileyim
ben 12 haziranda dusuk yapmistim ilk dusugumdu 3 ay sonra allah tekrar kismet etti hamile kalmayi
insallah isteyen herkes hamile kalabilir
bu arada beta hcg normal mi kizlar adetimi 1, 2 gun gecti doktor tam olmasi gerekn gibi dedi ama ben rahat edemiyorum haftaya persembe yine bakicak hormona her sey normalse dis gebelik vs yoksa keseyi goruruz dedi, o kadar cok korkuyorum ki 1 hafta nasil beklerim bilmiyorum
aynen ben de öyle düşünüyorum, eğer dayanabilirsem 3 aya kadar aileme söylemeyi düşünmüyorum
bnım karnım cok cıkmıyo 6 aya kadar rahat saklarım 3 ayda cıkmıcam dısarı. benm esımın aılesı yuzunden cok streslıydı gebelık surecım sımdı solemıcem. bebegımı kaybettıgımde bebegımın acısından cok onlarla ugrasmıstım cunku.
bnım karnım cok cıkmıyo 6 aya kadar rahat saklarım 3 ayda cıkmıcam dısarı. benm esımın aılesı yuzunden cok streslıydı gebelık surecım sımdı solemıcem. bebegımı kaybettıgımde bebegımın acısından cok onlarla ugrasmıstım cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?