slm kızlar ben bugün sonuçlarımı aldım lh ve fsh değerlerim normal değilmiş yumurta tembelliği olabilir dedi doktor adetinin 21. günü gel bakalım yumurta gelişimi nasılmış diyee sizde ne var ne yokk
Merhaba arkadaşlar
Bende dün gece kan testi yaptırdım sonuç 0,100 artık temmuz ayına kısmet :)
en son 11 mayısta ilişkiye girdim içime boşalma olmadı 28 mayısta adet oldum şuan daha adet olmadım hamile olma ihtimalim varmıHayırlısı olsun canımm..her şey kısmet bakalım mevlam ne zaman verecek...
en son 11 mayısta ilişkiye girdim içime boşalma olmadı 28 mayısta adet oldum şuan daha adet olmadım hamile olma ihtimalim varmı[/QUO
Test yaparsan sonucu öğrenirsin ama % 90 hamile değilsin bence.. sonuçta adet olmuşsun..
hayırlısı canımm kısmette ne varsa o olurMerhaba arkadaşlar
Bende dün gece kan testi yaptırdım sonuç 0,100 artık temmuz ayına kısmet :)
hayırlısı canımm kısmette ne varsa o olur
Kimse yokmuu?? Arkadaşlar benim bat a 6 gün varr... test için henüz erkenmi acaba..??
ben bekle derim sonra negatifi görünce insanın umudu gidiyor. bat günü yap derim :)
Merhaba bat 6 temmuz ve bugun dayanamadim kan tah yaptirdim deger 18 cikmis ne demek oluyor arkadaslar
hayırlı olsun canım %90 hamilesin ama daha çok yenii 5 ve üzeri pozitif demek canımMerhaba bat 6 temmuz ve bugun dayanamadim kan tah yaptirdim deger 18 cikmis ne demek oluyor arkadaslar
Saolun arkadaslar belirti olarak sadece ara ara goguslerim sizliyo darisi sizlerin basina arkadaslar
Merhaba bat 6 temmuz ve bugun dayanamadim kan tah yaptirdim deger 18 cikmis ne demek oluyor arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?