sizde bizim gibisiniz bi yan yana gelemiyoruz bizdeama bizim 10 ayımız oldu canım sperm rahimde 3 gün kalabiliyor hatta bazıları 5 güne kadar kalabiliyor diye biliyorum
pus498517 .!.:sizde bizim gibisiniz bi yan yana gelemiyoruz ama bizim 10 ayımız oldu canım sperm rahimde 3 gün kalabiliyor hatta bazıları 5 güne kadar kalabiliyor diye biliyorum
inanılmaz bi bel ağrım ve göğüs hassasiyetim var adetimde hiç gecikmezdi ama ne bileyim yine kırmızılar gelirse çookk üzülürüm zaten çevremde herkes hamile
inşallah canım hepimiz hayırlı haberler veririz..:)
amin canım,cümlemizininşallah olur canım allah gönlüne göre versin
gelecek ay olur inşallah canım,kimbilir nisan annesi olursun belki,üzülme..kızlar ben gördüm kırmızılarıııyine umutlar bir sonraki aya kaldı inş. siz gebesinizdir
kızlar ben gördüm kırmızılarıııyine umutlar bir sonraki aya kaldı inş. siz gebesinizdir
Bende yeni geldim canım aranıza. Üzülme inşallah bir sonraki ay hamile kalırsın. Seni çok iyi anlıyorum. Benim regl 2 gün gecikti ama hiç umudum yok bende görücem sanirim kırmızıları :/ bugün test yaptım negatiftigüzel dualarınız için teşekkürler kızlar inş. hepimiz tez zamanda hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınn..İnşallah bir iki haftaya kadar burdan güzel hamilelik haberleri veririz..
Amin canım benim inşallah. ...Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınn..İnşallah bir iki haftaya kadar burdan güzel hamilelik haberleri veririz..
Benim bugün 3 gün gecikti ve test negatif. Of Of. ..Merhaba kızlar, benim de yarın son gün test yapsam mı bilemedim. Hep negatif çıktı. Biraz daha mı beklesem. Sadece iğne gibi batmalar yaşıyorum o da arada sırada oluyor.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?