Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Evet canım sende erken gebelik testi yapsana pozitif çıkacak mı merak ettim.

Evet canım sende erken gebelik testi yapsana pozitif çıkacak mı merak ettim.
Daha 6 gün olduğu için test almadım hiç 12. Günü bekleyeyim diye. Aylardır eczaneleri zengin ettiğim için bu sefer sonuna kadar sabretmek istiyorum

Kızlar çatlatma iğnesinin bugün 12.günü. Size yaptığım kaset testleri atıyorum. İlk ikisi dün yani 11.gün yaptım. Kolaj olarak koyduklarım bekledikçe koyulaştı. En son ki testi bugün yaptım. Hepsi farklı marka Marka adı söylemiyorum çünkü farklı bir ülkedeyim. O yüzden güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Doktorum iğne etkisi 8-9.günler biter dedi önce ki süreçlerde de gerçekten 8-9.gün hep negatif görürdüm. Femara kullandım bu ay. Kan testinde düşük değerle görmek istemiyorum. Bir kere kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden kan vermeye biraz korkuyorum

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra kaçınca gün yapıyorsunuz testlerii. Ben de çatlatma iğnesi vuruldum ama gonapeptyl diye bir iğne

inşallah vardırr düşük değerle görmek istemiyorsanız bikaç gün daha bekleyin ne zaman sat gününüz normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…