Evet canım sende erken gebelik testi yapsana pozitif çıkacak mı merak ettim.Canım ben de seninle aynı gün ovitrelle oldum. Bugün benim de kasik batması başladı her hareketimde ve akıntım çoğaldı. Ben test yapmadım ilaç etkisidir diye düşündüğüm için. Sen de böyle belirtiler var mi
Ayyy inşallah ya 2 gün sonra tekrar kan vericemMetalimsi tat çok şüksek bi belirti inşallah artarak gider betanız
Daha 6 gün olduğu için test almadım hiç 12. Günü bekleyeyim diye. Aylardır eczaneleri zengin ettiğim için bu sefer sonuna kadar sabretmek istiyorumEvet canım sende erken gebelik testi yapsana pozitif çıkacak mı merak ettim.
inşallah vardırrKızlar çatlatma iğnesinin bugün 12.günü. Size yaptığım kaset testleri atıyorum. İlk ikisi dün yani 11.gün yaptım. Kolaj olarak koyduklarım bekledikçe koyulaştı. En son ki testi bugün yaptım. Hepsi farklı markaMarka adı söylemiyorum çünkü farklı bir ülkedeyim. O yüzden güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Doktorum iğne etkisi 8-9.günler biter dedi önce ki süreçlerde de gerçekten 8-9.gün hep negatif görürdüm. Femara kullandım bu ay. Kan testinde düşük değerle görmek istemiyorum. Bir kere kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden kan vermeye biraz korkuyorum Eki Görüntüle 3606470 Eki Görüntüle 3606471 Eki Görüntüle 3606472
Bat bilmiyorum döngüm çok düzensiz. Bu arada erken gebelik testi bulunduğum yer de yok bunlar normal kaset testinşallah vardırrdüşük değerle görmek istemiyorsanız bikaç gün daha bekleyin ne zaman sat gününüz normalde
Yani var gibi duruyor 12.gün çıkması olası ama 14ü bekleyip verin isterseniz kan testini umarım çok güzel haberler alırsınızBat bilmiyorum döngüm çok düzensiz. Bu arada erken gebelik testi bulunduğum yer de yok bunlar normal kaset test
Bugün son durum bu daha da belirginleşti. Kan verdim sonucu bekliyorumcanım merhaba bugün test yaptınmı merak ettim
Sonuç çıktı mııııııBugün son durum bu daha da belirginleşti. Kan verdim sonucu bekliyorum
ayy maşAllah çok sevindim sağlıkla ilerler inşAllahBugün son durum bu daha da belirginleşti. Kan verdim sonucu bekliyorum
Güzel haberler inşallahhhBugün son durum bu daha da belirginleşti. Kan verdim sonucu bekliyorum
Ayy kan sonucunuzu bizimlede paylaşınBugün son durum bu daha da belirginleşti. Kan verdim sonucu bekliyorum
Gebelik belirtilerinden biri olarak geçiyor. Ve rahmi koruma amaçlı vücut üretebiliyor MuşKızlar benim dün geceden itibaren beyaz kremsi şeffaf akıntım olmaya başladı normal mi
Daha önce olmuyor muydu. Akıntı işi biraz belli olmuyor benim her ay öyle oluyor mesela belirti mi acaba diyorum ama henüz gebelik olmadıKızlar benim dün geceden itibaren beyaz kremsi şeffaf akıntım olmaya başladı normal mi
Cidden mi ya aaaaGebelik belirtilerinden biri olarak geçiyor. Ve rahmi koruma amaçlı vücut üretebiliyor Muş
Hayır geçen ay olmadı böyle krem gibi beyaz kenarları şeffafDaha önce olmuyor muydu. Akıntı işi biraz belli olmuyor benim her ay öyle oluyor mesela belirti mi acaba diyorum ama henüz gebelik olmadı
Takip edin biraz daha kaçıncı gün şu anHayır geçen ay olmadı böyle krem gibi beyaz kenarları şeffaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?