Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Catlatma iğnesi oldunuz mu son durumunuz ne
Hayır olmadım dün bir tanesi kendisi çatladı ultrasonda gördük. Zaten sabahtan. Beri şiddetli kramplarım vardı akşam 20.00 gibi onlarda azaldı 17-18-20 ilişki kesin olsun geç yumurtlamaya karşı 22-24 değerlendir dedi . 2 temmuzda beta baktır. Negatif çıkar ve adet olmazsan 9 temmuzda testi tekrarla dedi. Şimdilik sürece güveniyorum

Çatlama adetin kavinci günü oldu ve letuya hangi gün başladınız onun kaçıncı günü catladi

Kızlar çok önemli. Ben Klomen kullanıp ayın 12 sinde çatlatma iğnesi Ovitrella oldum ondan önce eşimle değerlendirmelerim oldu iğneden sonra da değerlendirdik. Bugün öylesine ovulasyon test yaptım pik çıktı erken gebelik testi fazlaydı yapayım dedim pozitif çıktı. Doktora yazdım beta ver dedi verdim 13.04 çıkmış. İğnenin içinde az da olsa beta oluyormuş ondan dolayı da olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?

İğne yapıldıktan 12-14 gün sonra test verilmesi daha doğru iğne içinde de beta hcg var çünkü

Deger olarak okadar çıkarmaz bence iğne ya olumlu düşünüyorum belirtiniz var mı peki

Hamile siniz bence

Belirti olarak kasıklarıma bıçak saplanır gibi arada ağrı giriyor. Birde bu sabah kahvaltı hazırlarken metalsi bir koku geldi ağzıma gibi hissettim 2 kere ama bilmiyorum umutlanmakta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…