Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Çok teşekkür ederim öyle düşünmemiştim şimdi adet olucak gibi ağrım var belim de ağrıyor bakalım Bikaç gün bekleyip kan vericem
Aynen regl değilsek gebe olabiliriz sonuçta
Ben bu ay o şekilde başardım
Siz doktor kontrolüne gidebildiniz acaba ? Süreç nasıl ilerliyor ? Güzellikler sizi bulsun

Aynen regl değilsek gebe olabiliriz sonuçta

Siz doktor kontrolüne gidebildiniz acaba ? Süreç nasıl ilerliyor ? Güzellikler sizi bulsun
Yok gitmedim daha telefon la görüştüm değerleri mi attım iyi gidiyor dedi şimdilik doktor erken dedi bende sabırsızlığımdan biraz erken öğrendim şimdi de vakit geçmiyor ultrasunda keseyi görebilmem için temmuzun başında gitmem gerekiyor mus sunalık bana asm den hcg takibi yap iki günde bir dedi

Çok teşekkür ederim gözüm burda sizin de güzel haberlerinizi almaya sabirsizlaniyorum emin olun canım gönülden dua ediyorum hepinize
Dualarınız bizim için kıymetli . Bende sizleri gördükçe mutlu oluyorum bak biri daha gebe rabbim isteyen herse versin. Bize gönlümüzdekini hayırlı güzel ve kolayca versin

Dualarınız bizim için kıymetli . Bende sizleri gördükçe mutlu oluyorum bak biri daha gebe rabbim isteyen herse versin. Bize gönlümüzdekini hayırlı güzel ve kolayca versin
Amin benim olduysa sizin de olur inanın buna benim tüplerim kapalıymış hsg ile sol açıldı sağ kaldı ve sol taraftan yumurtlama olmadı sol tüp acildiktan sonra rabbimin mucizesi doktor kontrolden döndugum gün yumurtam catladi ve doktor yine sağdan asilama bu ay da iptal diyince çok üzüldüm ama hep hayırlısını diledim rabbimden ve çevremdeki insanların duası ile hamile kaldım buna gerçekten çok inanıyorum kapalı tüpün olduğu taraftan yumurta atılmasına rağmen mucize gerçekleşti duanın gücüne inanın kızlar hiçbir zaman umutsuzluğa kapılıp Allah’a şikayet etmeyin ne olursa olsun hayırlısını istiyorum diyin ve inanıyorum hepinizde bir bir burada güzel haberlerinizi bize haber vereceksiniz sizde mucizenize kavuşacaksınız

Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah ne güzel mucizenizi yaşıyorsunuz

Bat 28 ama şöyle birsey oldu salak ben yine duramadım sabah normal erken olmayan kaset test yaptım çok çok hayali çizgi gördüm normal mi sence ?
Ben gün hesabı bakınca çoktan etkisi geçmiştir diye düşünüyorum ki zaten 10 güne girmişsin sabah inşallah daha da koyu görürsün

Evet canım gayet belli daha önce iğne olan arkadaşlar da nasıl olmuş acaba 10 günde öğreneni yok mu ya
Merhaba bende Ocak ayında boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 33 güne çıkmıştı ama düşükten sonra 5.ayimda 27.gunde hastalandım doktorum da toparlanma 6 ayı bulabilir demişti sanırım döngüm tekrar eskiye dönüyor diye düşünüyorum çünkü bugün 14.gunum ve 18 Haziran'da yumurtlama akıntısı dedikleri şeyi yaşadım bugünde sabah beyaz kremsi bir akıntım vardı ek olarak göğüsler şiş ve damarlar belirgin ve kasık ağrılarım var yumurtlama olduğunu düşünüyorum ve bu günleri hep değerlendirdim gebelik istediğim için şimdi bir sonraki reglim 28 güne mi yoksa 32 günde göre mi olucak bilmiyorum ona göre gecikme takip edip kan vereceğim eğer 28 güne göre ise temmuz 5 6 si gibi eğer 32 güneyse temmuz 9 gibi olmam gerekiyor neyi baz alacağımı şaşırdım temmuz'un 7 sinde kan versem sizce çıkar mı objektif yorumlara ihtiyaç duyuyorum önceki gebeligimde gecikmenin 3 yada 4 günü 39 degerle öğrenmiştim daha önce kan versrydim çıkar mıydı bilmiyorum yani 3 4 gün gecikme beklemem mi lazım yoksa adet günü yada 2 gün öncesi versem de çıkar mı kanda lütfen yardımcı olun

Bence 7 si gibi evde bir test yapın eğer hafif pembelik görürseniz o zaman gidip kan testi verirsiniz .

Bence 7 si gibi evde bir test yapın eğer hafif pembelik görürseniz o zaman gidip kan testi verirsiniz .
Canım 7si gibi kan vermek istememin sebebi daha önce test çok yaptım ve negatif gördüm zaten varsa önce genelik kana geçtiği için kendime söz vermiştim birdaha direk kan vericem diye ve eşim de sadece pazartesi günleri izinli 7 sinde kan vermezsem 14unu beklemek zorunda kalicam yani 20 günu aşkın beklemek zorunda kalırım

Tabikide en doğrusunu siz bilirisiniz sadece söylediğiniz tarihe göre düşünmüştüm. Bazen kanda hızlı yükseliyor bazen yavaş. İnşallah güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…