Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Bebitom şuan stres olmak kendine verebileceğin en büyük zarar ben çarşamba 13 perşembe 7 çıkmıştın sanırım şimdiye iğne etkisi geçmiştir bat ne zaman
Görebiliyor musunuz bilmiyorum ama bu kaset test erken testlerden değil.Bu sabah yaptım

Eklentiler

• IMG_6055.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 24
Evet büyüdüler 13. Gün 14 mm olanlar 15. Gün 16 mm oldular 19. Gün bir tane 19 mm bir tane 18 mm bir tane de 16 mm vardı . Toplam üç yumurtam olmuştu ve kendileri çatladığı için iğne vermedi. Pcos olduğu için geç büyüyebileceğini şuan gayet yerinde ve zamanında büyüdüklerini gayette sağlıklı olduğunu söyledi. 4 ve üzeri yumurtam olsaydı bu siklusu iptal edeceğini çünkü yumurtalıklarımda o zaman daha fazla kist olabileceğini ve ara verebileceğimizi söyledi. Ama üç yumurtam vardı ve hepsi sağlıklıydı. İçiniz ferah olsun . Normalde insanlar 3 gün de başlaya biliyorlar ama ben 5 gün başlamıştım ilacada

Umarım burdan takip edelim sonuçlarımızı sizin bat ne zaman?
Normalde 27 Hazirandı ama geç yumurtladığım için doktorum 2 Temmuz olsun dedi. Ben belki dayanamamam 30 da bir gebelik testi yaparım elimde hazır varlar

Bende 6.gün başlamıştım.
Bakalım pazartesi 17.gün oluyor.

Benim doktorum geç gelişen başka yumurtalarda olduğu için bir hafta daha bekle eğer hala olmazsan o zaman gel dedi. Bence bekleyin
Çok teşekkür ederim öyle düşünmemiştim şimdi adet olucak gibi ağrım var belim de ağrıyor bakalım Bikaç gün bekleyip kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…