Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Teşekkür ederim peki 7 sinde kan versem olsa çıkmaz mı
Döngünüzün tam 30. Günü oluyor varsa kesin çıkar . Ama negatifse de üzülmeyin regl olmazsanız iki gün sonra erken gebelik testi yapar kontrol edersiniz . Geç döllenme olup olmadığını görmek için

Kızlar gözüküyor mu bilmiyorum ama dünkünden silik duruyor ama hayali çizgi hafifte olsa var. Yine normal test yaptım erken gebelik yapmadım

Eklentiler

• IMG_6070.webp
    123,6 KB · Görüntüleme: 6
Kızlar gözüküyor mu bilmiyorum ama dünkünden silik duruyor ama hayali çizgi hafifte olsa var. Yine normal test yaptım erken gebelik yapmadım
Hafif bir gölge var. Ama ben pembe görmediğim sürece bu testlere negatif gözüyle bakıyorum

İğne etkisi muhtemelen veya hamile değilim.Üzgünüm tüm modum düştü
Bence regl olmadığınız her an için ümit vardır. Bir kuzenim regli geçtikten 2 gün sonra 15 değerle öğrendi . Diğeri daha regline 6 gün varken 13 beta ile öğrendi. Regl olmadığınız her an için umut vardır lütfen öyle düşünmeyin. Bu ay pembeleri biz de göreceğiz

Ama biz Ovitrella olduk ya nedense normal gebeler gibi düşünemiyorum

Ama biz Ovitrella olduk ya nedense normal gebeler gibi düşünemiyorum
15 le öğrenen kuzenim de femera ve ovitrelle vuruldu. Rabbim nasip edeceği zamanı biliyordur. Ümit Allahtan kesilmez bu ay olmasa bile rabbim önümüzdeki üç ayda size de gebelik nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…