Döngünüzün tam 30. Günü oluyor varsa kesin çıkar . Ama negatifse de üzülmeyin regl olmazsanız iki gün sonra erken gebelik testi yapar kontrol edersiniz . Geç döllenme olup olmadığını görmek içinTeşekkür ederim peki 7 sinde kan versem olsa çıkmaz mı
Hala iğne etkisi galibaKızlar gözüküyor mu bilmiyorum ama dünkünden silik duruyor ama hayali çizgi hafifte olsa var. Yine normal test yaptım erken gebelik yapmadım
Hafif bir gölge var. Ama ben pembe görmediğim sürece bu testlere negatif gözüyle bakıyorumKızlar gözüküyor mu bilmiyorum ama dünkünden silik duruyor ama hayali çizgi hafifte olsa var. Yine normal test yaptım erken gebelik yapmadım
İğne etkisi muhtemelen veya hamile değilim.Üzgünüm tüm modum düştüHafif bir gölge var. Ama ben pembe görmediğim sürece bu testlere negatif gözüyle bakıyorum
Bence regl olmadığınız her an için ümit vardır. Bir kuzenim regli geçtikten 2 gün sonra 15 değerle öğrendi . Diğeri daha regline 6 gün varken 13 beta ile öğrendi. Regl olmadığınız her an için umut vardır lütfen öyle düşünmeyin. Bu ay pembeleri biz de göreceğizİğne etkisi muhtemelen veya hamile değilim.Üzgünüm tüm modum düştü
Ama biz Ovitrella olduk ya nedense normal gebeler gibi düşünemiyorumBence regl olmadığınız her an için ümit vardır. Bir kuzenim regli geçtikten 2 gün sonra 15 değerle öğrendi . Diğeri daha regline 6 gün varken 13 beta ile öğrendi. Regl olmadığınız her an için umut vardır lütfen öyle düşünmeyin. Bu ay pembeleri biz de göreceğiz
15 le öğrenen kuzenim de femera ve ovitrelle vuruldu. Rabbim nasip edeceği zamanı biliyordur. Ümit Allahtan kesilmezAma biz Ovitrella olduk ya nedense normal gebeler gibi düşünemiyorum
Hafif bi çizgi görünüyor inşallah kıpkırmızı da görürsün belirsizlik içini yiyor anlğyorum seniKızlar gözüküyor mu bilmiyorum ama dünkünden silik duruyor ama hayali çizgi hafifte olsa var. Yine normal test yaptım erken gebelik yapmadım
Ayyy var bunda bat nezaman normaldeKızlar gözüküyor mu bilmiyorum ama dünkünden silik duruyor ama hayali çizgi hafifte olsa var. Yine normal test yaptım erken gebelik yapmadım
Canım normalde 28 i tam 6 gün var lütfen dua edin adet olmimAyyy var bunda bat nezaman normalde
Hala iğne etkisi olabilir demi 10 gün olduHafif bi çizgi görünüyor inşallah kıpkırmızı da görürsün belirsizlik içini yiyor anlğyorum seni
Kişiye göre de değişiyor sanırım diger yazılarda iğne olup önceden ögrenende var tam 14. Gün ögrenende bende iğneyi bulamadığım için yaptırmadım ama iğneşi beklemekte streslişmişHala iğne etkisi olabilir demi 10 gün oldu
Bence erken gebelik testi yapın ve kontrol edin bi belirgin bir çizgi görürseniz kan verirsinizKızlar benim muhtemelen regl günüm 26sı 11inde iğne olmuştum ama gonapeptyl diye bir iğne. Yaa sizce 25inde normal gebelik testi mi yapayım yoksa yarın erken gebelik testi yapsam mı bi tane hem çok merak ediyorum hem de hiç pozitif çıkacak gibi gelmiyor bu ayda
Canım sen 11inde ben 12 sinde iğne vurulmuşum ben çoktan test yaptım. Sende yapsana benim gibi hayalet çizgiler çıkacak mıKızlar benim muhtemelen regl günüm 26sı 11inde iğne olmuştum ama gonapeptyl diye bir iğne. Yaa sizce 25inde normal gebelik testi mi yapayım yoksa yarın erken gebelik testi yapsam mı bi tane hem çok merak ediyorum hem de hiç pozitif çıkacak gibi gelmiyor bu ayda
Ben iki gün önce normal gebelik testi yaptım ama çıkmadı canımCanım sen 11inde ben 12 sinde iğne vurulmuşum ben çoktan test yaptım. Sende yapsana benim gibi hayalet çizgiler çıkacak mı
Ayyy bu tropikte yeni gebeliklerimiz olsun inşallahCanım sen 11inde ben 12 sinde iğne vurulmuşum ben çoktan test yaptım. Sende yapsana benim gibi hayalet çizgiler çıkacak mı
Erken gebeliği yarın mı yapayım valla hiç de belirti falan bi şey yokBence erken gebelik testi yapın ve kontrol edin bi belirgin bir çizgi görürseniz kan verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?