- 19 Mayıs 2024
- 411
- 362
- 23
- 38
Bat 1 temmuz. Sat 3 haziran.Haklısınız sadece bel ağrım var bir de kasıklarda batmalar bekliyorum. Sizin bat ne zamandı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat 1 temmuz. Sat 3 haziran.Haklısınız sadece bel ağrım var bir de kasıklarda batmalar bekliyorum. Sizin bat ne zamandı acaba
İnşallah güzel haberleri alırız . Benimde bat yumurta çatlamadığı için 1 Temmuza kaydıBat 1 temmuz. Sat 3 haziran.
İnşallah hepimizin mutlu haberleri yazalım buraya. Kasık ağrılarım batmalar çok yoğun. İnşallah çatlıyordurİnşallah güzel haberleri alırız . Benimde bat yumurta çatlamadığı için 1 Temmuza kaydı
İnşallah çatlayıp döllenip tutunurlar. Bende bir de gaz var . Sizde oldu mu ? Kullandığım ilaçların yan etkisinde gördüm ona bağladım amaİnşallah hepimizin mutlu haberleri yazalım buraya. Kasık ağrılarım batmalar çok yoğun. İnşallah çatlıyordur
Hayırlısı olsun benimde 6 gunum var sabirsizlaniyorum test için2 günüm var daha canım
Letu gaz yaptı bana diye düşünüyorumİnşallah çatlayıp döllenip tutunurlar. Bende bir de gaz var . Sizde oldu mu ? Kullandığım ilaçların yan etkisinde gördüm ona bağladım ama
Cuma cumartesi çok vardı ama bugün daha rahatım. İnşallah kuzucujlarımızı bize nasip eder. Çatlayab yumurtalar tutunursa ikiz olabilir dedi bana doktorum. Size bir şey dediler miLetu gaz yaptı bana diye düşünüyorum
Hayır malesef bu kez doktorum çok yoğundu benim de kafam karışıktı soru soramadım. Reçwtemi bile gece attı.Cuma cumartesi çok vardı ama bugün daha rahatım. İnşallah kuzucujlarımızı bize nasip eder. Çatlayab yumurtalar tutunursa ikiz olabilir dedi bana doktorum. Size bir şey dediler mi
Benimde ilk muayenede hiç söylememişti bu sefer iki yumurtayı da tam çatlamaya hazır büyük gördük masadan kalkarken söyledi ikisi de çatlarsa ikiz gebelikler olabiliyor bilgin olsun dediHayır malesef bu kez doktorum çok yoğundu benim de kafam karışıktı soru soramadım. Reçwtemi bile gece attı.
hayırlısı olsun hakkımızdaHayırlısı olsun benimde 6 gunum var sabirsizlaniyorum test için
Maşallah inşallah dediğui gibi olur iki şumurta mı gelişmiş kaç mm diCuma cumartesi çok vardı ama bugün daha rahatım. İnşallah kuzucujlarımızı bize nasip eder. Çatlayab yumurtalar tutunursa ikiz olabilir dedi bana doktorum. Size bir şey dediler mi
çarşamba bir tane 14 mm vardı.Cuma günü 16 mm iki tane gördük ultrasonda çok iyi büyümüşlerdi. Bugünde çatladı büyük ihtimal ilk defa yumurta akı uzayan yoğun bir akıntı geldi tek seferlik. Sperm kalitesi için çift günlerde ilişki yaşa dediMaşallah inşallah dediğui gibi olur iki şumurta mı gelişmiş kaç mm di
Çok sevindim sizin adınıza verende alanda çok mutlu olsunlar. O zaman ay sonu 29-30 da test yaparız. Grup olarak ay sonunu bekleyeceğizKızlar ovitrelle buldum 1 buçuk saat önce vuruldum36 saat sonra ilişki dedi doktor. İnşallah şifa olur hamile kalırım
forumlarda araya taraya biri elden teslim etti.
Bir tane çocuğunuz mu var . Ben hiç hamile kalmadım o yüzden takip ediyorumBende regl bekliyorum famera yazdı, endişeliyim ilk ay hamile kaldım diye görmedim sinirlerim çok bozuk
Letu femera nin muadili bulabilirsen femera al bence ama letu da bende ise yaradı her ay yumurtalarım çok güzel gelişti yani anlayacağın içerik olarak aynıKızlar femara mi letu mu daha iyi doktorum bana bıraktı hangisini istiyorsan onu yazayım dedi de emin olamıyorum hangisi daha etkili kullananlar varmi aranızda