• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

İnşallah hepimizin mutlu haberleri yazalım buraya. Kasık ağrılarım batmalar çok yoğun. İnşallah çatlıyordur
İnşallah çatlayıp döllenip tutunurlar. Bende bir de gaz var . Sizde oldu mu ? Kullandığım ilaçların yan etkisinde gördüm ona bağladım ama

Cuma cumartesi çok vardı ama bugün daha rahatım. İnşallah kuzucujlarımızı bize nasip eder. Çatlayab yumurtalar tutunursa ikiz olabilir dedi bana doktorum. Size bir şey dediler mi
Hayır malesef bu kez doktorum çok yoğundu benim de kafam karışıktı soru soramadım. Reçwtemi bile gece attı.

Hayır malesef bu kez doktorum çok yoğundu benim de kafam karışıktı soru soramadım. Reçwtemi bile gece attı.
Benimde ilk muayenede hiç söylememişti bu sefer iki yumurtayı da tam çatlamaya hazır büyük gördük masadan kalkarken söyledi ikisi de çatlarsa ikiz gebelikler olabiliyor bilgin olsun dedi

Maşallah inşallah dediğui gibi olur iki şumurta mı gelişmiş kaç mm di
çarşamba bir tane 14 mm vardı.Cuma günü 16 mm iki tane gördük ultrasonda çok iyi büyümüşlerdi. Bugünde çatladı büyük ihtimal ilk defa yumurta akı uzayan yoğun bir akıntı geldi tek seferlik. Sperm kalitesi için çift günlerde ilişki yaşa dedi

Kızlar ovitrelle buldum 1 buçuk saat önce vuruldum 🥰🥰🥰 36 saat sonra ilişki dedi doktor. İnşallah şifa olur hamile kalırım 🥰🥰🥰🥰🥰 forumlarda araya taraya biri elden teslim etti.

Kızlar ovitrelle buldum 1 buçuk saat önce vuruldum 🥰🥰🥰 36 saat sonra ilişki dedi doktor. İnşallah şifa olur hamile kalırım 🥰🥰🥰🥰🥰 forumlarda araya taraya biri elden teslim etti.
Çok sevindim sizin adınıza verende alanda çok mutlu olsunlar. O zaman ay sonu 29-30 da test yaparız. Grup olarak ay sonunu bekleyeceğiz 🥰

Kızlar femara mi letu mu daha iyi doktorum bana bıraktı hangisini istiyorsan onu yazayım dedi de emin olamıyorum hangisi daha etkili kullananlar varmi aranızda

Ben geçen ay Femara kullandım olmadı, bu ay tekrar kullanıyorum 4.gündeyim, perşembe kontrole gideceğim yumurtalar büyümüş mü diye, pcos var. Bende de gaz yaptı ayrıca ruh hali değişikliği de yapmış olabilir 😅😊 bir de mükemmel bi yan etkisi oldu 2-3 günde 1 migrenim tutardı Femara kullandığımdan beri tutmuyor

Bi de -lütfen burayı dikkatli okuyun- Femara kullandığım ay normalde olan regl belirtilerimin hepsi tersine döndü. Yumurtlamadan itibaren kaşık ağrılarım başladı, tek taraflı batmalar oldu, gaz oldum, göğüslerim normalde çok hassas olur geçen ay olmadı…vs ben de umutlandım hamileyim kesin falan diye. Sonra negatif çıkınca çok üzüldüm. O yüzden çok büyük tavsiyem lütfen adet tarihiniz gelmeden bir sürü test yapıp stres olmayın kızlar. Vakit geçirecek kafa dağıtacak bir şeyler bulup onunla ilgilenin çünkü vakit de geçmiyor sürekli test yapası geliyor insanın 🥺🥹

Kızlar femara mi letu mu daha iyi doktorum bana bıraktı hangisini istiyorsan onu yazayım dedi de emin olamıyorum hangisi daha etkili kullananlar varmi aranızda
Letu femera nin muadili bulabilirsen femera al bence ama letu da bende ise yaradı her ay yumurtalarım çok güzel gelişti yani anlayacağın içerik olarak aynı

Back
X