Görebiliyor musunuz bilmiyorum ama bu kaset test erken testlerden değil.Bu sabah yaptımBebitom şuan stres olmak kendine verebileceğin en büyük zarar ben çarşamba 13 perşembe 7 çıkmıştın sanırım şimdiye iğne etkisi geçmiştir bat ne zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görebiliyor musunuz bilmiyorum ama bu kaset test erken testlerden değil.Bu sabah yaptımBebitom şuan stres olmak kendine verebileceğin en büyük zarar ben çarşamba 13 perşembe 7 çıkmıştın sanırım şimdiye iğne etkisi geçmiştir bat ne zaman
Evet hafif bir çizgi varGörebiliyor musunuz bilmiyorum ama bu kaset test erken testlerden değil.Bu sabah yaptım
Evet büyüdüler 13. Gün 14 mm olanlar 15. Gün 16 mm oldular 19. Gün bir tane 19 mm bir tane 18 mm bir tane de 16 mm vardı . Toplam üç yumurtam olmuştu ve kendileri çatladığı için iğne vermedi. Pcos olduğu için geç büyüyebileceğini şuan gayet yerinde ve zamanında büyüdüklerini gayette sağlıklı olduğunu söyledi. 4 ve üzeri yumurtam olsaydı bu siklusu iptal edeceğini çünkü yumurtalıklarımda o zaman daha fazla kist olabileceğini ve ara verebileceğimizi söyledi. Ama üç yumurtam vardı ve hepsi sağlıklıydı. İçiniz ferah olsun . Normalde insanlar 3 gün de başlaya biliyorlar ama ben 5 gün başlamıştım ilacadaSelam. 14mm olan büyüdü mü acaba sonrasında ? Bende çarşamba günü letuyu kullandıktan sonra gittim. Adetin 12.günüydü. 11/13mm olmuştu yumurtalar. Boyutu istediğim boyutta değil dedi dr. Pazartesi tekrar çağırdı. İğneyide aldım dolapta bekliyor. Ama nasip olmadı. Ümidim yoktu ama azıcık ümit oldunuz bana![]()
Normalde 27 Hazirandı ama geç yumurtladığım için doktorum 2 Temmuz olsun dedi. Ben belki dayanamamam 30 da bir gebelik testi yaparım elimde hazır varlarUmarımburdan takip edelim sonuçlarımızı
sizin bat ne zaman?
Ay bende bir gölge görüyorum inşallah vardırGörebiliyor musunuz bilmiyorum ama bu kaset test erken testlerden değil.Bu sabah yaptım
Yaa bize de haber vermeyi unutmaaNormalde 27 Hazirandı ama geç yumurtladığım için doktorum 2 Temmuz olsun dedi. Ben belki dayanamamam 30 da bir gebelik testi yaparım elimde hazır varlar![]()
Ayy tabiki de birbirimize destek olalaım güzel şeyler söyleyelim güzellikler olsun. Zaten gruptan bir kaç gebemizde çıktıYaa bize de haber vermeyi unutmaa![]()
Bende 6.gün başlamıştım.Evet büyüdüler 13. Gün 14 mm olanlar 15. Gün 16 mm oldular 19. Gün bir tane 19 mm bir tane 18 mm bir tane de 16 mm vardı . Toplam üç yumurtam olmuştu ve kendileri çatladığı için iğne vermedi. Pcos olduğu için geç büyüyebileceğini şuan gayet yerinde ve zamanında büyüdüklerini gayette sağlıklı olduğunu söyledi. 4 ve üzeri yumurtam olsaydı bu siklusu iptal edeceğini çünkü yumurtalıklarımda o zaman daha fazla kist olabileceğini ve ara verebileceğimizi söyledi. Ama üç yumurtam vardı ve hepsi sağlıklıydı. İçiniz ferah olsun . Normalde insanlar 3 gün de başlaya biliyorlar ama ben 5 gün başlamıştım ilacada
Normal testlerde çıkar mıydı sence ? Erken gebelik testinde çıkabilirdi ama bu normal kaset testAy bende bir gölge görüyorum inşallah vardır
Gönlünüzü ferah tutun avacado havuç ve inositol yumurtaları destekliyor yiyebilirsinizBende 6.gün başlamıştım.
Bakalım pazartesi 17.gün oluyor.
Bence yarın sabah bi erken gebelik testi yap ilk idrarla çıkarsa bizimdir çıkmazsa regl olmadığımız Hergün için şansımız vardırNormal testlerde çıkar mıydı sence ? Erken gebelik testinde çıkabilirdi ama bu normal kaset test
Benim regl 5 gün var ben de yaptım çıkmadı meselaaNormal testlerde çıkar mıydı sence ? Erken gebelik testinde çıkabilirdi ama bu normal kaset test
Benim Reglime tam 1 hafta var canım ama araştırdığım kadarıyla iğneler regli 2 3 gün öne çekebiliyormuş bilmiyorum ne olur. Senin iğneden sonra kaçıncı günün bugün ?Benim regl 5 gün var ben de yaptım çıkmadı meselaa
ayın 11inde vuruldum ben canım 26sında da regl olurum diye düşünüyorum öne çekmezse tabiBenim Reglime tam 1 hafta var canım ama araştırdığım kadarıyla iğneler regli 2 3 gün öne çekebiliyormuş bilmiyorum ne olur. Senin iğneden sonra kaçıncı günün bugün ?
Çok teşekkür ederim öyle düşünmemiştim şimdi adet olucak gibi ağrım var belim de ağrıyor bakalım Bikaç gün bekleyip kan vericemBenim doktorum geç gelişen başka yumurtalarda olduğu için bir hafta daha bekle eğer hala olmazsan o zaman gel dedi. Bence bekleyin
Evet öyle oldu insallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebelik uzun zaman sonra olunca insan endişeleniyor korkuyor dua edinEvet sizin belirtiniz iyiymiş yerleşme kanaması gibi duruyor belirtici olmuş tabi biraz
Ben bu ay o şekilde başardımAma gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar ya, yumurtlama döneminde 4-5 gün mü yoksa gün aşırı mı daha mantıklıeşimden test istemedi doktor 6 ay boyunca Femarayı bi deneyelim dedi muayeneden sonra
Evett olumlu düşünelimAyy tabiki de birbirimize destek olalaım güzel şeyler söyleyelim güzellikler olsun. Zaten gruptan bir kaç gebemizde çıktı![]()
İnşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alınEvet öyle oldu insallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebelik uzun zaman sonra olunca insan endişeleniyor korkuyor dua edin![]()