• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Bebitom şuan stres olmak kendine verebileceğin en büyük zarar ben çarşamba 13 perşembe 7 çıkmıştın sanırım şimdiye iğne etkisi geçmiştir bat ne zaman
Görebiliyor musunuz bilmiyorum ama bu kaset test erken testlerden değil.Bu sabah yaptım

Eklentiler

• IMG_6055.webp
    IMG_6055.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 24
Selam. 14mm olan büyüdü mü acaba sonrasında ? Bende çarşamba günü letuyu kullandıktan sonra gittim. Adetin 12.günüydü. 11/13mm olmuştu yumurtalar. Boyutu istediğim boyutta değil dedi dr. Pazartesi tekrar çağırdı. İğneyide aldım dolapta bekliyor. Ama nasip olmadı. Ümidim yoktu ama azıcık ümit oldunuz bana 🥹🥹
Evet büyüdüler 13. Gün 14 mm olanlar 15. Gün 16 mm oldular 19. Gün bir tane 19 mm bir tane 18 mm bir tane de 16 mm vardı . Toplam üç yumurtam olmuştu ve kendileri çatladığı için iğne vermedi. Pcos olduğu için geç büyüyebileceğini şuan gayet yerinde ve zamanında büyüdüklerini gayette sağlıklı olduğunu söyledi. 4 ve üzeri yumurtam olsaydı bu siklusu iptal edeceğini çünkü yumurtalıklarımda o zaman daha fazla kist olabileceğini ve ara verebileceğimizi söyledi. Ama üç yumurtam vardı ve hepsi sağlıklıydı. İçiniz ferah olsun . Normalde insanlar 3 gün de başlaya biliyorlar ama ben 5 gün başlamıştım ilacada

Umarım 🫶 burdan takip edelim sonuçlarımızı 🥲 sizin bat ne zaman?
Normalde 27 Hazirandı ama geç yumurtladığım için doktorum 2 Temmuz olsun dedi. Ben belki dayanamamam 30 da bir gebelik testi yaparım elimde hazır varlar 🥰

Evet büyüdüler 13. Gün 14 mm olanlar 15. Gün 16 mm oldular 19. Gün bir tane 19 mm bir tane 18 mm bir tane de 16 mm vardı . Toplam üç yumurtam olmuştu ve kendileri çatladığı için iğne vermedi. Pcos olduğu için geç büyüyebileceğini şuan gayet yerinde ve zamanında büyüdüklerini gayette sağlıklı olduğunu söyledi. 4 ve üzeri yumurtam olsaydı bu siklusu iptal edeceğini çünkü yumurtalıklarımda o zaman daha fazla kist olabileceğini ve ara verebileceğimizi söyledi. Ama üç yumurtam vardı ve hepsi sağlıklıydı. İçiniz ferah olsun . Normalde insanlar 3 gün de başlaya biliyorlar ama ben 5 gün başlamıştım ilacada
Bende 6.gün başlamıştım. 🥺
Bakalım pazartesi 17.gün oluyor.

Benim doktorum geç gelişen başka yumurtalarda olduğu için bir hafta daha bekle eğer hala olmazsan o zaman gel dedi. Bence bekleyin
Çok teşekkür ederim öyle düşünmemiştim şimdi adet olucak gibi ağrım var belim de ağrıyor bakalım Bikaç gün bekleyip kan vericem

Back
X