• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen kullanacaklar toplanalım

Kızlar birsey sorucam. Benim değerlerim gayet güzel pcos ta yok bende.Sadece 2 aydır doğal gebelik olmadı bende doktora hemen kalmak istiyorum hocam demiştim sonra oda o zaman bu ay Klomen başlayalım sana dedi.Sizce normal mi ? Bende pcos yok

Kızlar birsey sorucam. Benim değerlerim gayet güzel pcos ta yok bende.Sadece 2 aydır doğal gebelik olmadı bende doktora hemen kalmak istiyorum hocam demiştim sonra oda o zaman bu ay Klomen başlayalım sana dedi.Sizce normal mi ? Bende pcos yok
Aslında 1sene doğal yolla gebelik olmadığında bu tip tedaviler başlanıyor Hormon testi falan yapılmış mıydı sana canım

Aslında 1sene doğal yolla gebelik olmadığında bu tip tedaviler başlanıyor Hormon testi falan yapılmış mıydı sana canım
IMG_5454.webp

Ya klomende aldım çatlatma iğnesini de çarşamba
Siz bilirsiniz ama olmazsa ikinci ay femara sorun doktorunuza
Klomen çok ama boş yumurta üretiyor genelde
Başarı oranı düşük
İmkansız değil altını çiziyorum “düşük”
Aklınızda bulunsun yani. Çünkü biliyorum şimdi umutlanacaksınız ilaç kullandınız diye hemen olacak sanıp sonra hayal kırıklığı olmasın. Olmama ihtimalini de düşünün.
İnşaAllah pozitif gelsin bu ay sağlıkla hayırla 🌸

Başarı oranı düşük
Aklınızda bulunsun yani. Çünkü biliyorum şimdi umutlanacaksınız ilaç kullandınız diye hemen olacak sanıp sonra hayal kırıklığı olmasın. Olmama ihtimalini de düşünün.
Acaba Letu nasıl bir ilaç bilginiz var mı

Bence doktoruna söyle, femara kullan klomen vakit kaybı

Ya klomende aldım çatlatma iğnesini de çarşamba başlicam

Başarı oranı düşük
Kilomen in 3. Ayında hamile kalmıştım zamanında şuan 6 yaşında 🤭
adet olmayı bekliyorum bugün yarın olırum yine başlayacağım Rabbim aratmasın 🤲
Klomenden önce çörekotu yağı da içmiştim belki yine içerim bir arkadaş kasıklarına masaj yaptığını yazmış ç.Otu yağıyla onu da yapmayı düşünüyorum
Yumurta kalitesi için incir de yiyorum
Belki inositol takviyesi de alabilirim
Sizde araştırın inositol yum kalitesini artırıyor muş.

Msj tekrarı.

Son düzenleme:
Açıkçası famera kullanıp hamile kalamayan da çok okudum.
bence yumurta kalitesi kişi ile alakalı ilaçlar yumurtayı büyütmeye yarıyor yumurtalar zaten var ilaçla oluşmuyor.

Back
X