Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiiiimmmBunu kullandım canım ben gayette memnunum regle 2-3 gün kalasiya da içinde kaset gebelik testide gelmişti onunla öğrendim gönül rahatlığıyla alabilirsin![]()
Ricaaa ederimmmmTeşekkür ederiiiimmm![]()
Aslında 1sene doğal yolla gebelik olmadığında bu tip tedaviler başlanıyor Hormon testi falan yapılmış mıydı sana canımKızlar birsey sorucam. Benim değerlerim gayet güzel pcos ta yok bende.Sadece 2 aydır doğal gebelik olmadı bende doktora hemen kalmak istiyorum hocam demiştim sonra oda o zaman bu ay Klomen başlayalım sana dedi.Sizce normal mi ? Bende pcos yok
Aslında 1sene doğal yolla gebelik olmadığında bu tip tedaviler başlanıyor Hormon testi falan yapılmış mıydı sana canım
Hormonlarımda normal bugün yapıldı ben anlamadım ya
Bence FSH biraz yüksek onlara bağlı olarak da başlatmış olabilirHormonlarımda normal bugün yapıldı ben anlamadım ya
Bence doktoruna söyle, femara kullan klomen vakit kaybıKızlar merhaba ben 4 Haziran itibaren 5 gün Klomen kullanmaya başlicam benim gibi olan var mı ? Haberleşelim
Ya klomende aldım çatlatma iğnesini de çarşamba başlicamBence doktoruna söyle, femara kullan klomen vakit kaybı
Siz bilirsiniz ama olmazsa ikinci ay femara sorun doktorunuzaYa klomende aldım çatlatma iğnesini de çarşamba
Acaba Letu nasıl bir ilaç bilginiz var mıSiz bilirsiniz ama olmazsa ikinci ay femara sorun doktorunuza
Klomen çok ama boş yumurta üretiyor genelde
Başarı oranı düşük
İmkansız değil altını çiziyorum “düşük”
Aklınızda bulunsun yani. Çünkü biliyorum şimdi umutlanacaksınız ilaç kullandınız diye hemen olacak sanıp sonra hayal kırıklığı olmasın. Olmama ihtimalini de düşünün.
İnşaAllah pozitif gelsin bu ay sağlıkla hayırla![]()
O da başka bir muadil ilaç. Aynı işi görüyor ama kullanmadım bilmiyorumAcaba Letu nasıl bir ilaç bilginiz var mı
Anladımm teşekkür ederim . Rahim filminiz var mı acabaO da başka bir muadil ilaç. Aynı işi görüyor ama kullanmadım bilmiyorum
Bence doktoruna söyle, femara kullan klomen vakit kaybı
Ya klomende aldım çatlatma iğnesini de çarşamba başlicam
Kilomen in 3. Ayında hamile kalmıştım zamanında şuan 6 yaşındaSiz bilirsiniz ama olmazsa ikinci ay femara sorun doktorunuza
Klomen çok ama boş yumurta üretiyor genelde
Başarı oranı düşük
İmkansız değil altını çiziyorum “düşük”
Aklınızda bulunsun yani. Çünkü biliyorum şimdi umutlanacaksınız ilaç kullandınız diye hemen olacak sanıp sonra hayal kırıklığı olmasın. Olmama ihtimalini de düşünün.
İnşaAllah pozitif gelsin bu ay sağlıkla hayırla![]()