- 18 Temmuz 2023
- 459
- 302
- 23
Amin inşallah canım hepimiz o güzel haberleri alalım insallahİnşallah hayırlı haberleri alırsınızben de perşembe çektireceğim bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım hepimiz o güzel haberleri alalım insallahİnşallah hayırlı haberleri alırsınızben de perşembe çektireceğim bakalım
Çok iyi yapmışsın bende geriye dönüp bakınca daha önce yapsaydım diyorum ama sonra vakti tayin eden Allah herseyin en iyisini bizlere vereceği için sıkıntı yapmıyorum sende kendini rahatlat ve öyle gir inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay dualarım seninleİnşallah bakalım nasip geçen ay Letu kıllandım zaten 3 ay vermişlerdi süre 1 ayı gitti. Bende başka bi sorun kalmasın diye hsgde istedim olmazsa 2 ay daha tüp bebek olacak
Klomen ı adetin bittikten sonra mı başlıcaksınKızlar merhaba ben 4 Haziran itibaren 5 gün Klomen kullanmaya başlicam benim gibi olan var mı ? Haberleşelim
Hayır canım adetin 5.günü başlıyorum doktor öyle söylediKlomen ı adetin bittikten sonra mı başlıcaksın
Yaaa çok teşekkür ederim o kadar iyi geldin ki banaHemen dediğin için doktor bu tedaviyi önermiştir endişelerin var ise başka bir doktorada görünebilirsin. İlacı kullanıp kullanmamak senin kararın asla mecbur hissetme hiç de stres yapma bak ben de yarın başlıyorum bu süreçte elimden geldiğince sana destek olacağım
Bende geçen ay başladım şuan regl günümü bekliyorum 18 haziranKızlar bende bu ay klomen başladım bugün hepimiz güzel haberler alırız inşallah. Pcos var bende de![]()
Benebraarrr ın önerdiği Laboquick ovulasyon testini sipariş verdim.
Önceki tecrübelerime göre anlatayım nasıl kullanman gerektiğini.
Adetin bittiği ertesi gün başlamalısın.Uykudan kalktığın ilk idrarla yapma ikinci ile yap. Ovulasyon testini yapmadan 1-2 saat önce sıvı alımını bırakmalısın. Öğlen 12 ile akşam 7 arası bir saat belirle her gün aynı saatte testi yap. Beklenen adet tarihine kadar devam et bu şekilde. Çift çizgiyi gördüğünde ( c çizgisinden t çizgisinin ya koyu olması lazım ya da aynı koyulukta olmaları lazım) yumurtlama günü oluyor. Ertesi gün test çizgisi silikleştiğinde yumurtan çatlamış demektir. Bu günleri yumurtlama gününden itibaren bir dolu bir boş değerlendirmelisin. Sperm kalitesinde bir sıkıntı yoksa art arda 3gün de değerlendirebilirsin. Yumurtlama zamanı üşütme kendini sıcak tutmalısın. Yumurtlama gününden 15-17gün sonra gebelik testi yapabilirsin. Ama test için beklemek her zaman için daha iyi. Umarım bu ay sağlıklı bir süreç geçirip kolaylıkla hamile kalırızz inşallah![]()
Şansı artırmak adına evet öyle olması lazımÇift çizgiyi gördüğümüz gün ve çizgilerin silikleştiği ilk gün mü ilişki olması gerekiyor?
Çok sağ olun Allah razı olsunÇok iyi yapmışsın bende geriye dönüp bakınca daha önce yapsaydım diyorum ama sonra vakti tayin eden Allah herseyin en iyisini bizlere vereceği için sıkıntı yapmıyorum sende kendini rahatlat ve öyle gir inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay dualarım seninle![]()
merhaba18 mayıs bat günümdü 3. günü klomen kullanmaya başladım 5 gün boyunca doktor gün aşırı ilişki dedi ama3-4 gündür pelvik bölgemde ağrı var sebebi ne olabilir sizceBunu kullandım canım ben gayette memnunum regle 2-3 gün kalasiya da içinde kaset gebelik testide gelmişti onunla öğrendim gönül rahatlığıyla alabilirsin![]()
Ayy bende başladım 3 haziranda hem klomen hemde femara aynı anda inşallah güzel sonuçlar alırızKızlar merhaba ben 4 Haziran itibaren 5 gün Klomen kullanmaya başlicam benim gibi olan var mı ? Haberleşelim
Ben kullanıyorum içinde östrojen hormonu var bebek rahat tutunsun diye rahmi kalınlaştırıyor.Benimde pcos teşhisim var 1 tane allahıma şükür evladım var ikinciyi istiyorumadetim düzensiz ve 7 8 aydır normal denedik olmadı doktara gittim doktorun estrofem verdi günde bir kez içilecek klomen ve femara ne olduğunu bilmiyorum sadece estrofem kullanıyorum kullanmam bitince kan vericem bu haptan kullanan var mı gebelik için faydalı bir ilaç mı cevaplarsanız sevinirim
![]()
Gynopol mü kullanıyorsunuzSelam kızlar bu grubu sevdim herkes cok yakın tarihlerde ilaca başlamış bende ilk klomenle başladım yumurtam büyüdü ancak gebelik oluşmadı 2. Deneme de yine klomen kullandım ancak hiç yumurta. Büyümedi bu ay doktorum klomen + femara başlattı bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız ayrıca pcos olanlar için inositol tavsiye ederim ekstra ben bunu kullanıyorum vitaminleriniz düşük ise bunlarda cok önemli mesela ben inositol+D vit+b12+folik asit gibi hepsinin bir arada oldugu bir takviye alıyorum .
Benim de haftaya çarşamba bitiyor hapım rahiminde kalışma var dedi pazartesi günü doktorum inşallah faydasını görürüm ilacınBen kullanıyorum içinde östrojen hormonu var bebek rahat tutunsun diye rahmi kalınlaştırıyor.
Ne demekBenim de haftaya çarşamba bitiyor hapım rahiminde kalışma var dedi pazartesi günü doktorum inşallah faydasını görürüm ilacın
Cevap verdiğin için teşekkür ederim![]()
Ben kullandım 3. Ay femeranin muadili ise yaradı 3 ayda gelişti yumurtalarım ama gebe kalamadım 4 aydır da gonal f kullanıyorumO da başka bir muadil ilaç. Aynı işi görüyor ama kullanmadım bilmiyorum
Mutlaka değerlendir o günleri bende çatlama olduğu günlerde ağrı oldu aynı ve üst üste değerlendirdim üç gub sonra gün aşırı devam ettik büyük ihtimalle çatlama ağrısı doktorum öyle dedi çatlama olduğu zaman agrir diyemerhaba18 mayıs bat günümdü 3. günü klomen kullanmaya başladım 5 gün boyunca doktor gün aşırı ilişki dedi ama3-4 gündür pelvik bölgemde ağrı var sebebi ne olabilir sizce
Ay inşallah güzel sonuçlar alırızNe demekben yeni başladım daha klomene o yüzden sabırsızca bekliyorum
![]()