• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen kullanacaklar toplanalım

Ben mart ayında Klomen + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı
Nisan ayında tekrar Klomen kullandım fakat bu sefer yumurtam büyümedi ve reglim 2 hafta gecikti
Dün (2 Haziran) Femara kullanmaya başladım
Sabah akşam 5 gün kullanacağım
Bu sabah da aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı içtim
İnşallah bu ay hepimiz bebiş haberi alırız 🤲🏼

Kilomen in 3. Ayında hamile kalmıştım zamanında şuan 6 yaşında 🤭
adet olmayı bekliyorum bugün yarın olırum yine başlayacağım Rabbim aratmasın 🤲
Klomenden önce çörekotu yağı da içmiştim belki yine içerim bir arkadaş kasıklarına masaj yaptığını yazmış ç.Otu yağıyla onu da yapmayı düşünüyorum
Yumurta kalitesi için incir de yiyorum
Belki inositol takviyesi de alabilirim
Sizde araştırın inositol yum kalitesini artırıyor muş.
Benim şuan bir çocuğum var🥰 klomen ile denedim olmadı. Femarada işe yaradı hamile kaldım. 3.ayı derken 3 ayrı klomen denemesi mi

Açıkçası famera kullanıp hamile kalamayan da çok okudum.
bence yumurta kalitesi kişi ile alakalı ilaçlar yumurtayı büyütmeye yarıyor yumurtalar zaten var ilaçla oluşmuyor.
İlaçla oluşmıyor ama ilaçla kalite artıyor. Hem zaten sadece yumurtayla bitmiyor. Tüpler açık mı,rahim filmi var mı,sperm kaliteli mi hepsi birer vesile işte
Rabbim kimseye aratmasın

Anladım benim doktorum 3 ay Letu kullan bakalım dedi ama tıkalıysa ne işe yarayacak diye ben başka doktora gittim o çekecek iki gün sonra ama Letu kullanmaya devam ediyorum bu arada
Doktorum femara vermeden önce tüplerden emin olalım dedi boşa zaman geçirmeyelim diye.
Rahim filmi sonrası femara içtim yani 1 ay arayla

Kızlar merhaba ben 4 Haziran itibaren 5 gün Klomen kullanmaya başlicam benim gibi olan var mı ? Haberleşelim
Bende bu ay klomen ve letu kullandım yarın kontrolum var bakalım hayırlısı. 3.ayim inşallah hayırlı bir şekilde hamile kalırız . Ben adetimin 3.gunu kuru incir yedim zeytinyağında bekletilmiş ve hayıt sirkesi içtim her akşam

Anladım benim doktorum 3 ay Letu kullan bakalım dedi ama tıkalıysa ne işe yarayacak diye ben başka doktora gittim o çekecek iki gün sonra ama Letu kullanmaya devam ediyorum bu arada
Rahim filmi çekilen ayda neden içiyorsun ki zaten korunman senin faydana olur
İlişki de yasak zaten filme kadar
Filmden sonra da birkaç gün kanama okuyor

Rahim filmi çekilen ayda neden içiyorsun ki zaten korunman senin faydana olur
İlişki de yasak zaten filme kadar
Filmden sonra da birkaç gün kanama okuyor
Evet ama ovulasyonum geç benim 18.gün gibi oluyor rahim filmi 9.gün çekilecek sanırım o arada bir hafta korunsam bile sonrasında vakit oluyor hala belki doktor o yüzden Letuyu kullan dedi

Canım bende bu ay rahim filmi çekildim aynı zamanda letu kullandım ama bende yapısıklik vardı açıldı denildi beklemedeyim yarın bat tarihi olmam inşallah ama hsg gecikmeden yapabiliyormus diye okudum burada

Benim şuan bir çocuğum var🥰 klomen ile denedim olmadı. Femarada işe yaradı hamile kaldım. 3.ayı derken 3 ayrı klomen denemesi mi
Evet 3 kere kullandım 2 sinde adet oldum
İlaçla oluşmıyor ama ilaçla kalite artıyor. Hem zaten sadece yumurtayla bitmiyor. Tüpler açık mı,rahim filmi var mı,sperm kaliteli mi hepsi birer vesile işte
Rabbim kimseye aratmasın
Aynen canım amin amin🤲

Evet ama ovulasyonum geç benim 18.gün gibi oluyor rahim filmi 9.gün çekilecek sanırım o arada bir hafta korunsam bile sonrasında vakit oluyor hala belki doktor o yüzden Letuyu kullan dedi
Bizde yunurtlama geç olduğu için letu kalite ve büyütme konusunda öne çekiyor bu durum bizim için çok iyi aslında. İnşallah bu ay ilkte olur

Kızlar birsey sorucam şimdi ben yarın klomene başlıyorum. 2 gündür hayıt otu çayı içiyordum sabahları aç karnına. Ve bol bol havuç ve incir yiyorum. Çörek otu yağını da aldım başlicam ona da ve kasıklarıma da onunla masaj yapıcam birde ovulasyon testiyle ilerlicem bu süreçte. Sizce ovulasyon testini saat kaçta ve nasıl yapmalıyım ? Dikkat etmem gereken birsey var mı ?

27 yaşındayım canım amh baktırmadım
Hemen dediğin için doktor bu tedaviyi önermiştir endişelerin var ise başka bir doktorada görünebilirsin. İlacı kullanıp kullanmamak senin kararın asla mecbur hissetme hiç de stres yapma bak ben de yarın başlıyorum bu süreçte elimden geldiğince sana destek olacağım

Kızlar birsey sorucam şimdi ben yarın klomene başlıyorum. 2 gündür hayıt otu çayı içiyordum sabahları aç karnına. Ve bol bol havuç ve incir yiyorum. Çörek otu yağını da aldım başlicam ona da ve kasıklarıma da onunla masaj yapıcam birde ovulasyon testiyle ilerlicem bu süreçte. Sizce ovulasyon testini saat kaçta ve nasıl yapmalıyım ? Dikkat etmem gereken birsey var mı ?
Ben ebraarrr ebraarrr ın önerdiği Laboquick ovulasyon testini sipariş verdim.
Önceki tecrübelerime göre anlatayım nasıl kullanman gerektiğini.
Adetin bittiği ertesi gün başlamalısın.Uykudan kalktığın ilk idrarla yapma ikinci ile yap. Ovulasyon testini yapmadan 1-2 saat önce sıvı alımını bırakmalısın. Öğlen 12 ile akşam 7 arası bir saat belirle her gün aynı saatte testi yap. Beklenen adet tarihine kadar devam et bu şekilde. Çift çizgiyi gördüğünde ( c çizgisinden t çizgisinin ya koyu olması lazım ya da aynı koyulukta olmaları lazım) yumurtlama günü oluyor. Ertesi gün test çizgisi silikleştiğinde yumurtan çatlamış demektir. Bu günleri yumurtlama gününden itibaren bir dolu bir boş değerlendirmelisin. Sperm kalitesinde bir sıkıntı yoksa art arda 3gün de değerlendirebilirsin. Yumurtlama zamanı üşütme kendini sıcak tutmalısın. Yumurtlama gününden 15-17gün sonra gebelik testi yapabilirsin. Ama test için beklemek her zaman için daha iyi. Umarım bu ay sağlıklı bir süreç geçirip kolaylıkla hamile kalırızz inşallah 🌺

Bizde yunurtlama geç olduğu için letu kalite ve büyütme konusunda öne çekiyor bu durum bizim için çok iyi aslında. İnşallah bu ay ilkte olur
İnşallah bakalım nasip geçen ay Letu kıllandım zaten 3 ay vermişlerdi süre 1 ayı gitti. Bende başka bi sorun kalmasın diye hsgde istedim olmazsa 2 ay daha tüp bebek olacak

Back
X