• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen kullanacaklar toplanalım

Kızlar merhaba ben 4 Haziran itibaren 5 gün Klomen kullanmaya başlicam benim gibi olan var mı ? Haberleşelim
Bugün bende sizdenim, az önce içtim🥹 Rabbim hepimize güzel haberler versin birlikte takip edelim kızlar🌸 Geçen ayda kullandım ama sonuç alamadım yine de üzülmek yok bu ay bizim ayımız olsun 😍 Bu süreçte benim izleyeceğim yolu anlatayım 5 gün Klomen kullanıp daha sonra 1 gün ara verip gonapeptyl çatlatma iğnesi kullanacağım. İğneyi kullanmadan 1 gün önce birliktelik, iğneden 36 saat sonra tekrar birliktelik diyorlar ama açıkçası ben adetim bittikten sonra ovülasyon testiyle pik olan günleri değerlendirmeyi planlıyorum iğneden sonra ilk üç gün daha sonra bir gün durup diğer gün tekrar birliktelik olacak şekilde yol izleyeceğim 🌸

Kızlar ben de 7sinde letuya başlıyorum. 5 gün kullanacak 14ünde doktor randevum var. Hayırlı haberlerimiz sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah.

Back
X