Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz test verdi miBen kullandım 3. Ay femeranin muadili ise yaradı 3 ayda gelişti yumurtalarım ama gebe kalamadım 4 aydır da gonal f kullanıyorum
Bugün bende sizdenim, az önce içtimKızlar merhaba ben 4 Haziran itibaren 5 gün Klomen kullanmaya başlicam benim gibi olan var mı ? Haberleşelim
Bende çatlama diye düşünüyorum hadi hayırlısıMutlaka değerlendir o günleri bende çatlama olduğu günlerde ağrı oldu aynı ve üst üste değerlendirdim üç gub sonra gün aşırı devam ettik büyük ihtimalle çatlama ağrısı doktorum öyle dedi çatlama olduğu zaman agrir diye
İnşallah gebelik olmuştur güzel haberlerini alırızBende geçen ay başladım şuan regl günümü bekliyorum 18 haziran
Amin canımKızlar ilk klomenimi az önce içtim hayırlara vesile olur inşallah![]()
İğne kullandınız mı?merhaba18 mayıs bat günümdü 3. günü klomen kullanmaya başladım 5 gün boyunca doktor gün aşırı ilişki dedi ama3-4 gündür pelvik bölgemde ağrı var sebebi ne olabilir sizce
İnşallah canımİnşallah gebelik olmuştur güzel haberlerini alırız
Hayır bana iğne vermedi çoğu insana verilmiş ama bana vermediİğne kullandınız mı?
Evet iğne zor bulunduğu için vermiyor artık çoğu doktor.Hayır bana iğne vermedi çoğu insana verilmiş ama bana vermedi
İğne bana da vermedi ne olduğunu bu forumdan öğrendim. Sadece femara yazdıHayır bana iğne vermedi çoğu insana verilmiş ama bana vermedi
Süresi kişiye göre değişiyor galiba. bana doktor 4 ay dene olmazsa tüp bebek dediKızlar klomen femera ya da letuyu en fazla kaç ay kullandınız?
Evet galibaEvet iğne zor bulunduğu için vermiyor artık çoğu doktor.
Umarım iğneye gerek kalmadan hamile kalırızİğne bana da vermedi ne olduğunu bu forumdan öğrendim. Sadece femara yazdı
UmarımUmarım iğneye gerek kalmadan hamile kalırız
Anladım cevabın için teşekkür ederim. Bende 4. Ay kullanacam ama 2.gün başlayıp günde 2 defa 7 gün boyunca dedi çok uzun değil mi?Süresi kişiye göre değişiyor galiba. bana doktor 4 ay dene olmazsa tüp bebek dedi