Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bende varım 2.denemem haziranda başlıcam izmir smyrna da doktor haziranda gel bakalım dedi duruma göre başlarız dedi yumurta rezervimi iyi gördüğü için daha ileri tarihe atmak isityor ama ben haziranda başlıcam çok isityorum çok heycanlıyım lütfen dua edelim. martta ilk denememdi sorun erkek infertelitesi.
gecen sene bu basligi ben atmistim.........Rabbim hepinizi sevindirsin
aynen canım benimde öyle infertelitesi ve martta ilk denememdi olmadı haziranda 2.denememiz hepimiz için hayırlı olur inş.
inşallah inşallah sürekli dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin.seninde yüzün gülsün inşallah temmuzda burdan güzel haberleri verelim birbirimize sizde sorun ne ve tedavini nerde oluyorsun???. benim kız kardeşim de micro yaptı endo hastasıydı o ilki olmadı tek yumurtalığı vardı 2.de gitmek üzereydi eşinde varikosel vardı okadar umutsuzdularki allahım yüzlerine güldü istanbulda aydın arıcı ya gittiler anadolu sağlık merkezinde şimdi 2 tane yavrusu var allah bizlerede nasip etsin.:Saruboceq:
Ne güzel rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün,bende bir sorun yok canım eşimin spermleri yetersiz tese ameliyatı oldu,ilk denememiz başarısız oldu sanırım yeni yasadan dolayı tek embriyo olayı yüzünden, inş.2.de mutlu oluruz.İstanbul'da eurofertil'de başladık devam edeceğiz canım
hayırlısı olsun inşallah .çok zor valla erkek infertelitesi daha zormuş benim anlamadığım bizim negatif olunca neden dediğimizde doktora eşinizin spermleri yüzünden dedi e bizim 4 tane embriyomuz oldu 8 hücreli 1.kalite sonuçta çocuk oldu diye kendimizi avuturken öle dediklerinde morlimiz bozuldu anlamadım gitti bu durumu senin için bir neden belirttilermi?
selam hanımlar,ben de haziranda başlamayı düşünüyorum Allahın izniyle,mayısın son haftasına yakın hasta olucam ve doktora gidip gün kesicem büyük ihtimalle birdahaki adetinde gel başlayalım der.devletin evlilikte 3yılı doldurma şartını kaldırması ne iyi oldu yoksa bayramdan sonraya kalacaktık
merhaba kıslar bende haftaya doktora gidicem herşey normalse 2. tüp bebeğe başlıycam
hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır.
inşallah teşekkür ederim
kılzar tup bebek ne kadara mal oluor
sizde sorun ney=?