• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım

ben ilk denememde aşılama raporuyla ilaçların bir kısmını devlet ödedi ama tahlildi falan derken 6000 lirayı buldu çok masraflı gerçekten allah yardımcımız olsun yoksa ömrümüz tedavi parası biriktirmekle geçecek.

hayırlı olsun canım.benimde hemen hemen aynı dönemlerde olacak.
sizdeki sorun neydi?

bizimki erkek faktörü,normal yolla olmayacağı belli olmasına rağmen devletin 3yıl şartı yüzünden bekliyorduk 3yılımız dolunca da ramazan giriyordu araya ama şükür o şart kalktı da bize de umut ışığı göründü.Allah yardımcımız olsun inşallah ilk denemede tutar hepimizinki de...

bizimki erkek faktörü,normal yolla olmayacağı belli olmasına rağmen devletin 3yıl şartı yüzünden bekliyorduk 3yılımız dolunca da ramazan giriyordu araya ama şükür o şart kalktı da bize de umut ışığı göründü.Allah yardımcımız olsun inşallah ilk denemede tutar hepimizinki de...

3 yıllık sart kalkmadıki..bız adanayı falan aradık kalkmadı dedı yazılı bır belge ıle onaylanmamıs sozde kalktı denılıor

Merhaba,ben bu ay regl olunca Memorial'ile görüşeceğim ve Brüksel veya Memorial karar vereceğim ve tedaviye start vereceğiz.Uzun protokol uygun denilmişti, bu ayki reglin sonra gün sayıp Lucrine başlayacağız...Bakalım...Memorial da muayene için hangi doktordan randevu alacağımı bilmiyorum? Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba,ben bu ay regl olunca Memorial'ile görüşeceğim ve Brüksel veya Memorial karar vereceğim ve tedaviye start vereceğiz.Uzun protokol uygun denilmişti, bu ayki reglin sonra gün sayıp Lucrine başlayacağız...Bakalım...Memorial da muayene için hangi doktordan randevu alacağımı bilmiyorum? Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?

arkadaşım merhaba ben 7.5 yıldıruğraşıyorum 3.cü tüp bebek denemem bu bizde bürüksel ile gidip görüştük birde memoriale gidicez bu cumartesi günü bence araştırma ve ekip olarak çok iyi oldukları için labratuar olarakta iyi oldukları söyleniyor %99 Memoriali düşünüyoruz tekrar yazarım sonuçları burayı tavsiye ederim.

Umarım sizin de tedaviniz olumlu sonuçlanır.Ben de bu ay içinde gidip memorial ile görüşeceğim.Eşimin genetik sonuçlarının bekliyoruz.Onlar da çıksın ki ona göre PGT ye gerek olup olmadığını soracağız.Bakalım...

Rapor için 3 yıl evlilik şartı bu haftasonuna kadar kesinleşiyor.SGK'yı arayıp sordum.Orada yetkili kişi, bi aksilik omazsa cuma gününe kadar resmi gazetede yayınlanacak dedi.ılgilenen arkadaşlara duyurulur.Biz de hemen haftaya rapor çıkaracağız.Kadın için sağlık raporu gerekiyormuş sanırım,200 liraya alınıyormuş.

Maşallah kızlar.. Memorilde bayağı karşılaşacağız heralde..Nasıl tanısak birbirimizi.. Ben

yarın istenen tahlillerimi hazırlıyorumm. Tahlillerle ilk randevuya gidiyorum. Kimden

randevu aldığın önemli değilmiş. Her seferinde başka doktor olucakmış.Haziran adetiyle

başlıyoruz inşallah..

ya herkes memorialde medikal parka gidecek olan kimseye rastlamadım ben de mi merkezimi değiştirsem zaten ilkinde her şey çok iyi olmasına rağmen sonuç negatif oldu oooooof ya çok kararsızım .

bizde kısmetse haziran ayında ilk tüp bebeğimizi yaptırıcaz. Dilerim rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir de meleklerimizi gönderir bize...Benim ilk denemem olacak.Bizimki sebepsiz infertilite...Kendiliğinden olup 5 haftalıkken düşen bir bebeğim var... 2 yıla yakın zamandır olmadı tekrar bekleyene kadar tüp bebekle çocuk sahibi olalaım istedim..hem belk güzeli allahım 2 tane verir bize...ınşallah....

kızlar haziran adetinde beden 2ci denemem başlıyorum umutta ilk denemem olucak dr süleyman tosun.bende tüpümün biri tıkalı eşimde sorun yok ve yumurtlama zayıf 8 yumurta çıktı ilkinde 5 tane döllenmişti biri yi demişlerdi kalanlar düşük laitede diye 4 yumurta koyuldu ama tutmadı o dönem çok stresliydim işimden dolayı şimdi işide bıraktım psikolojik terapide aldım bakalım şimdi olucakmı olmazsa dr laporoskopi yapıcak hayırlısı.yumurtlama yaşıma göre zayıf ama yinede iyimiş.tüğlerden sıvı akışı olduysa tutunma olmamıştır tabi ünüversitede oldu ilk denemem süleyman bey yapmadığı için takibi yumurta kalitesini bilemiyor kaç hücreli falan bizede söylemediler.burda doktorumdan çok güven aldım tutmasa bile doktorum ne derse tedaviyi yaptırıcam:))haydi hayırlısı haziranda yaptıracaklar için:))))))))

merhaba arkadaşlar bende umut tüp bebek merkezinde doktor süleyman bey ile tedavi göreceğim şuan tahlillerimizin sonuçlarını bekliyoruz tahlil sonuçlarına göre kısa zaman içersinde başlayacağım

iyi günler bn sirtte ogretmnlik yapıyorum yazın ist gelecegim 3 ay sürem var geldigim gün adetin 1. yada 2. günü olacak ilk ayı kacırırmıyım yoksa temmuzdamı baslasam daha iyi olur bide kac gün onceden gelmm lazım size bnm yumrtlama problemimi yok cok düzenli yumrtluyorum adetn 16 gün catlıyor ama olmuyor rahim filimi cektirdim oda iyi ama 1 sene once dıs gebelk yasadım ve tek tüpüm alnıdı ondan sonra olmadı artık cok yıprandım ve tüp bebek olsun ve bir kerede kurtulayım istiyorum biliyorum ondada illa olacak die bişey yok ama bide bisey daha haziranı da bos gecmemek için hazirandada asılamamı yaptrsam onun için ne zamn gidilemli

eşimde morfoloji bozukluğu var
bendede tüpler kapalı başka sorunum yok Allaha şükür

bir arkadaşımın da tüpün biri tıkalı eşinin de morfoloji bozukluğu varmış ilk aşılama başarısız ikinci deneyecekler bu ay sen aşılama oldun mu

Back
X